Як зробити підвісні горщики для рослин

Коли я був в школі, читання в історії підручника про чудеса світу, я завжди уявляв з захопленням, що вони були як, ці висить сади півраміс. Вона психічно змащена в її голові всю цю красуню, представила аромат квітів і яскравих кольорів рослин.

Багато років пройшли і я щасливий подорожувати в Бельгії. Після закінчення всієї моєї роботи я повернувся в садову виставку в Брюсселі. Перша виставка викликала мене найсвіжіші захоплення. "Так ось вони, сади півраміс!" Я сказав, дивлячись на них. пердятУ яких горщиках були розміщені внизу.

І про те, як це зробити в її квартирі, розповів мені про літню бельгійську садівницю, з якою ми зараз друзі.

ДепозитФотогалерея

Сади хангінгу були одними з семи чудес Стародавнього світу. Сьогодні ви можете створити диво в своєму домі. Щоб зробити це, потрібно просто створити цікавий дизайн, з яким можна зелений Або кімнатні рослини.

206762

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" У мене є цікава ідея для вас. прикрасити квартиру рослинамий Це чудовий варіант для тих, хто не любить займати підвіконня з горщиками!

Вам потрібно.
  • оловіки з пластиковими кришками (можна приймати з консервованої їжі)
  • художник
  • кава-фільтр
  • фініш
  • різак
  • фітинги
  • товсті жінки

ДепозитФотогалерея

Прогрес роботи
  1. В якості основи можна використовувати як звичайні квіткові горщики, так і невеликі відро, контейнери або інші контейнери. Я мав великі банки на балконі, тому я використовував їх як основу. Хоча це краще для великих банків, які мають м'які кришки, наприклад, від дитячого харчування.

ДепозитФотогалерея

Спочатку потрібно вирізати дно баночки і зробити кілька отворів в ній. Це через них, які рослини поливають! Далі перенести рослину до майбутнього висить горщик, якщо потрібно залити грунт.

Поглинати дно трохи, вичавити її в банку, а потім закріпити її фарбою скотчем.

Закріпити грунт в горщику. Для цього можна використовувати кавовий фільтр або щільна тканина. Зверху можна вклеїти кілька шарів лакової стрічки для більшої надійності.

Тепер ми можемо переходити до самої конструкції. Спробуйте не пошкодити листя рослини. Прикрасити горщик з плівкою або яскравим папером, а потім додати дротяні ручки. І обов'язково зробіть гачки, які повісять kashpo!

Ось деякі хороші приклади додатків виситьй

Ідеї Кашпо
  1. Сади для засмаги готові використовувати!

2. Це те, що водіння виглядає так.

3. Приклади ландшафтного дизайну для ванної та робочого кута вітальні.

4. Дивовижна пишність!

5. Таким чином, ви можете зеленити відкритий балкон або веранду. 1990Р. 2199Р.

Порада Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Цей метод також допомагає зберегти простір з відсутністю простору та безкоштовними підвіконнями та іншими горизонтальними поверхнями від зелених просторів, і виглядає незвично, стильно і дуже красиво.

І хоча інвертовані рослини не нові тривалий час, тим не менш, це не відхиляє від переваг цього способу посадки. І такі вази легко зробити своїми руками.

Покажіть мені про це. великі ідеї Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!