Рецепт ріжок

Крунчи боксерки, ніжний і шарований ... Як дитина, мама завжди запекла їх. Я ще не пам'ятаю свого хрустка і аромату.

Щоб зробити тісто особливо ніжним, м'ясним і шаруватим всередині, необхідно додати кришку. Багато людей вважають цей продукт сільських кухонь з недовірою, але вірити мене, результат варто!

ДепозитФотогалерея

Молодий чоловік хороший з декількох причин. По-перше, це один з небагатьох жирів, які не боїться високих температур і не утворюють карциногени, а по-друге, якщо додати його в тісто, це буде трохи вологим і довго не застосувати.

Сумки на сметані Інгредієнти
  • 140г вершкове масло
  • 60g немовля
  • 400г борошна
  • 100г сметана
  • 100 мл молока
  • 2 жовтки
  • 1 ст. л. лимонного соку

Підготовка
  1. Поставте кришку і вершкове масло на 1,5 години в морозильній камері.
  2. Холодні інгредієнти розрізають невеликими кубиками і поєднують з борошном. Змішати до утворення дрібних крихт.
  3. У окремій страві змішайте сметану, молоко, жовтки і лимонний сік. Додаємо в борошно і швидко замішуємо тісто.

4. Помістіть тісто на 1 годину в холодильнику. В той же час прогрійте духовку до 180 градусів.
  5. Розділіть тісто на 6 частин. Розгортаємо кожну по колу і нарізаємо в сектори.

6. Поставте ніж на будь-який сектор. Товстий вейл буде дрібним.
  7. Спочатку скручуємо як цукерка, ущільнюючи начинку всередині, потім злегка, але щільно скручуємо хвіст.

8. Помістіть всі пакети з хвостом вниз на сковороді, покриту пергаментом.
  9. Bake на 180 градусів 18 хвилин.

10. Готові пакети посипають цукровою пудрою.
  11. Сумки на немовля Готові, вони вже можуть подавати до молока, чаю або кави. Бон привіт!

ДепозитФотогалерея

Ми представляємо вашій увазі повітряні печиво «Роза» з сирого тіста. Не пропустіть дитину на таку красу!

Я завжди вірю, що оливкова олія є однією з найсвіжіших продуктів. Але, виявилося, що такий продукт тваринного походження, як кришка, легко рубати ніс з рослинним маслом, коли мова йде про термічне лікування продуктів.