20
Як зробити груш з суфле
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я люблю період з кінця серпня по жовтень. Через це протягом наступних місяців, які так багато дозрівають овочі і фрукти.
Що тільки ніжний соковитий груша - смачний і неймовірно корисний! Цей чудовий фрукт просто виготовлений для КошикПісля того, як груша дарує їй вишуканий аромат і приємну солодкість.
Р
ДепозитФотогалерея
І сьогодні видання. "Сайт" Він запрошує Вас дізнатися дивовижну крем-піар під хмарою повітряної сувеніри. Я випікаю його протягом п'яти років!
Рецепт був знайдений онлайн, а потім поліпшився трохи. В результаті смачна, від якої практично неможлива.
Грубий пиріг
ДепозитФотогалерея
Тест інгредієнти
Підготовка
Так як це сезон, ви повинні насолоджуватися великою кількістю груші і будьте самі і ваші рідні страви з нього. Так що я пропоную вам більше чудових літніх рецептів, які слід звернути увагу.
Цей груший пиріг з суфле психічно називається "ми торт", тому він ніжний, просто розтоплюється у роті.
Обов'язково спробувати його, адже після одного шматка цієї літньої делікатеси на душу стає більш радісним і веселим. Дуже красива. пердят поєднується з мугом ароматного чаю в оточенні теплої душі.
Не забудьте поділитися рецептом з друзями, вони будуть вдячні Вам за це!
Що тільки ніжний соковитий груша - смачний і неймовірно корисний! Цей чудовий фрукт просто виготовлений для КошикПісля того, як груша дарує їй вишуканий аромат і приємну солодкість.
Р
ДепозитФотогалерея
І сьогодні видання. "Сайт" Він запрошує Вас дізнатися дивовижну крем-піар під хмарою повітряної сувеніри. Я випікаю його протягом п'яти років!
Рецепт був знайдений онлайн, а потім поліпшився трохи. В результаті смачна, від якої практично неможлива.
Грубий пиріг
ДепозитФотогалерея
Тест інгредієнти
- 250г вершкове масло
- 70г сметана
- 230г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 150г цукру
- 3 яєчні білки
- 3 ст.л. цукрового піску
- 450г перл
- 15г ванільний цукор
- 1 ч.л. лимонного соку
Підготовка
- У зручній ємності збийте сметану і 100 грам розм'якшеного вершкового масла до однорідності. Потім просіяти 170 грам борошна, додати розпушувач і залити їх до сметани маслом. Змішайте тісто.
- Промийте груші і очистіть їх, а потім наріжте їх на тонкі скибочки.
- Покласти стейк на повільному вогні, покласти 150 грам вершкового масла, звичайного і ванільного цукру в ньому. Постійно помішуючи, доведіть ці інгредієнти до кипіння, потім додайте 50 грам борошна і добре перемішайте з вінком, щоб не було грудок. р.
- Тепер беремо запіканку (У мене є 22 сантиметрів в діаметрі) і закриваємо дно випічкою паперу. Розподіліть тісто за формою, утворюючи сторони.
- Зверху тіста рівномірно викладають скибочки, залийте начинку лимонним соком. Далі візьміть гарячий кремовий горщик і розподіліть його так, щоб він рівномірно покриває груші. Покладіть тонку стручку так, щоб весь верх торта покривається заливкою.
- Помістіть майбутній торт в 180-градусний духовку за 25 хвилин. Під час цього часу збийте білки з цукровою пудрою до крутих піків.
- Коли торт практично готовий, акуратно розподіліть білкову масу на її поверхні. Відправте торт в духовку знову і запікайте його приблизно 15 хвилин при 140 градусах.
- Візьміть готовий торт з духовки, дайте охолонути у вигляді до кімнатної температури, а потім покласти в холодильник на кілька годин (докладно на ніч), щоб начинка заморожувати. Перед подачею посипаємо торт цукровою пудрою. Бон привіт!
Так як це сезон, ви повинні насолоджуватися великою кількістю груші і будьте самі і ваші рідні страви з нього. Так що я пропоную вам більше чудових літніх рецептів, які слід звернути увагу.
Цей груший пиріг з суфле психічно називається "ми торт", тому він ніжний, просто розтоплюється у роті.
Обов'язково спробувати його, адже після одного шматка цієї літньої делікатеси на душу стає більш радісним і веселим. Дуже красива. пердят поєднується з мугом ароматного чаю в оточенні теплої душі.
Не забудьте поділитися рецептом з друзями, вони будуть вдячні Вам за це!