Вишневий пиріг

Я пішов на мій улюблений бабуся в цю суботу. Ми поговорили багато, дивилися сімейні фотографії, відвертий чай, а також насолоджувалися смачними. торт-мейкй

З одного погляду на це диво і його аромат, я відразу ж маю спогади від мого дитинства, коли мій бабуся приймав цю іржі від печі. Ці хвилини чекаю до тих пір, поки він охолоне, як вічність, тому що я хотів спробувати принаймні шматочок швидше!

р.

ДепозитФотогалерея

Рецепт торта добре відомий. класичний з чорною смородини. Але не всі господині знають, що тертий торт можна приготувати з іншими ягодами, і виходить дуже оригінально і красиво.

І сьогодні видання. "Сайт" Подарує вам рецепт запашних і смачних вишневий торт Моя бабуся рецепт. Декатний декор домашньої чайної вечірки!

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 200г вершкове масло
  • 1 яйце
  • 1/2 ст. цукру
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 ст.л. крохмаль
  • 600г свіжої вишні

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. У зручному контейнері просіяти борошно разом з розпушувачем, додати цукор і добре перемішати. Потім додайте яйце, сметану і розм'якшене вершкове масло. Змішайте тісто.

ДепозитФотогалерея

Відокремити 1/3 тесту і загортати його в плівці. Поставте в морозильну камеру на півгодини (і довше).

ДепозитФотогалерея

Приготуйте форму, близько 24 см за розміром. Покрийте дно форми папером для випічки, а потім викладіть залишилися тісто, утворюючи боки близько 2 см у висоту.

ДепозитФотогалерея

Тепер на вишні. Безкоштовно її від кісток і злити весь сік утворився. Залийте вишні крохмаль, потім перенесіть його до форми на тісто, рівномірно розподіляючи його уздовж дна.

ДепозитФотогалерея

Візьміть тісто з морозильної камери, натріть на тертці над вишнею. Поверніть на духовку 180 градусів і випікайте. вишневий млин протягом 45 хвилин. Верхня частина пирога повинна бути рояльним!

ДепозитФотогалерея

Торт повинен бути повністю охолоджений, а потім посипати цукровою пудрою, щоб він виглядав більш святково. Бон привіт!

ДепозитФотогалерея

Святковий торт - це не тільки смачна страва, яку господиня горда. Цей торт є чудовим місцем для творчості! Навіть якщо ви приготуєте делікатеси так само, і не з особливої нагоди, ви можете подарувати йому абсолютно чудовий вигляд. Все, що вам потрібно, трохи натхнення.

Так що я пропоную вам 15 оригінальних способів прикрасити свято торта: зробити шедевр з звичайної страви!

р.

ДепозитФотогалерея

Я використовую цей рецепт торта протягом багатьох років. Я запечав її з різними варенням, варенням і ягодами, але з вишнею я люблю себе. Добре, якщо у вас немає свіжої вишні на руці, ви завжди можете використовувати заморожені ягоди, для цього вам просто потрібно розморожувати їх.

Ваші друзі не дадуть. шемалеПоділіться рецептом з ними!