30
Легкий салат "Калокери", який легко готують з останнього врожаю сквошу
Я спробував салат Kalokeri вперше. А, оцінивши смак страви, він зацікавився незвичайною назвою. господиня не може задовольняти свою куріозність, а пошук в Інтернеті нічого не знайдено, але грецька kαλοκαχι (summer). Добре, гіпотеза середземноморського походження цього яскравого салату має право існувати. І ми, перетворивши календар, готуємо салат з берегів сонячної Греції і пам'ятаємо з ностальгією минулого літа.
р.
Калокерський салат Інгредієнти
Підготовка
Незважаючи на простоту інгредієнтів, салат дуже смачний. Якщо додати зелену олівець замість петрушки, соєвий соус, нарізаний довгими і дрібними огірками, буде досить азіатка.
р.
Калокерський салат Інгредієнти
- 2 кабачки
- 1 морква
- 1 солодкий перець
- 3 зубчики часнику
- 50мл рослинної олії
- 1,5 ст. яблучного оцту або лимонного соку
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. паприка
- 1 ст.л. кунжуту
- свінгери
- петрушка
Підготовка
- Зріжте кабачки з рослинним шкіркою в тонкі смужки.
- Змішайте кабачки з сіллю і залиште на 15 хвилин, щоб дати соку йти.
- Таким же чином ріжемо очищену моркву.
- Наріжте солодкий перець соломкою.
- Нагріваємо рослинне масло в сковороді. Додайте коріандр і паприку до неї. Затримайте кілька хвилин для спецій, щоб повністю розкрити свій смак.
Р - Змішайте в мисці моркви, перець і злегка вичавлені кабачки.
- Додайте подрібнений часник і нагріте вершкове масло спеціями.
- Залийте дрібно нарізану зелень петрушки, цукор і попередньо обсмажене насіння кунжуту.
- Залийте оцет, перемішайте салат і дайте настоятися протягом декількох годин. Детальніше про процес підготовки можна знайти за допомогою перегляду відео.
- Смачні та нові кулінарні відкриття!
Незважаючи на простоту інгредієнтів, салат дуже смачний. Якщо додати зелену олівець замість петрушки, соєвий соус, нарізаний довгими і дрібними огірками, буде досить азіатка.
Одного разу мій мама-в-одному купив багато м'яса і попросив мене, щоб звільнити його від нас.
Моя бабуся навчила мене не пропускати хліб з руки, тільки на тарілці, і мені довелося дивувати чому.