26
Як зробити курячий суп
Смачний, ароматний, з дитинства улюблений курячий суп. Це те, що мій бабуся використовується для мене, і тепер я готую його для мого сина. Це справжня класика домашньої кухні і, здається, щоб поліпшити щось в ньому складно.
Але є тонкощі, які зроблять перше блюдо навіть тастер. Сьогодні "Сайт" Повідомляємо, як правильно приготувати багате куряче суп.
Смачні інгредієнти курячого супу
Підготовка
Фентезі, спробувати і не бути мереживним, щоб перетворити порцію супу в щось особливе: так ви будете любити цю страву, ви, ймовірно, приготуєте її частіше і, ймовірно, хочете дізнатися більше і більше нових рецептів.
Якщо ви любите супи і хочете зробити нову, ця стаття для вас. Редакція "Сайт" Я підготував вибір кращих супів для правильного харчування.
Ми пропонуємо Вам 3 рецепти домашньих миттєвих супів, які обов'язково прийдуть в зручний після рясних святкових бенкетів.
Але є тонкощі, які зроблять перше блюдо навіть тастер. Сьогодні "Сайт" Повідомляємо, як правильно приготувати багате куряче суп.
Смачні інгредієнти курячого супу
- 300 г курки (крили і стегна)
- 2 л води
- 2 цибулини
- 1 морква
- 300г капуста
- 2 ст. л.
- 1 пучок петрушка
- 2-3 зубчики часнику
- рослинно-масляний
- перець
Підготовка
- Залийте м'ясо водою і поставте каструлю на плиту. Принесіть воду до кипіння, сіллю і кип'ятити протягом 5-7 хвилин, не забуваючи прибрати піну.
- Одна цибулина промивається і неочищається ставимо в воду до курки. Зварювальний бульйон Вам потрібно ще 15-20 хвилин (для м'яса готове).
- Отримати цибулю з готового бульйону. Більше не потрібно.
- Покладіть глибокий горщик на невеликий вогонь. Додайте моркву натерти в дрібній тертці. Після того як вона пускає сік, додайте пару ложок рослинного масла.
ДепозитФотогалерея - Відріжте залишилися цибулини дрібно. Куба капусти (перші поздовжні надрізи, потім поперечні).
- Додати овочі в моркву. Стир, сіль, перець і пасер все разом на невеликому вогні протягом 5-6 хвилин.
, Україна - Отримайте курку з бульйону, зробіть м'ясо з кісточок і відправте його в овочі.
- Процідіть відвар і накладіть їх овочами і м'ясом.
- Після кипіння супу додайте наш секретний інгредієнт, манка. Головне, щоб зробити це повільно і помішуючи вінок. Монка подарує супу приємну щільність і насиченість.
- Для тих 2-3 хвилин, в той час як манка заварюється, ріжемо зелень часником і відправляємо їх в каструлю. Вентилятори прянощі можуть додати гарячий перець.
- Домашній курячий суп готовий. Залишилося залити цю красиву варене блюдо на тарілках. Бон привіт!
Фентезі, спробувати і не бути мереживним, щоб перетворити порцію супу в щось особливе: так ви будете любити цю страву, ви, ймовірно, приготуєте її частіше і, ймовірно, хочете дізнатися більше і більше нових рецептів.
Якщо ви любите супи і хочете зробити нову, ця стаття для вас. Редакція "Сайт" Я підготував вибір кращих супів для правильного харчування.
Ми пропонуємо Вам 3 рецепти домашньих миттєвих супів, які обов'язково прийдуть в зручний після рясних святкових бенкетів.