У якому віці жінки?

У сучасному світі, вік жінки – це поняття, що існує чисто в трьох варіаціях: «це занадто рано», «це занадто пізно» і «Я не розповість, скільки». Коли прийде «час»? Жінка молода до тих пір, як вона кохана, і якщо вона може любити себе, вона буде двічі як молодий.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Я переконаний, що після зчитування цих ліній ви зупините приховування зануреного номера в паспорті і скаржтеся, що це занадто пізно, щоб любити дітей або носити короткі сукні. Психолог Олена Шпундра кладемо все на полиці!

Жінка без віку, «Це занадто пізно для мене». Скільки разів чули ці слова в моєму офісі? Я чув від жінок і ніколи не від чоловіків. «Це занадто пізно для мене, щоб навчатися, як я сидю на студентській лаві в моєму 35?», «Це занадто пізно для мене, щоб думати про любов, тому що половина жерсті на носі», «Я люблю чоловіка 6 років молодше, але я некомфортний, що люди...», «Я не можу носити короткі спідниці, вони більше не мій вік».

ДепозитФотогалерея

Все, що відбувається, коли ми готові. Для когось любов приходить з 50-річчям, тому що ви не готові до неї. Хтось не встигав навчатися 20, адже вибір був зроблений на користь сім'ї і дитини, але 35 тільки мають вільний час і енергію.

І хто закохується в любові з людиною молодшим, ніж себе, тому що паспортні почуття не перевіряють. Хтось не зношував коротких суконь 18, оскільки він думав, що він був жиром і потворним, а в 40 з поні Хвістом раптом знайшов струнку довгі ноги і хоче показати їх.

Але відразу ж на жінку, яка отримала в той час, що вона бажала, це виноробство віскі: «Особливе, не за віком...» Де це звучить? Перейдіть по вкладці сторінки. Janet Jackson, 50, вагітна, отримав 43kg і приховує її уніформи під мусульманським одягом.

Як весело! Старий, жир і вагітна. Що про жінку, яка вагітна при 40, 45 або 48? Аборція? Тому що суспільство вважає, що вона занадто старий, щоб мати дитину?

ДепозитФотогалерея

Чому це, що ніхто не щасливий і каже: «Ви зробили, у вас здорова дитина?» Після всього ліки тепер дозволяє контролювати і регулювати курс вагітності. «Анна Седокова, 34, вагітна її третя дитина. Моя назва батька прихована. Анна вже підняла дві дочки з різних чоловік. Це нічник. Не дуже старий, але незрівняний, породжує дітей від різних чоловіків і має аудію бути щасливим.

ДепозитФотогалерея

Тримати. Дженніфер Лопец, 47, мав ваффрі з музикантом, який 17 років молодший і з'явився на Grammys в розкритті наряду. Старі, але щасливі, хворі, прогулянки тут, спиняє її алетак, а також має молодий коханець. Що, якщо J. Lo виглядає як він 47, що потрібно дати будь-який 20-річний старт голови?

І нарешті, моя улюблена категорія - зірки на пляжі! Ума-Турман, 45, продемонстрував її целюліт, але не заважає її новому романцю. Gwyneth Paltrow чудово виглядає на 41, навіть в бікіні. І ще один віковий зір, Demi Moore, на 54, також одягає бікіні. Я шкодую, що ви одягаєте на пляжі, якщо не в бікіні? Може бути в костюмі або burqa?

ДепозитФотогалерея

Мати трьох не може мати розтяжок або целюліту? Чи є час для Демі Мура, щоб пройтися на кладовищі, вибираючи місце і пам'ятник? Або наші пляжі, наповнені прекрасними тілами? І чому це те, що це чудовий чоловік від 45+ з набряком живіт, який прийшов до пляжу в в'язані білі сімейні штани в червоних серцях, не турбуючись, що він рано, пізно або навіть непристойний?

5333495

ДепозитФотогалерея

Повідомляємо мене, О поціновувачі вікових норм і часових ваг, ідеальний вік? Коли вона занадто пізно для жінки, щоб завагітніти? Чи є вона занадто пізно, щоб любити, навчатися і переслідувати кар'єру? Коли я можу мати целюліт? Чи визначає вік міцності та можливості?

Чому виникає така різниця у віці від чоловіків? Чому це чоловік, який одружився і стає батьком на 48, - сказав він "Добра робота, ви кинете?" Хоча середня тривалість життя чоловіків нижче, ніж у жінок.

ДепозитФото життя вже короткий. З сучасної жінки суспільство вимагає бути освіченим, добре зануренням, успішним в своїй кар'єрі, мають хобі, бажано два, грати в спорт, підтримувати ідеальний будинок, підняти пару цікавих дітей, не забувати про чоловіка, варити найсмачніші і найсвіжіші страви.

Ні целюліт. Немає втоми. Зуби білого кольору, блиск шкіри, блиск волосся. Дуже добре підходить шафа. Чи забув я нічого? О, і все це може статися за віком. Але вік? Немає одного заповіту.

ДепозитФотогалерея

Шановні жінки, подарують вам середню пальчику, «Це кінець». Дати народження, любов, носити короткі сукні, дізнатися китайці, маррі чоловіка 10 років молодше, ніж ви або ніколи не виходите на всіх. Парашут, плести макраме або стати Послом ООН. Тільки ви знаєте, як великі сили і бажання. Це «Я хочу» і «Я можу», які є єдиним критеріям, щоб покладатися на! ?

ДепозитФотогалерея

(Українська) Паспорт людини – це його нещастя, для людини завжди повинен бути вісімнадцятий, а паспорт тільки нагадує вам, що ви можете жити як вісімнадцятирічного віку, - сказав неімітний Файна Раневська. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.