Как перестать жаловаться на жизнь

Як дитина, я завжди думав, що дорослі були надзвичайно мудрими, знають все і ніколи не робили помилки. Я вірю, що до того, як я виріс. А потім один день ви усвідомлюєте, що у вас немає дорослих. зрілій Ми вирощуємо, одягаємо на інший одяг, але всередині ми залишилися однаковими, маленькими дітьми, вимагаючи увагу і затвердження.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Про те, чому люди в 40-х роках не можуть рости, і як це зробити, і, загалом, це необхідно?

Як стати дорослим Хто є дорослим? Що визначає це? Закінчивши вищу школу, ви дали свідоцтво, і до того, як ви отримали паспорт. У вас є багато паперових робіт, які дають вам багато зобов'язань, але ніхто не дає вам відчуття зрілості. Вони не починають в голові молодого громадянина необхідних психологічних процесів.

В кінці ми такі ж хлопчики і дівчата з новими статтями, але старі очікування і претензії. Як діти, ми шукаємо погодження з дорослими. "Мама, вам подобається мій малюнок? Дад, подивіться, що я можу зробити. І батьки, від їхнього невдоволення або похвали, регулюють нашу поведінку. Ми дорослі і нічого не змінилися.

ДепозитФотогалерея І ми бачимо чоловіка або жінку в 40-ті роки, які шукають схвалення «дорослих». Вони роблять все, щоб отримати похвалу, що набагато важливіше, ніж об'єктивні досягнення. Чоловік просто забув, щоб розповісти, що він дорослий, він може зробити все і що зараз він відповідає всім себе. І є багато людей, які просто не зрілі, вони просто схильні бути дорослими.

Чи є вони винні? Звісно не. Не переключився дорослий джмлер. Але кожен відповідальний за це? Так, він робить, кожен повинен зібрати їх у свій кулак і перемістити цей перемикач з мертвого кінця.

ДепозитФотогалерея

Як розпізнати дитину? Люди, які є дітьми у 40-х роках, часто скаржаться на те, що життя ненажерлива до них, що вони не винять. У голові особи була чітка ідея, що кожен кинув його щось, що він отримав щось коротке. Це створює більше і більше

Я маю друг, який не був успішним у житті. І так вона вирішила, що всі її проблеми, оскільки її батьки не люблять її як дитину. Хоча вона виросла в повній родині з дуже турботою матір'ю, це не для мене, щоб судити.

Здавалося б, що метою життя людини було довести всіх, що вона не схожа на всіх інших. У своїх виступах вона сказала: «Я поганий невеликий зайчик». Я не хотів бути дитиною, тому я нещасливий і може досягати нічого в житті. й

15009 р.

А такі «невиділені бунії» мальуються людям, які шукають хвалі, затвердження, щоб отримати все, що вони повинні були. І ось найцікавіше, є погані новини для таких людей: немає способу, щоб отримати те, що втратив. Ймовірно це гірке, але дитинство над, дорослим, реальне життя прийшла.

І ви, непарно достатньо, мають вибір. Варіант один: ви можете прийняти реальність, реалізувати всі несправедливості і, нарешті, прийти до умов з ним. Щоб зрозуміти, що кожен отримав в дитинстві набір булочок, які він отримав, нічого іншого буде змінити. І після всіх цих відкриттів ввімкніть джмер, відповідальність і почати жити власним життям.

ДепозитФотогалерея

Варіант два: ви можете сказати, що автор невірний, зрозуміти нічого і продовжити пошук всіх втрачених любові і турботи. Ви будете впевнені, що Ваше право, залежатиме від інших, шукати затвердження та змінити робочі місця, партнерів, міст, що ви є найбільш непристойною людиною у світі.

Непросто вибрати перший варіант. Для вас немає, все на плечі. Але це краса, тому що ви вирішили, що ви є автором вашого життя. Ви не повинні довести до будь-якого, що ви досить і жіночний, досить сміливий і сильний. Ви просто робите це і ви отримаєте результати. Саме тоді, коли відбувається поінформованість.

ДепозитФотогалерея

Не всі вдається досягти цього самостійно, після чого психотерапія приходить на допомогу. Так, в наших просторах це не модно, а десь навіть репрекрасним, але надзвичайно ефективним. Завдяки терапія, можна покласти все на своє місце і почати життя. Лікар-терапевт допомагає знайти причину проблеми, пропущених стадій вирощування і дозволяє дізнатися, що ви вже більше не «розумні маленькі зайчики», але доросла незалежна людина.

ДепозитФотогалерея

Це може бути зроблено самостійно, якщо ви можете проаналізувати, що відбувається і самостійно, зокрема. Ми віддаємо ілюзію і приймаємо світ, як це, це все. Я не говорю, що внутрішня дитина є поганим. Звісно, не кажучи вже про те, що нам менше викликається і не робить нас занадто грубими. Ви просто повинні розуміти, коли є грайлива дитина у вас, які іноді просять вийти, і коли дитина ви.

Багато людей вірять, що всі наші проблеми з дитинства, і навіть як ми вибираємо чоловіка залежить від наших відносин з матір'ю. І це не далеко від правди, вам просто потрібно навчитися розуміти, приймати і впоратися з ним. Успіхів!

Що ви думаєте про це? Скажіть мені в коментарях!