23
Рецепт соусу баклажанів
Мій друг матері, Тітка Валя, одружений a болгарський 2 роки тому. І так, це літо, моя мама і я пощастило відвідати її в Бургасі. Ми мали чудовий відпочинок в Сонячному пляжі, вівся в Чорному морі, надихнула краса Несебара.
Ми також робимо деякі. національні страви болгарської кухніІ не з місцевих кав’ярень, але домашня, приготована Цвєтаном, чоловіком її другу матері. Більшість з усіх, я був зачарований соусом Lutenica. Це просто щось дивне! Чи можна їсти з улюбленою стравою і навіть розкласти на хліб.
Коли мій чоловік смакував шашлики з цим соусом, він сказав, що він ніколи не їсти нічого краще! Тим не менш, тому що з такою комбінацією інгредієнтів, як баклажани, червоний болгарський перець, томатний і перець чилі, це не може бути інакше!
ДепозитФотогалерея
І сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як Готуємо болгарський соус Лутенікай Обов'язково перекручувати кілька банок цього відмінного соусу, а літні аромати порадують навіть в холодну пору року!
ДепозитФотогалерея
болгарський соус Інгредієнти
1990Р. 2199Р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Консультації з редакційним соусом – це невелика деталь, яку можна додавати зефіру стравам і повністю змінити свій смак. Я раджу дізнатися 5 рецептів найпопулярніших соусів, які повинні дізнатися, як приготувати кожну господиню.
ДепозитФотогалерея
"Лутеніка" також соус і закускай Дуже смачні сендвічі, якщо ви поширите столову ложку цього соусу на шматку свіжого хліба пшениці.
Або приготуйте собі невеликий обід зі свіжої бринци, салат огірків і помідорів, зелень, додавши «Лутика» і спекотний смажений перець.
Чи подобається вам статтю? Поділіться цим рецептом з друзями, вони будуть вдячні за нього!
Ми також робимо деякі. національні страви болгарської кухніІ не з місцевих кав’ярень, але домашня, приготована Цвєтаном, чоловіком її другу матері. Більшість з усіх, я був зачарований соусом Lutenica. Це просто щось дивне! Чи можна їсти з улюбленою стравою і навіть розкласти на хліб.
Коли мій чоловік смакував шашлики з цим соусом, він сказав, що він ніколи не їсти нічого краще! Тим не менш, тому що з такою комбінацією інгредієнтів, як баклажани, червоний болгарський перець, томатний і перець чилі, це не може бути інакше!
ДепозитФотогалерея
І сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як Готуємо болгарський соус Лутенікай Обов'язково перекручувати кілька банок цього відмінного соусу, а літні аромати порадують навіть в холодну пору року!
ДепозитФотогалерея
болгарський соус Інгредієнти
- 0,5 кг баклажани
- 1 кг червоного болгарського перцю
- 1 перець чилі
- 0,5 кг томатів
- 2 зуба. Кошик
- 45г цукру
- 30г рослинне масло
- зелений
1990Р. 2199Р.
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Щоб «Лутениця» був смачним і ароматним, перцем, баклажаном і томатами необхідно запікати. Багато рецептів пропонують кип'ятити овочі, але з цим методом втратили всю родзинку цієї закуски. Ви можете випікати овочі різними способами. Звичайно, краще використовувати відкритий вогонь або вогонь від спалювання вугілля на грилі. Однак найпростіший спосіб запікати овочі в духовці протягом 15 хвилин.
- Зніміть шкіру з овочів, потім подрібніть їх в блендері разом з зеленню і перцем чилі. Також можна зробити це вручну, потім консистенцію соусу буде густіше.
- Покладіть масу на вогонь і відваріть до зменшення обсягу навпіл.
- Додати в томати інші овочі, чилі, сіль і цукор. Сорт, постійно помішуючи.
- Соус готовий при рідких зупинках. Можна перевірити це, якщо покласти трохи соусу на тарілці: якщо немає води, то можна зняти його з плити. 7484140
- Додаємо в кінці варіння вершкового масла, сіль, перець і подрібнений часник.
- Поставте варильну масу в банки і залиште на охолодження. Якщо ви хочете зробити соус на зиму, то заповнені банки необхідно стерилізувати протягом 10 хвилин, після чого герметично розкачати.
Консультації з редакційним соусом – це невелика деталь, яку можна додавати зефіру стравам і повністю змінити свій смак. Я раджу дізнатися 5 рецептів найпопулярніших соусів, які повинні дізнатися, як приготувати кожну господиню.
ДепозитФотогалерея
"Лутеніка" також соус і закускай Дуже смачні сендвічі, якщо ви поширите столову ложку цього соусу на шматку свіжого хліба пшениці.
Або приготуйте собі невеликий обід зі свіжої бринци, салат огірків і помідорів, зелень, додавши «Лутика» і спекотний смажений перець.
Чи подобається вам статтю? Поділіться цим рецептом з друзями, вони будуть вдячні за нього!