13
Як зробити кашон
Є люди, які вірять, що утримання шкаралупи в домашніх умовах поганий удачі. Але є ті, хто вірить, що страви завжди б'ють за щастя. Я думаю, що я даю друге життя до краси, це великий талант.
На тиждень тому мій чоловік зламав чайник і з коханим. бабусяй По-перше, цей сервіс бабуся отримав тільки на свята: промив його, потерти його і ... покласти його назад. Ми рідко відвертаємо і відвертаємо від неї, в основному він стояв в боковій дошці весь час і збирають пил (це мій «небольний» думка).
Але його бабуся любив його і був гордий його: після усього, завод імперського порцеляну виготовив набір. І фрагменти були так художньо фрагментовані, що рука не піднялася відкинути їх. Я радий, що ви не отримали!
ДепозитФотогалерея
Незвичайні вироби Вже придумав багато ідей, Що робити з розбитою чашкоюНе про те, що кинути його в сміття, вони про фантазію, творчість, політ думки і мужності. Ідея полягає в тому, що будь-який може дати другий життя, що ще одна зламана пластина або муска є наступні кілька годин творчості, що нічого не шкодувати.
Сьогодні редакція. "Сайт" Я пропоную вам цікавого способу. розтирання У кашонах для стильних ювелірних виробів. Я сподіваюся, що мій бабуся пробачить мене.
ДепозитФотогалерея
Вам потрібно.
ДепозитФотогалерея
Прогрес роботи
Щоб зробити приміщення на полицях для більш необхідних і функціональних речей, я раджу дивитися на 19 ідей для чергування з старих наборів. Ці творіння ручної роботи, безсумнівно, принесуть унікальну родзинку в інтер'єр!
Японці вважають, що зламані страви набагато цінніше, ніж в цілому. Чайник з патчою тріщиною стає більш дорогим, тому що це більше не просто чайник, це те, що з історією!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Покажіть мені про це. великі ідеї Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
На тиждень тому мій чоловік зламав чайник і з коханим. бабусяй По-перше, цей сервіс бабуся отримав тільки на свята: промив його, потерти його і ... покласти його назад. Ми рідко відвертаємо і відвертаємо від неї, в основному він стояв в боковій дошці весь час і збирають пил (це мій «небольний» думка).
Але його бабуся любив його і був гордий його: після усього, завод імперського порцеляну виготовив набір. І фрагменти були так художньо фрагментовані, що рука не піднялася відкинути їх. Я радий, що ви не отримали!
ДепозитФотогалерея
Незвичайні вироби Вже придумав багато ідей, Що робити з розбитою чашкоюНе про те, що кинути його в сміття, вони про фантазію, творчість, політ думки і мужності. Ідея полягає в тому, що будь-який може дати другий життя, що ще одна зламана пластина або муска є наступні кілька годин творчості, що нічого не шкодувати.
Сьогодні редакція. "Сайт" Я пропоную вам цікавого способу. розтирання У кашонах для стильних ювелірних виробів. Я сподіваюся, що мій бабуся пробачить мене.
ДепозитФотогалерея
Вам потрібно.
- каструлі
- буріння
- свінгери
- металобрухту
- Захист (ручка або маска на носі та окулярах)
- повсть
- Клей напилочного типу
- бісер
- свінгери
ДепозитФотогалерея
Прогрес роботи
- Для того, щоб перетворити шкаралупу в кабочон, потрібно свердлити (забрати з вашого чоловіка) для заточування гострих країв. Позбутися від фрагментів всіх стячих і ріжучих (і не доторкнутися до малюнка), краще взяти шліфувальний насадку.
- Необхідно розгладити всі сторони фрагмента, а потім обробити поверхню насадкою «металева щітка». Зверніть увагу на поверхню, яка буде прикріплена до тканини, вона повинна бути гладкою і гладкою!
- І тепер ми йдемо безпосередньо до створення самої прикраси. Наклейте кашон на відчуту основу клеєм, а потім починайте обшити основу бісером. Перший ряд складається з бісеру в одному шарі. Наступний ряд бісеру необхідно прошити через одну попередню намистину, щоб отримати ефект мозаїки. Далі по одному ряду. Аналогічні дії тривають від 3 до 5 рядів - залежить від товщини фрагментів кабочона.
- Після обшивки одного кабачка можна приклеїти ще дві сторони, і краще взяти фрагменти різних форм для більш цікавого ефекту в готовому виробі.
- Кабочки обшиті, але є багато пустого простору між ними. Щоб закріпити це, можна додати бісер і обшити їх.
- Декоративна частина готова. Тепер зніміть зайву повсть. Краще залишити 1 міліметр відчуттів по краях, ніж різати так близько, що ви зачепити нитку і всю роботу піде до відходів. При видаленні зайвих відчуттів закінчуються кеси на кожному кроці одного роз'єму, після чого прикріпляться до ювелірної нитки.
- Саме це робиться прикраса. Це було дивно, що це не було?
Щоб зробити приміщення на полицях для більш необхідних і функціональних речей, я раджу дивитися на 19 ідей для чергування з старих наборів. Ці творіння ручної роботи, безсумнівно, принесуть унікальну родзинку в інтер'єр!
Японці вважають, що зламані страви набагато цінніше, ніж в цілому. Чайник з патчою тріщиною стає більш дорогим, тому що це більше не просто чайник, це те, що з історією!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Покажіть мені про це. великі ідеї Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.