21
Делікатний десерт з сиру рікотта, після чого чоловік стає феонатом і душовими компліментами
Хіч, бездоганно смачний і дуже смачний десерти Я варю з рикотом у вересні для радості себе і дітей. М'який і ніжний сир ріотта - чудова основа для десертів. В той же час ricotta має знижений вміст жиру і підвищений білок, який легко поглинається. Так твій малюнок не страждає!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки рикотовий желе з ягодами. Тексти пісень, а це означає: Це божественно смачно!
Десерт з інгредієнтами ricotta
Підготовка
Також я пропоную, як приготувати десерт Баварського з молока, яєць і желатину за 10 хвилин. Це без тіста і печива, смаків, таких як вершкова панакота або пломба морозива.
У складі десерту. з ricotta може містити будь-які ягоди, печиво, шоколад та інші наповнювачі. Тому існує безліч смакових варіацій, все залежить тільки від вашої фантазії.
Я рекомендую вам спробувати цей десерт, ваша родина буде дуже вдячна за нього!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки рикотовий желе з ягодами. Тексти пісень, а це означає: Це божественно смачно!
Десерт з інгредієнтами ricotta
- 200 г сиру рікоту
- 100г цукру
- 2 ст.л. желатин
- 100 мл молока
- 150-200г ягідної чорниці та персики
Підготовка
- У зручному контейнері залити холодне молоко і додати желатин. Проведіть трохи і залиште на 40 хвилин.
- Цукор в сирі ріотта. Стирайте його добре.
- Обсмажуємо весь час, нагріваємо молоко желатином на вогонь, не доводячи до кипіння. Залийте молоко желатином в сирну суміш.
- Вимийте чорницю і персики. Наріжте персик на тонкі скибочки. Додайте до десерту ягоди за смаком. Я дуже люблю чорницю. Але вона також смачна з полуницею, малиною, ожини і персиками.
- Залийте рикотовий желе з ягодами в креманці. Поставте в холодильник до повного.
- Це все, солодка ягода. желе А сир Риботта готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як приготувати десерт Баварського з молока, яєць і желатину за 10 хвилин. Це без тіста і печива, смаків, таких як вершкова панакота або пломба морозива.
У складі десерту. з ricotta може містити будь-які ягоди, печиво, шоколад та інші наповнювачі. Тому існує безліч смакових варіацій, все залежить тільки від вашої фантазії.
Я рекомендую вам спробувати цей десерт, ваша родина буде дуже вдячна за нього!
Класичний рецепт макаронів в флоті за рецептами легендарного шеф-кухаря Ялти Боруча Канцельєнбоген
Тепер Panasonic обладнання вдень з вогнем не можна знайти, я кажу вам, де він пішов