Рецепт татарської дерми

Я був знайомий з татарською кухнею надособливістю, доки я провів тиждень в Казані, а потім ще три дні в Бугульмі. Він був там, що я відчув всіх шармів національних татарських страв, і повертався з рецептом просто божественним. бісквіти - урама хвостина у вигляді спіралій

Я не знаю, якщо ви можете викликати urama firewood cookie, але я можу сказати, що я не їсти таку смачну делікатесу протягом тривалого часу. І це один. десерти Приготований досить просто і з'їсти в блендері очей.

Татарські солодощі Рецепт татарської дерми

ДепозитФотогалерея

Татари мають багато видів деревини, відрізняються формою, способом подачі на стіл. І сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами красивим урамаВін нагадує квітку у вигляді.

Дрова дуже смішна, тісто перекручується в спіралі перед обсмаженням на сковороді.

Рецепт татарської дерми

інгредієнти
  • 8 яєць
  • 2 ст. цукру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 300г борошна
  • 50г вершкове масло
  • рослинно-масляний
  • Рис.1
  • шемале

Рецепт татарської дерми

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Спочатку відокремлюють жовтки з білків в двох різних контейнерах. Для приготування дрова потрібно 6 жовтків і 2 яйця. Поставте їх в чашу міксера. Рецепт татарської дерми

ДепозитФотогалерея

Додати цукор в яйця, сіль. Збити все на однорідну повітряну масу. Потім додайте борошно і тісто в суміш. Варто бути м'яким тісто, після чого буде легко тонко розкачати.

Рецепт татарської дерми

Поставте готове тісто в сумці і залиште його на відпочинок протягом 20 хвилин. Рецепт татарської дерми

Зніміть тісто і перемішайте його знову, щоб виключити всі можливі поперечки. Після цього розподіліть тісто на чотири рівних частини, потім покладіть його в мішок і залиште його ще 20 хвилин.

Рецепт татарської дерми

Вийняти тісто один раз і розкачати його тонко так, щоб печиво обсмажити швидко. Тісто повинна бути не більше 1-2 міліметрів товщиною. Рецепт татарської дерми

З малюнком ніж вирізати тісто на смужки. Чим простіше ви вирізати смужки, тим красивішим буде фігурна дерева. У мене є ширина смуги близько 3,5 сантиметрів. 9667267

У чавунному або алюмінієвому відрі заливають рослинне масло без запаху, також додають глибинне масло. Рецепт татарської дерми

Одна смужка, перекручуємо тісто на суші паличку. Пресування краю з дерев'яною шпателем, занурення в гарячу олію. Під час смаження починайте обертати раунд, в напрямку спіралі. Потім поверніть дрова над і продовжуйте обертати, обсмажуючи на іншому боці. Рецепт татарської дерми р.

Поставте готову деревину на паперовий рушник, щоб вона поглинає масло трохи. Рецепт татарської дерми

Це, ура готовий. Бон привіт! 169300

Кожна господиня намагається хоча б зрідка лікувати свою сім'ю з домашніми солодкими Наш редакційний персонал, знаючи це, поспішаючи поділитися своїми улюбленими читачами свіжими ідеями для створення фігурної випічки!

Тому я пропоную вам 25 яскравих ідей для прикраси. Я ніколи не бачив красиву пасту в житті!

Рецепт татарської дерми

ДепозитФотогалерея

Таке дерево виготовляється у вигляді спіральних троянд, вони приходять в різні розміри: дрібні, середні і великі. Обов'язково спробуйте приготувати це. ЛатинкиЦе буде прикраса будь-якого святкового столу!