Рецепт торта з сиром і яблуками

Неважливо, як ви перетворите, осінь не можна уникнути! В останні дні серпня люди, здавалося б, діляться на два табори: деякі скарги, що літо швидко плине, інші, навпаки, не можуть чекати вересня.

Я люблю літо більше, але торт з нагоди початку нового сезону обов'язково запікати. І як не випікати, бо торт має таку красиву назву. "Аутумн Мелодія"!

І найголовніше, це з ніжною сирною начинкою в поєднанні з легкою кислинкою з яблук, і все це в поєднанні з ароматним корицею. Таст не може бути виражений в словах!

Рецепт торта з сиром і яблуками 2 Р

ДепозитФотогалерея

Рецепт цієї делікатеси поділився мною близьким другом, який любить готувати. Спочатку я заперечив, кажучи, що я не друзів з тестом взагалі. Мій чоловік навіть робить млинці!

Але ця випічка вийшла успішно вперше, і тепер це дійсно чудовий рецепт займає гордість місця в моїй кулінарній книзі!

І сьогодні видання. "Сайт" Запропонуйте вам знати. Як зробити торт "Аутумна мелодія"й Підготовляючи цей десерт легкий, смак і радість дає неймовірну кількість.

Рецепт торта з сиром і яблуками

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ст. цукру
  • 180г вершкове масло
  • 5 яєць
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 750 г сиру (2-9% жирності)
  • 3 яблука (за бажанням взяти солодку і кислу)
  • 4 ч.л. картоплі крохмаль
  • 15г кориця
  • щіпка

1990Р. 2199Р.

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто в зручній ємності, перемішайте 1 яйце і півсклянку цукру, потім додайте розм'якшене масло. Стирайте все разом. Рецепт торта з сиром і яблуками

ДепозитФотогалерея

Потім додайте борошно, розпушувач і щіпку солі. Змішайте все до однорідного стану. Необхідно бути товстим піском тесту. Рецепт торта з сиром і яблуками , Україна

ДепозитФотогалерея

Перенесення тесту в масляну форму випічки і його розподілити. Він повинен бути досить тонким шаром. Рецепт торта з сиром і яблуками

Для сиру змішайте сир, по половині склянки цукру, крохмалю, яйця. Ви закінчите рідку вершкову масу, яку потрібно залити над тісто. Рецепт торта з сиром і яблуками

Тепер на яблуках. Їм необхідно очистити шкіру і нарізати тонкими скибочками. Покладіть яблучні скибочки в запечену масу один за одним. Рецепт торта з сиром і яблуками

Яблука завжди йде добре з корицею. Тому обов'язково посипте торт зверху корицею. Рецепт торта з сиром і яблуками

Поставте торт в 180-градусну духовку за 60 хвилин. Перевірити підготовленість торта з дерев'яною паличкою. Наклеюється в паличку торта повинна бути сухий, але зерна сиру можна приклеїти, це нормально. Рецепт торта з сиром і яблуками

Коли торт готовий, давайте охолонути у вигляді так, щоб запечена начинка крабів і вона не втратила форму. Рецепт торта з сиром і яблуками

Цей торт ідеально підходить для ранкового чаю. Бон привіт! Рецепт торта з сиром і яблуками

ДепозитФотогалерея

Також я рекомендую вам дізнатися інший рецепт простий і швидкий яблучний пиріг. Його особливість - насичений яблучний смак, поєднаний з ніжним сметаною.

Особисто я люблю сир, яблука і кориця! Тому поєднання цих продуктів в одному торті підкаже мене, щоб запекти це диво. Ніжний і соковитий торт З інтригуванням звання «Аутумна Мелодія» буде не тільки улюблена страва вашої сім'ї, але і солодка прикраса будь-якого святкового столу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.