20
Як зробити фаршировані баклажани з сиром
Я мав цю мрію – піти в Грецію і купатися в Егейському морі, а також смачну грецьку кухню. Там, сто кілометрах від Салоніки, я зустрівся з давньогрецьким, Дядько Актеон, який поділився мною чудовим досвідом. Рецепт грецьких куликівй
Я використовував, щоб бути байдужим до баклажанів, але після приготування цієї страви я змінив ставлення до них!
«Кучеріка» – традиційна грецька страва, яка баклажанів запечена сиром, сиром та зеленню. Чудове блюдо ідеально підійде як для тихого сімейного вечері, так і для святкового столу.
ДепозитФотогалерея
Фаршировані баклажани в духовці Сьогодні видання "Сайт" Я хочу знати незвичайний рецепт. баклажани запечені з сиром в духовці. "Кучеріка" припаде до тих, хто не любить синіх!
р.
ДепозитФотогалерея
Інгредієнти для 2 порції
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з іншим блюдом грецької кухні баклажанів - манзана. Ці фаршировані баклажани в Греції не залишать вас байдужими!
Якщо ви не любите синіх, зробіть деякі кухарі за смаком, і я впевнений, що ваш смак зміниться. Дуже смачна страва і не складно готувати!
Поділіться цим красивими друзями. літнійВони люблять.
Я використовував, щоб бути байдужим до баклажанів, але після приготування цієї страви я змінив ставлення до них!
«Кучеріка» – традиційна грецька страва, яка баклажанів запечена сиром, сиром та зеленню. Чудове блюдо ідеально підійде як для тихого сімейного вечері, так і для святкового столу.
ДепозитФотогалерея
Фаршировані баклажани в духовці Сьогодні видання "Сайт" Я хочу знати незвичайний рецепт. баклажани запечені з сиром в духовці. "Кучеріка" припаде до тих, хто не любить синіх!
р.
ДепозитФотогалерея
Інгредієнти для 2 порції
- 2 великі баклажани
- 150г сир
- 100г сир
- 1 зубчик часнику
- 1 яйце
- свіжий кріп, петрушка і базилік (4 гілочки кожен)
- сіль, перець за смаком
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Промийте баклажани і виріжте їх уздовж, зберігаючи дюнкул.
- Відвари баклажанів в кип'яченій воді близько 10-15 хвилин, після чого кидають її на копі і дайте охолонути.
- У зручному контейнері змішайте сир, сир, яйце, подрібнену петрушку, базилік, часник і зелень, а також спеції.
- З половинок баклажанів знімають м'якоть ложкою, намагаючись не пошкодити шкіру. Додайте баклажани м'якоть в сирну масу і добре перемішайте.
- Починаємо подрібнену баклажанну шкіру.
- Покладіть половину баклажана на каструлю. Випікати в духовці нагріти до 180 градусів за 20-30 хвилин.
- Ця закуска смачна, як гаряча, так і холодна. Бон придаток!
Також я пропоную вам ознайомитися з іншим блюдом грецької кухні баклажанів - манзана. Ці фаршировані баклажани в Греції не залишать вас байдужими!
Якщо ви не любите синіх, зробіть деякі кухарі за смаком, і я впевнений, що ваш смак зміниться. Дуже смачна страва і не складно готувати!
Поділіться цим красивими друзями. літнійВони люблять.