Як зробити курячий суп

Смачний, ароматний, з дитинства улюблений курячий суп. Це те, що мій бабуся використовується для мене, і тепер я готую його для мого сина. Це справжня класика домашньої кухні і, здається, щоб поліпшити щось в ньому складно.

Як зробити курячий суп

Але є тонкощі, які зроблять перше блюдо навіть тастер. Сьогодні "Сайт" Повідомляємо, як правильно приготувати багате куряче суп.

Смачні інгредієнти курячого супу
  • 300 г курки (крили і стегна)
  • 2 л води
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 300г капуста
  • 2 ст. л.
  • 1 пучок петрушка
  • 2-3 зубчики часнику
  • рослинно-масляний
  • перець

Підготовка
  1. Залийте м'ясо водою і поставте каструлю на плиту. Принесіть воду до кипіння, сіллю і кип'ятити протягом 5-7 хвилин, не забуваючи прибрати піну.
  2. Одна цибулина промивається і неочищається ставимо в воду до курки. Зварювальний бульйон Вам потрібно ще 15-20 хвилин (для м'яса готове).
    Як зробити курячий суп

3. Отримати цибулю з готового бульйону. Більше не потрібно.
  4. Покладіть глибокий горщик на невеликий вогонь. Додайте моркву натерти в дрібній тертці. Після того як вона пускає сік, додайте пару ложок рослинного масла.
    Як зробити курячий суп

ДепозитФотогалерея
  5. Відріжте залишилися цибулини дрібно. Куба капусти (перші поздовжні надрізи, потім поперечні).
    Як зробити курячий суп

6. Додати овочі в моркву. Стир, сіль, перець і пасер все разом на невеликому вогні протягом 5-6 хвилин.
    Як зробити курячий суп , Україна

7. Отримайте курку з бульйону, зробіть м'ясо з кісточок і відправте його в овочі.
  8. Процідіть відвар і накладіть їх овочами і м'ясом.
  9. Після кипіння супу додайте наш секретний інгредієнт, манка. Головне, щоб зробити це повільно і помішуючи вінок. Монка подарує супу приємну щільність і насиченість.
    Як зробити курячий суп

10. Для тих 2-3 хвилин, в той час як манка заварюється, ріжемо зелень часником і відправляємо їх в каструлю. Вентилятори прянощі можуть додати гарячий перець.
    Як зробити курячий суп

11. Домашній курячий суп готовий. Залишилося залити цю красиву варене блюдо на тарілках. Бон привіт!
Як зробити курячий суп

Фентезі, спробувати і не бути мереживним, щоб перетворити порцію супу в щось особливе: так ви будете любити цю страву, ви, ймовірно, приготуєте її частіше і, ймовірно, хочете дізнатися більше і більше нових рецептів.

Якщо ви любите супи і хочете зробити нову, ця стаття для вас. Редакція "Сайт" Я підготував вибір кращих супів для правильного харчування.

Ми пропонуємо Вам 3 рецепти домашньих миттєвих супів, які обов'язково прийдуть в зручний після рясних святкових бенкетів.