21
Як переробити одяг
У мене є спеціальні улюблені речі в моїй шафі. Я люблю їх так багато, щоб я носила їх щодня. Але ви точно не будете працювати в одній сукні.
І мода настільки мінлива, що здається, що просто купили річ, і вона більше не в тренді.
Тоді всі види речей приходять допомогти. пошиттяй Ці методики були використані перед тим, як і раніше використовуються багато жінок. Навіть з королівських сімей!
ДепозитФотогалерея
Стильна робота і сьогодні видання "Сайт" Він розповість вам і покаже вам 9. гламурний Принцеса Діана сама.
І хоча роялецьке етикет забороняє тим самим платтям або костюмом, щоб побачити двічі, ця чарівна жінка зуміла показати на зустрічі в одному наряді. Немає одного навіть підозрюваного! Так, виходить, Леді D була абсолютно "навчання" особи.
ДепозитФотогалерея
Також ми пропонуємо вам ознайомитися з 8-ма модними чіпсами для вашого літнього гардеробу, надиханого зображенням Леді Д. З цими ідеями кожна жінка буде принцесою незалежно від фігури і віку.
Як видно, панчохи Навіть принцеси робили! Я дуже сподіваюсь, що ця стаття спонукала вас переглянути улюблений, але з модних речей, щоб згодом перетворити їх в щось красиве.
Творчий успіх І не забудьте поділитися натхненням з друзями, демонструючи їх.
І мода настільки мінлива, що здається, що просто купили річ, і вона більше не в тренді.
Тоді всі види речей приходять допомогти. пошиттяй Ці методики були використані перед тим, як і раніше використовуються багато жінок. Навіть з королівських сімей!
ДепозитФотогалерея
Стильна робота і сьогодні видання "Сайт" Він розповість вам і покаже вам 9. гламурний Принцеса Діана сама.
І хоча роялецьке етикет забороняє тим самим платтям або костюмом, щоб побачити двічі, ця чарівна жінка зуміла показати на зустрічі в одному наряді. Немає одного навіть підозрюваного! Так, виходить, Леді D була абсолютно "навчання" особи.
ДепозитФотогалерея
- Весь рукав. Синя завжди гарна на принцах, підкреслюючи колір очей леді Де. Безсумнівно, вечірня сукня була обрана для дипломатичного візиту до Лісабона у 1987 році. І в 1989 році принцеса Діана продемонструвала свою вишиту версію.
19 - Це те, що це означає, щоб вибрати правильні аксесуари і не боїться “фініш” стиль!
- Ці сукні також мають різницю близько двох років. Вона дає візерунок на ліфці: ту ж саму сукню, як і на першому фото. У наряді на правому, принцеса Діана Шон на прийомі в Сеулі. Це чудовий приклад того, як повністю європейський стиль можна перетворити в стилізацію національних костюмів корейських жінок.
- Ця сукня видалила момент, коли вона почала виходити з моди.
- І тут є глобальна реворкінг спідниці і куртки з баскою в простому спідниці. На лівому, дуже молодий Diana Spencer підтримує спортсменів на чемпіонаті з тенісу Wimbledon, а в другому фото Lady Dee чотири роки старше. Я дивлюся, де цей квітка є всі ці роки.
- І шукаю на цих двох фото, я мимоволі дива: вона дійсно така фанат змін, або була королівська сім'я важко зберегти на своєму гардеробі? р.
- Різниця між фотографіями становить всього два місяці. Одна сукня, два куртки! Крім того, стиль курток ідентичний, вони відрізняються тільки кольором. Важкий і практичний, це не так?
- Кілька крадіжок переходить королівським дживелером, а брош перетворився в елегантний хокер! По суті, не збирають пилу в прокладці такого шикарного сапфіра ...
- Принцеса Діана не заперечувала себе оригінальними ювелірними прикрасами. Наприклад, замість тири вона могла носити головку з сапфіром і діамантами, а потім використовувати її як намисто.
Також ми пропонуємо вам ознайомитися з 8-ма модними чіпсами для вашого літнього гардеробу, надиханого зображенням Леді Д. З цими ідеями кожна жінка буде принцесою незалежно від фігури і віку.
Як видно, панчохи Навіть принцеси робили! Я дуже сподіваюсь, що ця стаття спонукала вас переглянути улюблений, але з модних речей, щоб згодом перетворити їх в щось красиве.
Творчий успіх І не забудьте поділитися натхненням з друзями, демонструючи їх.