Як зробити ляльку з сумки

У давнину слов'яни вважали, що в кожному будинку є невидимі істоти, які оберігають приміщення. Ці дні вони називають саморобними. Я також пам'ятаю мультфільм про Кузю як дитину.

Також є віра, що ці господині мали помічники, їх дружини, які називали домінниками. Вони допомогли з господарським господарством і приносили удачу і процвітання в будинок.

Звичайно, це всі історії, але чому б не приєднатися до веселої гри і зробити символічний талісман у вигляді будинку. Схожі декоративні Він прикрасить ваш будинок. Крім того, такий пупа дуже простий, і основний матеріал, з якого він створений, є сумкою.

ДепозитФотогалерея

Здавалося б, ви можете зробити шорстку сумку, яка призначена для швейних сумок і виробів виключно для технічних цілей? Однак збільшення кількості дизайнерів і рукоділля див. такий матеріал як стильний і екологічно чистий основа для творчості.

ДепозитФотогалерея

І сьогодні видання. "Сайт" Я приготував красиву для вас. мішок-доллякі можна зробити своїми руками, декоруючи будинок і покращуючи настрій, як в процесі творчості, так і для задоволення результатів вашої роботи. Ці ляльки будуть радіти не тільки дітям, але і дорослим!

Ляльки ляльки
  1. Скидання Це красиві предмети інтер'єру, які вимагають мінімального часу і грошей.

2. Вся родина ляльк! Нагадуємо мене про сім'ю сестри. 715651

3. Будь-які мами будуть любити такий чудовий подарунок. Браво на майстер!

4. Шукаю цю красиву роботу, я безмовно! Необхідно показати свою фантазію і майстерність, а руки створять вишукані речі, які будуть захоплені усіма друзями.

5. Подивіться на це, тому що це не просто ляльки, є цілі сюжети: народження Ісуса, вечірні збори на рукоділлі, мама читає книгу дітям. До автора цих чудових продуктів, завдяки натхнення!

6. Тут настає sack ангел. Цей ремесла може бути чудовим подарунком на Різдво, Новий рік або День народження. І будь-яке свято. І навіть якщо свято далеко не можна зробити такий подарунок самому. Ангол своїми руками, навіть найменший, навіть умовний, може стати дуже міцним амулетом. Тому що тут не про розмір і не в точну картину, але в настрої, з якою ви створюєте цей декор.

р.

7. Робити такий ангел не складно. Основою є конус картону і козака. Ви можете використовувати будь-яку ляльку, змінити її волосся і створити таку красу.

8. Я раджу з цією чудовою роботою!

9. ляльки ручної роботи - це дійсно шедеври. З-за кордону може здатися, що робити їх непросто. Однак в кожній такій лялькі було вкладено не тільки час, зусилля і зусилля, але і частина душі майстра. Вони ніжні, виразні, з власним невиліковним характером!

10. Ось кілька чудових ідей для натхнення!

А для того, щоб правильно зробити ляльку, я пропоную вам дивитися цей невеликий, але досить докладний відео майстер-клас, який я знайшов на ручному каналі «Веселка TV».

про:blank

Здавалося б, старий мішок може бути корисним, крім зберігання картоплі в ньому. Але це також може бути чудовим елементом декору!

Я запрошую вас дізнатися 15 чудових ідей для декору з цього дивовижного матеріалу. Все, що вам потрібно, є сумка, мереживо, голка і нитка, і натхнення ми будемо дарувати вам.

Що ви думаєте про ці незвичайні сумки? Наша редакційна колегія захоплюється цими чарівністьй

Я хочу зробити щось схоже на мій будинок. І я думаю, щоб залучити моєї маленької дочки в творчому процесі, вона також повинна бути такою окупацією.

Якщо вам подобається ці ідеї, не забудьте поділитися своїми друзями, адже натхнення є настільки цікавими!