14
Рецепт ріжок
Крунчи боксерки, ніжний і шарований ... Як дитина, мама завжди запекла їх. Я ще не пам'ятаю свого хрустка і аромату.
Щоб зробити тісто особливо ніжним, м'ясним і шаруватим всередині, необхідно додати кришку. Багато людей вважають цей продукт сільських кухонь з недовірою, але вірити мене, результат варто!
ДепозитФотогалерея
Молодий чоловік хороший з декількох причин. По-перше, це один з небагатьох жирів, які не боїться високих температур і не утворюють карциногени, а по-друге, якщо додати його в тісто, це буде трохи вологим і довго не застосувати.
Сумки на сметані Інгредієнти
Підготовка
Ми представляємо вашій увазі повітряні печиво «Роза» з сирого тіста. Не пропустіть дитину на таку красу!
Я завжди вірю, що оливкова олія є однією з найсвіжіших продуктів. Але, виявилося, що такий продукт тваринного походження, як кришка, легко рубати ніс з рослинним маслом, коли мова йде про термічне лікування продуктів.
Щоб зробити тісто особливо ніжним, м'ясним і шаруватим всередині, необхідно додати кришку. Багато людей вважають цей продукт сільських кухонь з недовірою, але вірити мене, результат варто!
ДепозитФотогалерея
Молодий чоловік хороший з декількох причин. По-перше, це один з небагатьох жирів, які не боїться високих температур і не утворюють карциногени, а по-друге, якщо додати його в тісто, це буде трохи вологим і довго не застосувати.
Сумки на сметані Інгредієнти
- 140г вершкове масло
- 60g немовля
- 400г борошна
- 100г сметана
- 100 мл молока
- 2 жовтки
- 1 ст. л. лимонного соку
Підготовка
- Поставте кришку і вершкове масло на 1,5 години в морозильній камері.
- Холодні інгредієнти розрізають невеликими кубиками і поєднують з борошном. Змішати до утворення дрібних крихт.
- У окремій страві змішайте сметану, молоко, жовтки і лимонний сік. Додаємо в борошно і швидко замішуємо тісто.
- Помістіть тісто на 1 годину в холодильнику. В той же час прогрійте духовку до 180 градусів.
- Розділіть тісто на 6 частин. Розгортаємо кожну по колу і нарізаємо в сектори.
- Поставте ніж на будь-який сектор. Товстий вейл буде дрібним.
- Спочатку скручуємо як цукерка, ущільнюючи начинку всередині, потім злегка, але щільно скручуємо хвіст.
- Помістіть всі пакети з хвостом вниз на сковороді, покриту пергаментом.
- Bake на 180 градусів 18 хвилин.
- Готові пакети посипають цукровою пудрою.
- Сумки на немовля Готові, вони вже можуть подавати до молока, чаю або кави. Бон привіт!
ДепозитФотогалерея
Ми представляємо вашій увазі повітряні печиво «Роза» з сирого тіста. Не пропустіть дитину на таку красу!
Я завжди вірю, що оливкова олія є однією з найсвіжіших продуктів. Але, виявилося, що такий продукт тваринного походження, як кришка, легко рубати ніс з рослинним маслом, коли мова йде про термічне лікування продуктів.