Як правильно носити взуття в підборах

Кожна жінка знайома з цією ситуацією: ви купуєте нове взуття, вони чудово виглядають на нозі, п'яти дозволяє стати більш високим і більш тонким, а колір ідеально підходить для нового наряду. Але ви любите ці черевики, поки не зносите їх. Після всього, досить прогулятися в новому одязі, і ви відчуваєте дискомфорт, і через кілька хвилин ноги вже потертий і просто неможливо піти. Ви заробили день, який ви придбали, що катування зброї.

р.

ДепозитФотогалерея

Сім'я Поведи мене, кожна жінка стикалася з цим, навіть відомі актори і роялті не виняток, адже вони також жінки, які люблять п'яти взуття. Тому редакційна колегія "Сайт" Поділіться своїм життям хак з вами Меган Маркл І вона розповість вам, чому п'яні туфлі ніколи не руйнують ноги.

Що робити, якщо Дючі Суссекс розтирають своє взуття, перш ніж вона отримала назву, вона знав, які соціальні події були і що вона була як носити підбори всі вечірні. Припустимо, що навіть після того, як вона взяла замітку про це життя хака, бо він використовується багатьма актрисами. Неважливо, наскільки відомі ви, якщо ви одягнете підбори всю ніч, ваші ноги будуть набрякати, і ви, ймовірно, будете мати blisters. Безперечно не подбає про свої назви.

Багато хто скаже, що секрет в дороге взуття, яке не рує. Ні, це тертя, і так далі. Меган завжди купує взуття одного розміру більше. У зв'язку з тим, що взуття знаходяться в високих підборах, ноги втомлюються, набрякають, а потім з'являються дзвоники. Якщо взуття більші, просто кладуть валик бавовняної вовни або шматочок тканини на передній частині взуття, а потім, коли стопа ковтати, вийняти її, і взуття знову буде просто правим.

Фотографи неодноразово помітили, що взуття Мегана помітно відійде від стопи в п'ятій зоні. Це не дуже вражає, але він захищає ніжки від калуси. Непросто отримати формальний прийом, якщо ваші ноги натирають.

Якщо придбано вузьке взуття, і викинути їх далеко - це патологія, потім перевірені методи прийдуть до порятунку. Якщо Взуття Каблучка, можна змащувати спину взуття зсередини милом або воском. Це допоможе зменшити тертя. Процедуру можна повторити кілька разів на добу до поширення взуття.

ДепозитФотогалерея Також можна придбати в магазині спеціальні обприскувачі для розтягування взуття. Якщо ви утеплите взуття зсередини гарячим феном, то спрей спрей і кладемо на ногу в теплій носці, ви зможете розтягнути навіть найзручніше взуття. Також в магазині можна знайти спеціальні клейові смуги, які приклеїти до взуття зсередини і захистити ноги від зайвої тертя.

До речі, використовується схожий прийом. Кате Середньотон: Вона носить колготки з липкими смужками на підошві, так що взуття не ковзає її ніг. Помилки Кембриджа дуже обережні про здоров'я ніг. З кожним чоловіком буде корисний чоловік!

Це просто життя хакі з улюблених британських дуетів. Я сподіваюся, що ці поради допоможуть вам. Я хотів би додати: для того, щоб не постраждати після ВзуттяЩоб не пошкодити ноги. Зайдіть!

Чи корисна вам стаття? Не забудьте поділитися своїми друзями!