14
Я знаю рецепт хліба моєї матері, тому що є завжди свіжим хлібом в моєму домі.
Простий домашній хліб є розкіш, що кожен домогосподарка може дозволити собі. Сьогодні Хочу поділитися з вами рецептом сухих дріжджів хліба. Це хрустке хліб. Як господиня будинку, я завжди відрізаю трохи теплою гумкою - це найсмачніша частина свіжого хліба.
Проста домашня хлібна кашель для хлібопекарського хліба повинна збиратися ввечері. Так, вранці потрібно тільки взяти заготовку з холодильника і перенести її в духовку. Свіжий хліб вранці не найкращий сніданок у вихідні дні.
інгредієнти
Підготовка
Хрусткий хліб готовий. Завдяки тому, що він був в холодильнику всю ніч, хліб виявився м'яким повітряним і хрусткою зовні. Це найпростіший рецепт хліба для тих, хто боїться зіпсувати тісто. Ви робите домашній хліб?
Проста домашня хлібна кашель для хлібопекарського хліба повинна збиратися ввечері. Так, вранці потрібно тільки взяти заготовку з холодильника і перенести її в духовку. Свіжий хліб вранці не найкращий сніданок у вихідні дні.
інгредієнти
- 440г пшеничного борошна
- 100г цільного зерна борошна
- 350 мл води
- 1/2 ч.л. сухих дріжджів
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 ст. л.
Підготовка
- Поставте на борошно і залийте 350 мл теплої води в неї. Додайте сухі дріжджі, сіль і оливкова олія. Можна додати будь-яку рослинну олію. Змішайте однорідне тісто. Якщо у вас є міксер для тіста, перемішайте тісто на 15-20 хвилин.
- Після запеченого тіста потрібно залишити на 1,5-2 години в теплій кімнаті під плівкою, щоб тісто не змогла.
- Через 2 години тісто підніме трохи. Тепер необхідно перенести на робочу поверхню посипати борошном. Розкачати тісто в щільному трубці або зробити комір, в залежності від якої форми випікати хліб.
- Тепер розкачати заготовку в латуні і покласти її в глибоку чашу, покриту бавовняною рушником. Тканина необхідна для тіста «бреате».
- Покрийте чашу тесту харчовою плівкою і перенесіть тісто на 6-8 годин в холодильнику. Це так званий холодний бродіння, без якого хліб не буде настільки смачним і ароматним.
- У 8 годин вийняти заготовку і зробіть на тест. Надішліть хліб до духовки нагрітий до 240 градусів, і покладіть два шматки льоду внизу духовки.
- Після 10 хвилин знижуйте температуру випічки до 220 градусів і запікайте хліб ще 25 хвилин.
Хрусткий хліб готовий. Завдяки тому, що він був в холодильнику всю ніч, хліб виявився м'яким повітряним і хрусткою зовні. Це найпростіший рецепт хліба для тих, хто боїться зіпсувати тісто. Ви робите домашній хліб?
Гостям не встигнути перетягнути кабачки в домашніх умовах, господиня не встигла спробувати
Мій чоловік 13 років старше мене, але я просто банкомат для нього.