Знебочений лист поради в мої улюблені рослини, я не маю уявлення, що робити

Мій улюблений зелений авокадо друг хворий! Я помітив, що він був чорніІ в цілому вона виглядає дуже ламким. Але чому сталося? Сьогодні я пропоную вам подбати про все разом.

Як виявилося, є кілька причин, чому кінчики листя можуть перетворюватися чорно-сухими. Це загальна проблема, яка зіткнулася з не дуже досвідченими майстрами. І так як я один з них, не дивно, що це нещастя відбулося мені.

Перше, що приділити увагу вологості. рівень вологості в квартирій Якщо повітря дуже сухий, листя може бути як сухим, так і чорним. І це працює як влітку під час тепла, так і взимку, коли опалення працює в повній мірі. Невисока вологість - причина, чому криті квіти не ростуть добре і практично не розвиваються. Усунути його для поліпшення росту ваших зелених друзів.

Щоб вирішити цю проблему один раз і назавжди, я рекомендую купити зволожувача. Пристрій нормалізує рівень вологості в квартирі. Це важливо для обох рослин і домогосподарств. Також криті квіти можна обприскувати обприскувачем. Пам'ятайте, що краще не використовувати водопровідну воду.

Сонник може також викликати листя, щоб перетворити чорний через вся в сокуй Спробуйте не залишити рослини під прямим сонячним променем. Тим не менш, якщо це поза. Вікна в цьому випадку перетворюються на лінзи, через які сонце буквально спалює листя. А якщо попередньо залити рослину або провести обприскування, то результат буде ще гірше.

Найкраще тримати кімнатні квіти в добре освітленому місці. Спробуйте уникати занадто багато сонця.

Крім того, рослини можуть пошкодити різні паразити. Як правило, вони дуже швидко розмножуються і переміщаються з одного квітки в інший. Тому краще перевірити на своїх зелених друзів регулярно і виправити проблему прямо зараз.

Листя можуть висихати через поливй Все повинно бути в модерації - пам'ятайте про це. Припустимо до правила: краще не переповнювати, ніж переповнення. Для того щоб не перегідратувати квіти, оберіть горщики з хорошою дренажною системою.

Велика кількість вологи в землі може викликати великі неприємності. Наприклад, гниття коренів або грибка. Останній друг любить тепло і вологість. Щоб зберегти рослину, уражену грибком, його необхідно виділити з інших квітів в часі. Потім проводять обробку милом розчином. Зніміть місце, де знаходиться рослина.

Заражені квіти необхідно пересаджувати в новий стерильний горщик. А потім проводять лікування інсектицидами і фунгіцидами. Як використовувати їх, ви будете читати на упаковці. Досвідчені квітникарі кажуть, що Краще запобігти проблемі, ніж боротися з нею. Перевірити рослини регулярно і контролювати їх стан.

Взимку листя часто вимикають чорною через заморозки. Рослини не переносять різкі зміни температуриЩоб приготувати їх на зиму. Хоча це можливо навіть якщо квітка була під кондиціонером або вентилятором протягом тривалого часу. Враховуйте ці фактори. Не кладуть рослини під вікнами або вікнами, які часто відкриті взимку, щоб вентилювати приміщення.

Якщо кінчики листя рослини чорніють, це не вирок. Вимкніть будь-які пошкоджені листя і з'ясуйте, чому це може статися. До речі, не забувайте про те, що з часу до часу кімнатних квітів потрібно запліднити. Наприклад, за посиланням я пропоную дізнатися, що допоможе перекисування кімнатних рослин і чому це дуже необхідно. Ви чули про цей вид годування перед?

Як ви маєте справу з запеченим листям на рослинах? Це буде чудово, якщо ви можете поділитися своїм життям хакі з нами. Ми побачимо вас в коментарях!