21
Як варити желе з яблук
Здавалося б, що літо просто почався, і тепер Apple Savior наближається, що символізує підхід осені. У цей день традиційно готують різноманітні страви з яблуками. Чому не даруйте вашій родині щось особливе?
ДепозитФотогалерея
Я нещодавно знайшов дуже цікавий кухар. желе яблука. Ви можете приготувати його з будь-яких, навіть маленьких і зіпсованих яблук, але виявляється, щоб бути прозорими, ароматними і неприпустимо смачними!
Желе з яблук Інгредієнти
Підготовка
Желе варення з яблук Ідеально підходить для млинців, тости, його можна додати в кашу, сир. Я вже уявляю, як на зиму вечірку я зустрінеш з цим бурштиновим дивом.
Редакція "Сайт" розповість про варення з абрикосів без насіння, які будь-які самореспектильні господині повинні запастися взимку.
«Що не дивно про варення?» Джам "Dark Ruby" особливо ароматний, оскільки він включає незвичайний інгредієнт.
ДепозитФотогалерея
Я нещодавно знайшов дуже цікавий кухар. желе яблука. Ви можете приготувати його з будь-яких, навіть маленьких і зіпсованих яблук, але виявляється, щоб бути прозорими, ароматними і неприпустимо смачними!
Желе з яблук Інгредієнти
- 1 кг яблук
- 750г цукру на літр соку
- 1 лимон
- 50г горіхи (за бажанням)
- 1/3 ч.л. лимонної кислоти
Підготовка
- Вимити і нарізати на 8 частин яблука, покласти в каструлю.
до 1 2 3 4 5+
ДепозитФотогалерея - Нарізати лимон і відправити його в яблука.
- Залийте воду так, щоб вона покривала тільки плоди.
- Покладіть його на вогонь, доведіть його до кипіння і відваріть його до тих пір, поки яблука м'які.
- Потім процідіть сік і вичавіть яблука через кілька шарів марлі. Процідити знову при необхідності. Витягувати яблука можна повторно використовувати для створення блискавки.
525062 Р - Для кожного літра соку покласти 750 грам цукру, знову покласти сік на вогонь і варити на сильному кипінні 1 годину.
97765869 - При падінні сиропу на пластині не розмитий, а колір набуває бурштину.
- 2-3 хвилини до закінчення варіння додайте лимонну кислоту і очищену, сильно нарізану горіхи.
- Готові желейні застібки на стерилізовані банки, накривають кришками або папером і повністю охолоджують. Потім закрийте кришки щільно. Зберігати його круто.
- Бон привіт!
Желе варення з яблук Ідеально підходить для млинців, тости, його можна додати в кашу, сир. Я вже уявляю, як на зиму вечірку я зустрінеш з цим бурштиновим дивом.
Редакція "Сайт" розповість про варення з абрикосів без насіння, які будь-які самореспектильні господині повинні запастися взимку.
«Що не дивно про варення?» Джам "Dark Ruby" особливо ароматний, оскільки він включає незвичайний інгредієнт.