30
The Secret of Youth by Jennifer Лопес
24 липня Дженніфер Лопец відсвяткував 49-й день народження. На пляжній вечірці взяли участь друзі, сім'я, син Макс, дочка Емми і коханцем, з якою співачка зустрілася минулого року – бейсболист Алекс Родрігез. На фестивалі було весело і радість.
ДепозитФотогалерея
Знаменитість розмістила фото з свята і дав можливість любителям радіти собі і відправляти привітання. Що застрягти мене більшою формою, що був J. Lo. вона майже 50, і вона виглядає на 25 високих. Час не працює над нею.
Jennifer Lopez фото в купальник Він не розміщує багато. Але в кожній картині, показано кожні кілька років, він виглядає ідеально. Її фігура не погіршується протягом багатьох років.
Jennifer Lopez в купальник
феномен вічної молоді Jennifer Lopez пояснюється особливим ставленням до життя. Ось деякі її секрети.
Секрети зірки
«Управління та самоконтроль» - Девіз Дженніфера. Кожен робить власний вибір. Для деяких, зоряний спосіб життя здається занадто нудним до успадкування. Деякі люди захоплюють свою організацію. Остання пропозиція, щоб дотримуватися прикладу J. Lo і відкрити велику програму для схуднення.
Ж. Не дивлячись на свічку розваг, її мета гармонія і досконалість. Шукаю, як вона тут. Jennifer Lopez в купальник без Photoshop Він чудово виглядає. Вона є однією з небагатьох знаменитостей, які можуть похвалитися таким тілом у дорослому віці.
ДепозитФотогалерея
Знаменитість розмістила фото з свята і дав можливість любителям радіти собі і відправляти привітання. Що застрягти мене більшою формою, що був J. Lo. вона майже 50, і вона виглядає на 25 високих. Час не працює над нею.
Jennifer Lopez фото в купальник Він не розміщує багато. Але в кожній картині, показано кожні кілька років, він виглядає ідеально. Її фігура не погіршується протягом багатьох років.
Jennifer Lopez в купальник
феномен вічної молоді Jennifer Lopez пояснюється особливим ставленням до життя. Ось деякі її секрети.
Секрети зірки
- Правильне харчування
«Я не пишу, я не димаю, я повністю даю кофеїну – це основні вороги шкіри, кульприти зморшок і тьмяного комплексу», – каже Дженніфер. У своєму меню немає солодких, ні смажених, тільки варених або парових страв. Відомий раціон складається переважно з свіжих сезонних продуктів. З овочів зірка воліє брокколі, аспарагус, зелень. протеїни ом є риба і курка, джерело вуглеводів - коричневий рис і квіноа.
ДепозитФотогалерея
Дженніфер дуже важко на себе. У Голлівудському середовищі зірку ще називають боре для того, що вона не дозволяє собі визволити і надлишок. Навіть під час гучних вечірок J. Lo завжди заспокійлива і з правою їжею на її пластині. Вона є істинним доповненням здорового способу життя.
ДепозитФотогалерея - Спорт
Дженніфер був фізично активним все життя. У віці п'яти років почала займатися танцювальними уроками. У шкільні роки вона займалася гімнастикою, бігом, була частиною команди софтболу, взяла участь у національних змаганнях з бігу. Дженніфер почав свою кар’єру як танцюриста, хореографа, а лише тоді відбувався як акторка, співачка та бізнесмен. Публічність зберігала J. Lo в хорошій формі, вона працювала на собі.
Навіть зараз, в 49, вона має красиву абс, стрункі ніжки і розкішну п'яту точку - це результат методичної роботи в тренажерному залі. Три рази на тиждень, вона робить фітнес ввечері: на півгодини витрачається на кардіо і 40 хвилин на силових навантаженнях. Кожен ранок починається з 20-хвилинного класу йога.
р.
ДепозитФотогалерея - Подбайте про себе
Знаменитість вважає найкращою косметика здорового нічного сну. На її думку, потрібно закохати до 24:00, і прокидати не пізніше половини минулого вісім ранку, щоб відпочити і тіло, розум і психіку. 410873 р.
ДепозитФотогалерея Правильний режим дня підвищує ефективність роботи, а для Дженніфера це дуже важливо. Після того, як вона все-таки активно зйомка, топінг, провідний телевізійний шоу, виготовляючи власну персональну лінію одягу і парфумів, і навіть піднявши двох дітей.
ДепозитФотогалерея
«Управління та самоконтроль» - Девіз Дженніфера. Кожен робить власний вибір. Для деяких, зоряний спосіб життя здається занадто нудним до успадкування. Деякі люди захоплюють свою організацію. Остання пропозиція, щоб дотримуватися прикладу J. Lo і відкрити велику програму для схуднення.
Ж. Не дивлячись на свічку розваг, її мета гармонія і досконалість. Шукаю, як вона тут. Jennifer Lopez в купальник без Photoshop Він чудово виглядає. Вона є однією з небагатьох знаменитостей, які можуть похвалитися таким тілом у дорослому віці.