15
Як приготувати листя капусти для чорниці
Мікрохвильова піч - подарунок від неба до господині. Ви можете не тільки варити і спекотну їжу ... Що не придумав, щоб зробити в мікрохвильовці: дезінфікуючі губки, плавлення шоколаду і зефіру, швидко запікати кукурудзу безпосередньо в листках!
Ми пропонуємо вам кілька способів скористатися мікрохвильовою піччю, яка заощадить багато часу і зусиль на кухні. Відтепер старі методи будуть втілювати в оживлення, я буду варити чорницю тільки так!
Незвичайне використання мікрохвильової печі
У коментарях: У мене є мікрохвильова піч «Електроніка» вагою 47 кг, придбана у 1980 році за 270 рублів. Головний недолік не регулювання потужності. Видає менш сучасний, товстий залізо. Я зламав багато. Вони приготували все, крім першого. Інші моделі з'явилися пізніше. Вони використовували його частіше, ніж вони роблять зараз. Ностальгія. Вони були молодими.
Розкажіть історію користування мікрохвильовою піччю в коментарях, чи допомагає цей корисний блок у господарстві? Чи існують спеціальні техніки? Ми дуже вдячні.
Ці поради є справжнім вибором для любителів домашнього приготування. Афіша закрутка І приготування голубів набагато простіше! Повідомляйте всі про ці корисні техніки і не забудьте, будь ласка, вашу бабуся. «Яка технологія прийшла до нас!», напевно, скажеш.
Ми пропонуємо вам кілька способів скористатися мікрохвильовою піччю, яка заощадить багато часу і зусиль на кухні. Відтепер старі методи будуть втілювати в оживлення, я буду варити чорницю тільки так!
Незвичайне використання мікрохвильової печі
- Може стерилізація
Стерилізація банок в мікрохвильовці дуже швидко. Ще один плюс полягає в тому, що банки всіх форм і розмірів легко стерилізуються. Миємо банки з розчином соди і залийте близько 30 мл чистої води в них. 2-3 хвилини роботи мікрохвильової печі на повній потужності і це зроблено! Стерилізація паром на найвищому рівні, без мес і мез на кухні. Можна стерилізувати сухі банки без заливки води в них, для цього досить покласти склянку, наповнену водою поруч з нею. 3-х літрів можна відмінно стерилізувати в положенні на боці.
- Приготування капусти листя
Блюбери рідко на нашому меню, і все тому, що відварна капуста страшна, незручна і неприємна. Тушкована капуста, лазанья з листя капусти, капусти шніцели - все це тепер стане доступним розкішю. У мікрохвильовці дуже легко приготувати капусту для будь-якого з цих страв! Просто помістіть капусту в мікрохвильовці, поверніть її на 10-15 хвилин. В процесі варіння капусту засмажують пару разів, щоб вона прогрівалася рівномірно. Дядько!
- Приготування квасолі для варіння
Довгий час варити, але мікрохвильова піч здатна дивувати. Замочити квасолю невеликою кількістю води, додати щіпку солі і покласти в мікрохвильовку протягом 10 хвилин. Потужність повинна бути високою: від 1000 Вт. Якщо ваша мікрохвильова піч не здатна працювати в такому режимі, просто збільшить час від 10 хвилин до 15. Ми впевнені, що вода не кипить.
- Бонус для красунь: ревній старий туш!
Є 2 способи реабілітати старі туші! Будь-яка жінка оцінить її. Ми зазвичай не встигли використовувати всю трубку, вона просто висихає. Мікрохвильова піч заощадить гроші, повертаючи бажану консистенцію до косметичних засобів! Місце закритої труби в духовці за 10 секунд, потужність - 500-800 Вт. Переконайтеся, що немає металевих патчів на упаковці або трубі буде вибухнути.
Також можна розмістити відкритий канал в мікрохвильовці для реабілітації. Потужність 500-800 Вт, відкрита трубка і склянка водяного місця в мікрохвильовці протягом 10 секунд. Дядько! Використовуйте ці чудові способи, щоб допомогти.
У коментарях: У мене є мікрохвильова піч «Електроніка» вагою 47 кг, придбана у 1980 році за 270 рублів. Головний недолік не регулювання потужності. Видає менш сучасний, товстий залізо. Я зламав багато. Вони приготували все, крім першого. Інші моделі з'явилися пізніше. Вони використовували його частіше, ніж вони роблять зараз. Ностальгія. Вони були молодими.
Розкажіть історію користування мікрохвильовою піччю в коментарях, чи допомагає цей корисний блок у господарстві? Чи існують спеціальні техніки? Ми дуже вдячні.
Ці поради є справжнім вибором для любителів домашнього приготування. Афіша закрутка І приготування голубів набагато простіше! Повідомляйте всі про ці корисні техніки і не забудьте, будь ласка, вашу бабуся. «Яка технологія прийшла до нас!», напевно, скажеш.