19
Циганка оливкова з кабачків, яка сто разів більш соковита, ніж звичайна
Я ріжу кабачки з часником і яйцями, а потім відварити яйця і відливати крабові палички. О, гіпси Галина і винахідник цікавих і водночас доступних рецептів.
Цей салат господиня Галина називає "Олив'є зі сквошу", але на мій погляд, це досить цукіній У будь-якому випадку кабачки приносить нову хвилю смаку такому салату. І в той же час кабачки знизиться, або я просто не знаю, що робити з них. Збір врожаю був величезний в цьому році!
Сквош з часником і яйцями Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як приготувати смачну і швидку в кулінарії. цукіній Ви здивуєте гурмани.
інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про рецепт сирних закусок, дивіться відео з кухар-канал Гіпси Galina "Galina Kitchen". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з приготуванням маринованого салату з молодих кабачків. Смачний, нереальний, морква в корейському відпочинку!
Що звучить як кабачки. яєчний і часниковий - вже велике поєднання. Ну, якщо додати крабові палички з кріпом і приправами до них, то виходить дуже цікава і незвичайна страва. Моя мама говорить про цей салат: «Мастерза, просто шедевр!» Доступні продукти харчування, швидко варити, це те, що потрібно прикрасити домашній вечір після роботи!
Цей салат господиня Галина називає "Олив'є зі сквошу", але на мій погляд, це досить цукіній У будь-якому випадку кабачки приносить нову хвилю смаку такому салату. І в той же час кабачки знизиться, або я просто не знаю, що робити з них. Збір врожаю був величезний в цьому році!
Сквош з часником і яйцями Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як приготувати смачну і швидку в кулінарії. цукіній Ви здивуєте гурмани.
інгредієнти
- 500г кабачки
- 4 яйця
- 200г крабові палички
- 20г кріп
- 2 зубчики часнику
- 150г майонез
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Заморожені яйця завчасно.
- Молодий кабачки, бажано без насіння, дрібно нарізати куб, як на оливковій. Варення кабачків в кип'ятій воді на хвилину. Потім залийте кабачки на диван і залийте їх в воду льодовою водою, щоб вони швидко охолодилися.
- Візьміть комфортну ємність і поставте майонез в неї. До майонезу додати тертий або пропускають через пресовий часник. Розділіть яйця в білки і жовтки. Встановити біля двох жовтків для прикраси. На великій тертці рубати білок і залишився жовток.
- Крабові палички також замочують на великій тертці, можна безпосередньо в чаші до салату. Вирізати кропу дрібно. Встановити біля деяких кропу, щоб прикрасити салат. 169348
- Додайте холодні кабачки в салатну чашу. Продам його і за смаком. Подивитись його добре.
- Прикрасити салат тертий жовтком і подрібненим кріпом. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про рецепт сирних закусок, дивіться відео з кухар-канал Гіпси Galina "Galina Kitchen". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
про:blank
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з приготуванням маринованого салату з молодих кабачків. Смачний, нереальний, морква в корейському відпочинку!
Що звучить як кабачки. яєчний і часниковий - вже велике поєднання. Ну, якщо додати крабові палички з кріпом і приправами до них, то виходить дуже цікава і незвичайна страва. Моя мама говорить про цей салат: «Мастерза, просто шедевр!» Доступні продукти харчування, швидко варити, це те, що потрібно прикрасити домашній вечір після роботи!
Скільки яєць потрібно для ідеального омлету, «корочення сніданку»?
СОТ продемонстрував, коли очікується вічне життя