Йога нормалізувати тиск

У сучасному житті така проблема як артеріальний тискВони катували всіх 3 людей по всьому світу з тих, хто вже відсвяткував свою 50-річницю. Хоча, на жаль, зараз є тенденція омолодження цього недуги: досі досить далеко від середнього віку люди скаржаться на високий або низький артеріальний тиск.

Мої породили від високого артеріального тиску з юнацтва, але не брали ліків на гіпертонічну хворобу, копчений і відвертий спирт на святах. Два і півтора місяці тому він мав інсульт. Я не хочу писати про те, наскільки важко було для мене і сім'ї в той час, але я хочу сказати, що через спільні зусилля (доктори і наша підтримка) мій батько почав відновитися.

ДепозитФотогалерея

Тепер тема високого тиску Це дуже важливо для мене, особливо враховуючи, що моя старша сестра є гіпертонічною. Я почав збирати інформацію з різних джерел: розмова з лікарями, молодятами, людьми, які відновилися з інсульту, і тим, хто більше не страждає від гіпертонії, щоб допомогти своїм близьким покращити своє здоров'я.

Якщо ви страждаєте від високого артеріального тиску, спробуйте один з цих природних способів його знизити. Ви побачите, що ви не повинні приймати таблетки, щоб почати відчувати себе краще.

Редакція "Сайт" Я хочу знати про 8. високого тискуй Почати свою подорож до здоров'я!

ДепозитФотогалерея

Пам'ятайте: Ви повинні почати заняття в хорошому здоров'ї. Заборонено займатися переробленою державою. До класу бажано піти в туалет, щоб кишечник порожній. Потрібно їсти 3-4 години до класу, пити - півгодини.

Вправа тиску
  1. Почнемо з диханням. Анімно, з диханням шлунка!
    На інгаляції наносите шлунок вперед, щоб діафрагма піднімається, коли видихала, малюємо в шлунку, щоб діафрагма знизився. Види з нісом, видихаючи ротом, видихаючи 2 рази повільніше, ніж ви вдихати. Коли діафрагма сильно піднімається і падає, внутрішньоабдомінальні зміни тиску. Це в свою чергу механічно впливає на гнійний нерв. Визначені з нерва автоматично зменшують тонус судин: вони розширюються з цього, і артеріальний тиск, природно, знижується!

ДепозитФотогалерея

Тадасана (mountain pose)
Підігніть прямо з під'єднаними ногами. Розподіліть вагу тіла рівномірно над поверхнею ніг. Затягніть стегна і коліна, відкрийте груди і дотримуйтеся до коронки, кінчики пальців, як правило, до підлоги. Тримайте поставу на 30-60 секунд, при цьому дихаючи плавно. Ця вправа зміцнює м'язи живота, покращує поставу, допомагає звільнити хребетні нерви.

ДепозитФотогалерея

Сидіння до ніг
Сидити на кілька складених ковдр, розтягнути ноги вперед і випрямити їх. Помістіть кручену ковдру на них і лежайте на ньому з тілом. Затримайте руки на ногах, підігніть ноги при необхідності. При бажанні можна покласти ще одну подушку на складеному рушникі і покласти на них голову. 71459.

ДепозитФотогалерея

Гоасани (в таблиці)
Підійдіть на всі чотири, щоб стегна і руки перпендикулярно до тіла. Продовжити ліву руку і праву ногу вперед. Витягніть праву ногу назад. Зробіть те ж саме, що і з іншого боку руки і ноги. В цьому положенні кілька циклів дихання, це допоможе розтягнути і зміцнити м'язи спини.

ДепозитФотогалерея

Отримати ноги
Підніміть на підлозі і підніміть ноги вгору, ви можете кинути їх на стіну. Дихання безкоштовно, не проціджувати м'язи і лежати в цьому положенні якомога довше. Тиск в цьому положенні знизиться, тому що відтік венозної крові від нижніх кінцівок і органів черевної порожнини до правого атрію підвищиться. І розтягування правого атрію призводить до того, що так звані вуха серця автоматично почнуть виробляти натрійуретичний гормон, який провокує виведення натрію з організму через нирки.

І з цим потоком буде видалено надлишок води. Обсяг циркуляції крові знижується, а тиск, в результаті знижується.

497230 р.

ДепозитФотогалерея

Мапа сайту
Місце на невеликій подушці так, щоб голова і шия лежала на підлозі. Випрямляйте ноги, покладіть їх разом, покладіть підбори на підлогу. Розслати якомога простіше. Люди з хорошим фізичним фітнесом можуть виконувати вправи без подушки, як на фото.

ДепозитФотогалерея

Методика дихання аноломи-виломи пранаяма
Покрийте праву ніздрю з рукою, потім повільно дихайте глибоко через ліворуч. Виділіть правою, закриваючи ліву ніздрю з рукою. Виділіть і з іншого боку. Повторити цикл кілька разів. Техніка допомагає зменшити нервову напругу і розслабитися.

ДепозитФотогалерея

Для завершення комплексу краще, ніж шавасана.
Щоб виконати цю улюблену вправу, потрібно лежати на спині, покласти голову на низьку щільну подушку. Продовжити ноги, покласти руки по вашому тілу. Легко розтягуйте пальці і пальцями до голови. Розслабтеся, закрийте очі і повільно дихайте, фокусуючись на видиху. Повністю вдихайте шлунок, злегка протрудивши його, відчуваючи, як ростуть ребра і груди розширюється. Намагайтеся уявити, як чистий повітряний потік в легенях. Також плавно опустіть ребра і живіт, вражаючи, як повітря виходить з легенів.

ДепозитФотогалерея

І в цьому відео з великого каналу про йога Unagrande Yoga Club Ви можете подивитися чудовий вибір вправ, які допоможуть вам. Низький тиск всього за 15 хвилинй

про:blank

Я раджу дізнатися 10 природних способів зниження артеріального тиску. Погляд з хімії!

Ці вправи зменшують тиск. Але будь ласка, зверніть увагу, що вони не скасовують необхідність регулярно призначати ліки!

ДепозитФотогалерея

Пам'ятайте, що артеріальна гіпертензія лікується, тільки вам не потрібно лазути і привести правильний спосіб життя. Перемістити більше, наприклад, зробити скандинавську ходьку. Їжте не більше однієї чайної ложки солі на добу (достатньо з усіма споживаними продуктами, звичайно), для цього, не соляна їжа при варінні, а сіль вже в пластині. Підтримуйте оптимальну вагу для себе, не їсти жирні і солодкі. І не забудьте посміхатися. позитивно до Дуже важливо!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.