15
Чи можу я вигодовувати в громадських місцях?
Питання грудного вигодовування дуже актуально для молодих мам. Задоволення дитини в громадських місцях викликає багато обговорення в суспільстві.
Не забороняється законом. Люди кладуть деякі табу на нього.
Суспільство було розділено на два табори: ті, хто не бачить грудне вигодовування, де це відбувається, як і будь-який репрегенний, і ті, хто вважає годівлі як інтимний процес, який не призначений для очей людини.
Виготовляючи новонародженого не обходила цю проблему і знаменитості світу, які люблять смертники, мають дітей. І це, як вони вирішили самі.
Ви думаєте, що є щось неприпустимо про грудне вигодовування?
Не забороняється законом. Люди кладуть деякі табу на нього.
Суспільство було розділено на два табори: ті, хто не бачить грудне вигодовування, де це відбувається, як і будь-який репрегенний, і ті, хто вважає годівлі як інтимний процес, який не призначений для очей людини.
Виготовляючи новонародженого не обходила цю проблему і знаменитості світу, які люблять смертники, мають дітей. І це, як вони вирішили самі.
- Саша Зверєва Російська співачка вірить грудне вигодовування У публіці нова реальність сучасного суспільства: «Ви не можете просто сидіти вдома!» Ви просто не повинні ставити процес на дисплеї, все вимагає розумного вимірювання. Якщо мати сейн і самореспектування, вона не завадить грудьми в простому вигляді. й
«Виготовлення шлюбу повинно відбуватися в відокремленому місці. Я намагаюся відривати, приховати в шалі або приховати за кимось близько до мене. Ви завжди можете знайти спосіб зробити процес невидимимимим і комфортним як для матері, так і для інших. й
- Наталія Володимирівна Найкраща модель і мами-п'ять: "Я займався себе і запрошуємо вас творчо підтримувати кампанію проти великобританії про грудне вигодовування."
, доб. 114 - Тута Ларс Телеведучий, піднявшись трьох дітей: По-перше, я поганий бій для грудного вигодовування принаймні рік і годувати своїх дітей в громадських місцях. Ви завжди можете приховати або приховати. й
«Приміром, у мене є особливий фартух, який повісить навколо шиї, покриває дитину, і він може комфортно харчуватися. В одному або іншому випадку багато мам, які хочуть вести активний спосіб життя навіть після того, як дитина. й
- Olivia дикий. Актриса розмістила фото процесу годування сина в кафе і додала оповідання до неї: «Отис замовив молочний коктейль». Люккілько, я мав щось запропонувати йому. А потім він зробив трохи бізнесу на моєму одязі. Добрий хлопчик.
доб. - Рожевий Співачка не сидить на пологах, працювала і під керівництвом активного способу життя, але в той же час не залишила дитину на момент: Це так дивний для мене, щоб бачити людей, які є постійними супротивниками грудного вигодовування. Це дитина, яка повинна їсти. Я живу дитину в публіці. Чи краще послухати його кричить з голодом?
р. - Олена Кулетська Модель також проти заборон грудне вигодовування Всередині будинку природний процес: Я проти радикальних обмежень. Якщо ви хочете піти кудись і потрібно годувати дитину, то, звичайно, потрібно це зробити. й
Я, наприклад, в таких випадках, подивився на відокремлений кут, покритий шилом, щоб не шокувати інших.
р. - Кароліна Куркова Для моделі радість материнства властива годівлі: Природа захопила все так мудро і довге до того, як ми з'ясували, що для малюка немає нічого кращого, ніж молоко його матері. Це не простий процес, але я не хочу відмовитися від нього! Це було важко, але я насолоджуюся кожним кроком цієї дивовижної поїздки.
р.
Ви думаєте, що є щось неприпустимо про грудне вигодовування?