20
Рецепт баклажанів з часником
Моя мати традиції - щороку в середині липня вона йде в Одесу, щоб побачити її шкільний друг Софії. Я хотів би відвідати її, коли я був трохи. Тітка Sonya - це дійсно надзвичайна людина: дуже гостинний, універсальний, веселий і цікавий, а також готує найсмачніші закуски в світі - Hacilim.
Hacilim є Близький Схід. баклажаниЦе дуже популярний в Ізраїлі та Близькому Сході. Насправді це пюре, тільки не з картоплі, але з баклажанів, в чудовому поєднанні з цибулею, часником і кунжутом, приправляючи оливковою олією.
205190
ДепозитФотогалерея
І в той час як сезон цього рослина не пройшов, я намагаюся використовувати його якомога простіше в кулінарії. Сьогодні видання. "Сайт" Подарує вам дізнатися рецепт самостійно. шемалей Найкраще, що ви можете зробити з синім!
ДепозитФотогалерея
Snack інгредієнти
Сесам паста інгредієнти
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам ще один рецепт першого класу для закуски баклажанів. Eggplant mini-pizza є реальним жировим пальником: чим більше ви їсти, тим більш активний процес схуднення відбувається. Не блюдо, диво!
Як видно, шемале Дуже легко. І хоча це не дуже привабливо за зовнішнім виглядом, повірте мене, ця страва дуже смачна, особливо з свіжими ями і овочами.
У благословенній країні знають, що смак життя і смак справжньої їжі! Крім того, цей снек можна зберігати в холодильнику до 5 діб.
Завітайте до вас і ваших друзів! Не забудьте показати їм рецепт.
Hacilim є Близький Схід. баклажаниЦе дуже популярний в Ізраїлі та Близькому Сході. Насправді це пюре, тільки не з картоплі, але з баклажанів, в чудовому поєднанні з цибулею, часником і кунжутом, приправляючи оливковою олією.
205190
ДепозитФотогалерея
І в той час як сезон цього рослина не пройшов, я намагаюся використовувати його якомога простіше в кулінарії. Сьогодні видання. "Сайт" Подарує вам дізнатися рецепт самостійно. шемалей Найкраще, що ви можете зробити з синім!
ДепозитФотогалерея
Snack інгредієнти
- 3 великі баклажани
- 1 цибулина
- 0,5 лимона
- 3 зубчики часнику
- 4 ст. оливкової олії (для смаження)
- сіль, перець за смаком
Сесам паста інгредієнти
- 100г кунжут
- 3 ст.л. оливкової олії
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Вимити баклажани. Зробіть багато проколів в них зубочисткою, потім загорніть баклажани в фольгу і варіть на грилі протягом 20 хвилин, поки вони м'які.
- Якщо у вас немає гриля, можна приготувати овочі в духовці. Баклажани баклажани при температурі 220 градусів за 30-40 хвилин.
- Готові баклажани очистити від шкіри, злити сік і розмістити м'якоть в чаші блендера.
- Швидко наріжте цибулю і обсмажте його до прозорості, потім додайте до баклажана.
- Вичавити сік лимона, пропустити часник через прес або дрібно порізати, а також додати в баклажани. Посипати і за смаком багато. Подаруйте готову суміш з блендером. Не варто забувати, що потрібно досягти консистенції легкого збивання. І, звичайно, великі шматки баклажанів не повинні бути або. Вони дуже швидко подрібнюють.
- Тепер переходимо до приготування тонкої пасти. Сесаме злегка обсмажується в каструлі, потім заливають її в каву болгарку і подрібнюють до стану дрібного каструлю.
- Посипати подрібненим кунжутом в зручному контейнері і змішати з оливковою олією. Готова тонка повинна мати консистенцію товстої сметани.
- Змішайте баклажанну масу з кунжутною пастою. Ви можете послужити традиційну зраїльську закуску в теплій або холодній формі, але завжди з тортами або тостами.
Редакційна консультація Також я пропоную вам ще один рецепт першого класу для закуски баклажанів. Eggplant mini-pizza є реальним жировим пальником: чим більше ви їсти, тим більш активний процес схуднення відбувається. Не блюдо, диво!
Як видно, шемале Дуже легко. І хоча це не дуже привабливо за зовнішнім виглядом, повірте мене, ця страва дуже смачна, особливо з свіжими ями і овочами.
У благословенній країні знають, що смак життя і смак справжньої їжі! Крім того, цей снек можна зберігати в холодильнику до 5 діб.
Завітайте до вас і ваших друзів! Не забудьте показати їм рецепт.