Як викласти ванну плитку

Літній - це не тільки час відпочинку, подорожі до природи і збору врожаю на дачі, але і найбільш підходящий час для того, щоб ставити будинок в порядку.

Це так сталося, що я успадкував від мого чудово-grandmother отримав стару, але дуже затишну квартиру. Я живу в ній протягом двох років. Косметичні ремонти в квартирі були зроблені в минулому році, але ванна кімната і ванна кімната не досягла рук, і не було особливих фінансів.

В останні дні липня я нарешті прийшов до того, що прийшов час замінити старий і частково очищений. ванна кімнатай Я зробив рішення, збирав гроші, знайшов майстер, але, як тільки він прийшов до того, що плитка вибрати, і найголовніше, як правильно і красиво розмістити його на стіні, був повний ступзор.

2113553

ДепозитФотогалерея

Кожен знає, що світлі стіни візуально роблять приміщення більш просторим. Немає того, що він збирається сперечатися з цим, і цей факт враховується при виборі параметри трубки кімната. Але є ще кілька цікавих точок, знання яких допоможуть уникнути помилок у складанні макета і підбору кольору плитки, його розташування, колір решітки.

Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу поділитися 11 порад з вами. Як викласти ванну Приміщення для будь-якого дня. Від простого ремонту до змії снів!

Ванна кімната
  1. Останнім часом прямокутна плитка частіше вибирається для стін. При цьому спочатку потрібно визначити горизонтально або вертикально розмістити плитку на стінах. Вважається, що горизонтальне планування візуально робить приміщення ширшим, а вертикальним - вище.

ДепозитФотогалерея

Укладання в маленьких ванних кімнатах, характерних для внутрішнього планування, не варто перенасичених декоративними елементами. Після всього, є зазвичай занадто багато предметів: сантехніка, побутові пристрої, полиці, спеціальні меблі.

ДепозитФотогалерея

І ось деякі приклади можливих схем укладання плитки.

Цікаві ідеї для маленьких санвузлів.

І знову, корисні візерунки для підтягування. Збережіть його, вам буде потрібно! 3250Р. 3700Р.

Плитка навколо лазні повторює візерунок на вимитці. Відмінне дизайнерське рішення!

Якщо ви не можете знайти фриз потрібного розміру, ви завжди можете скористатися мозаїкою. Така ж техніка можна використовувати при оформленні ванної кімнати.

ДепозитФотогалерея

Незвичайний варіант переходу плитки підлоги ванної кімнати в паркет коридору.

Стильне рішення, це не так?

ДепозитФотогалерея

Найчастіше не два, але три види плитки поєднуються: два монохромних і декор, що поєднує як основні кольори. Декоративні елементи можуть бути різної ширини. Потім можна зробити смуги або стовпчики різної ширини. До верхньої частини не так монотонний і нудний додати тонкі смужки того ж кольору, як нижня частина стіни, а в нижній частині мають рослинний або квітковий бордюр.

ДепозитФотогалерея

Якщо поділ стін по висоті не зачепить вас, але однотонний дизайн викликає відчайдушність, можна розглянути варіант акцентною стінкою. Також приділіть увагу цікавим ніші.

ДепозитФотогалерея

Тенденція поєднувати матеріали різних фактур і кольорів в інтер'єрі стає більш популярним. Щоб зонувати приміщення і зробити його більш функціональними, дизайнери готові піти на що завгодно. Тому з'єднання плитки і ламінату на підлозі досить поширене рішення.

Пропоную вам дізнатися про 10 дивовижних способів красиво зробити ламінат і плитка. Ідеальна підлога!

Ванна кімната для гігієни та відпочинку. Саме тому його оформлення і оформлення варто дарувати задоволення тим, хто в цьому приміщенні.

Чи подобається вам статтю? Поділіться ідеями з друзями в соціальних мережах, можливо, деякі з них зараз знаходяться в пошуку їх. ремонт!