14
Стиль Meghan Markle
Меган Маркл нещодавно увійшов до королівської сім'ї і отримав статус Дюйс, але вже закріпив титул ікони стилю. Кожен з її нарядів виглядає приголомшливо. Вона відмінно в змозі зберегти скромність зображення, при цьому вона дійсно розкішна. Вона має багато вчитися.
Тому редакційна колегія "Сайт" Розсилка моди з вами Duchess З SussexДопоможемо повторити свій стиль. Кожен повинен бути принцесою!
Стиль Meghan Markle
Meghan Markle знає багато про хитрості. Говорячи про те, що ви знаєте, чому Duchess of Sussex ніколи не рубає її ноги? Believe мене, це дивовижна життя хак, який буде корисний кожному коханні каблуків.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я не знаю, чи є секрет в її техніках або її сяючий посмішка, що робить її дійсно красивим. Важко сказати напевно, але чому б не використовувати цей маленький секрет? Посмішка - найкращий аксесуар. Дуже дякую!
Вам подобається порада від Duchess? Не забудьте поділитися своїми друзями
Тому редакційна колегія "Сайт" Розсилка моди з вами Duchess З SussexДопоможемо повторити свій стиль. Кожен повинен бути принцесою!
Стиль Meghan Markle
- Класика завжди в моді.
Кожна дівчина стикається з ситуацією, де є абсолютно нічого носити. Навіть якщо у вас є безліч речей. Якщо ви сумніваєтеся, чи це буде доречно, виберіть найбільш перевірений варіант - класичний. Ви можете зробити це! , кв.м. - Губна помада до кольору сукні - це головне
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо плаття в червоному, бордовому або рожевому тонах, то сміливо оберіть помаду в тон з платтям. Але зелений, до речі, добре підійде червона помада. - Однотонний розвести з асиметрією
Сукня без іншого кольору може бути нудною. Але є спасіння! Якщо наряд буде складним вирізом або асиметрією, він розбавить зображення і зробить його нудним. - Весь білий вигляд завжди працює.
І не використовуйте ці казки, як «білий жир». Білий завжди працює для вас. Одягнена Жінка Голий чоловік Якщо ви боїтеся виглядати блідо, просто додайте яскраві аксесуари або помада, насичену кольором. - Кожен повинен мати тканину.
Кожна жінка. Такий ріжучий відмінно розтягувати фігуру, зробити ще шлам, а ніжки довше. Ця сукня просто для всіх випадків: бізнес-знімок і вечір. Royals часто з'являються в таких сукнях на офіційних заходах. - Монохромний стильний, не нудний
Чи чорно-біла нудна? Меган доводить, що це зовсім не справа. Якщо ви граєте з текстурою і вирізати, ви отримаєте дуже цікавий образ. Так не знижка, що комбінація. - Знайди свою ню.
оголені відтінки йдуть практично до кожної дівчини, дуже важливо правильно підібрати і відповідне. оголені сукні виглядають дуже ніжними, за допомогою яких можна створити надзвичайно вишуканий образ. Хороший відтінок в бізнес костюмах, виглядає стримано і стильно. - Хороші дівчата одягають витяжки теж.
Навіть ковдри носити сережки, тому що він дуже стильний. Не дивно, що ця куртка є частиною базового гардеробу. В будь-який спосіб. Плаття з коктейлем і куртка є ідеальним поєднанням! - Сорочка і худий - ідеальний випадковий
Кожна дівчина потребує простого міського образу. Добре, немає кращого варіанту, ніж чоловічі сорочки і худі джинси. Чудовий аксесуар до цього образу стане стриманою прикрасою. Меган багаторазово використовував цю техніку. - Blazer для всіх випадків
Blazer є універсальним. Підходить для бізнесу, а також для повсякденного наряду та навіть для вечірнього образу. Ви просто повинні поєднувати його з іншими речами. Поєднала його з платтям і худим, в будь-якій формі добре виглядає!
Meghan Markle знає багато про хитрості. Говорячи про те, що ви знаєте, чому Duchess of Sussex ніколи не рубає її ноги? Believe мене, це дивовижна життя хак, який буде корисний кожному коханні каблуків.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я не знаю, чи є секрет в її техніках або її сяючий посмішка, що робить її дійсно красивим. Важко сказати напевно, але чому б не використовувати цей маленький секрет? Посмішка - найкращий аксесуар. Дуже дякую!
Вам подобається порада від Duchess? Не забудьте поділитися своїми друзями