29
Як варити печиво на варених жовтках
Від варених жовтків ви можете зробити дуже смачний, розтоплений cookie у роті. І він готовий елементарно і не вимагає багато часу. Ви не знаєте, що?
Жовті віддають печінку життєздатним яскраво-жовтим кольором. Виявляється особливо ніжним, хрусткою на зовнішній і м'який на внутрішній стороні.
"Сайт" пропонує використовувати два види начинки - варені конденсовані і горіхи. Діти люблять вгадати, де вони є. Це майже як Kinder Surprise, тільки домашній і багато іншого!
Печиво на жовтках Інгредієнти
Підготовка
Як наповнювач для цієї випічки також можна взяти родзинки, шоколад, будь-який товстий варення або варення. Експериментуй для вашого задоволення і будь ласка, сім'я милих жовтих печива з сюрпризом. Бон привіт!
"Сайт" Я збираю вас повітряним печивом з сирного тіста. Не пропустіть дитину на таку красу!
Якщо ви покажете маленьку фантазію, печиво можуть виходити не тільки натуральні і нешкідливі, але і смішні. Ви хочете здивувати і радувати маленьких продуктів харчування? Написання рецепту для печива Bunnies!
Жовті віддають печінку життєздатним яскраво-жовтим кольором. Виявляється особливо ніжним, хрусткою на зовнішній і м'який на внутрішній стороні.
"Сайт" пропонує використовувати два види начинки - варені конденсовані і горіхи. Діти люблять вгадати, де вони є. Це майже як Kinder Surprise, тільки домашній і багато іншого!
Печиво на жовтках Інгредієнти
- 5 варених яєчних жовтків
- 100г цукру
- 120г вершкове масло
- 100г сметана
- 250г пшеничного борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 120г варене згущене молоко
- 100г горіхів
Підготовка
- Роздягання її виделкою. яєчні жовткий
- Додати розм'якшене масло до яєць при кімнатній температурі і перемішати до однорідності.
133952р. - Залийте сметану в чашу і зваріть цукор, перемішайте знову.
р. - Додайте борошно з розпушувачем і перемішайте тісто.
- Поставте тісто в кульку. Витягніть його і перервіть його в торт.
- Вичавити невелику кількість вареного згущеного молока з кондитерського мішка на заготовку.
- Захопити краї і розкачати в кульку. Другий тип начинки – горіхи. Повторити процедуру з ними.
- Покрийте чашу з пергаментом і викладіть печиво так, щоб відстань між кульками не менше 5 см.
р. - Bake 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. У процесі приготування кулі трохи поселиться.
- Зварені жовтки печиво Все правильно, дочекайтеся охолодження і поставте його на стіл!
Як наповнювач для цієї випічки також можна взяти родзинки, шоколад, будь-який товстий варення або варення. Експериментуй для вашого задоволення і будь ласка, сім'я милих жовтих печива з сюрпризом. Бон привіт!
"Сайт" Я збираю вас повітряним печивом з сирного тіста. Не пропустіть дитину на таку красу!
Якщо ви покажете маленьку фантазію, печиво можуть виходити не тільки натуральні і нешкідливі, але і смішні. Ви хочете здивувати і радувати маленьких продуктів харчування? Написання рецепту для печива Bunnies!