22
Як зробити закуску з помідорів
У мене вже є помідори на дачі. Збір врожаю цього року великий, тому можна експериментувати і придумати нові рецепти. Спінінг на зиму - справа звичайного, але потрібно приготувати щось прямо зараз. У мене є дивовижний рецепт для цього. Це простий. Закуска Я впевнений.
990 р.
Редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. ЗакускаДуже щаслива сім'я.
Як обсмажити томатні інгредієнти
Підготовка
Проста літня закуска готова! Я також люблю посипати томати свіжими зеленню або подавати з вершковим соусом, але без цього закуска відстібається стіл в моментально. Після того, як поєднання хрустких скоринок, соковитої начинки і аромату сиру не можна залишити нікому байдужим!
Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися своїми друзями!
990 р.
Редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. ЗакускаДуже щаслива сім'я.
Як обсмажити томатні інгредієнти
- 3 помідори
- 1 яйце
- 3 ст.л. тертого сиру
- 3 ст. ложки
- 1 ст. борошна пшеничного борошна
- 50мл рослинної олії
- сіль і перець
Підготовка
- Вимити помідори і порізати їх по колах товщиною 0,5 см. Помістіть їх на паперовий рушник, щоб поглинати зайву вологу. Потім посолити і поперчити круги.
ДепозитФотогалерея - Тепер прийшов час приготувати хлібобулочну плиту, яка складе з трьох шарів. В одній ємності залити борошном, в другому збити яйце, а в третій змішати твердий сир і паніровки. До речі, можна посолити не самі помідори, а збите яйце.
- Ми можемо розпочати смаження. Насосіть кола спочатку в борошні, потім в яйце, а потім в паніровці з сиром. Потім покладіть їх на гарячу каструлю і обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки. Готові томати покласти на паперові рушники, щоб поглинати зайвий жир. А потім на тарілці - і можна подавати до столу. 63033834
ДепозитФотогалерея
Проста літня закуска готова! Я також люблю посипати томати свіжими зеленню або подавати з вершковим соусом, але без цього закуска відстібається стіл в моментально. Після того, як поєднання хрустких скоринок, соковитої начинки і аромату сиру не можна залишити нікому байдужим!
Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися своїми друзями!