21
Марія Монтессорі Правила батьків
Я чув про Монтессорі тренування кілька років тому, коли я взяв сина до дитячого садка. Коли я почав з'ясувати, хто це було. Марія Монтессорі І що було так примітно про її техніку, я дізнався багато цікавих речей.
Виходить, що вона була першою жінкою в історії Італії для вивчення медицини, а одним з перших власників ступеня доктора наук, вона була номінована на Нобелівську премію миру тричі: в 1949, 1950 і 1951 роках.
Сьогодні, школи та групи, які працюють за методом Мар'я Монтессорі, існують практично у всіх країнах світу. ЮНЕСКО назвав її серед людей, які визначили спосіб педагогічного мислення XX століття.
Існує кілька ключових особливостей методу Монтессорі.
Марія Монтессорі назвав її системою «система саморозвитку дитини в підготовчому середовищі». Вона вважає, що для повного зростання достатньо створити середовище, де освітній матеріал буде обраний не дорослим, а самим малюком. Після того, як робота крихт, обраних ним, ніколи не шин, але тільки додає енергію.
На території шкіл Монтессорі є багато відомих людей. Серед них є засновники Google Сергій Брін і Ларна Сторінка, Джефф Безос (засновниця Amazon), Джиммі Уельс (засновниця Вікіпедії).
Окремо варто відзначити британські князі Вільяма та Гаррі, а також Габріла Гарсія Маркеца, автор роману «Одно сотні років щастя», лауреат Нобелівської премії в літературі.
"Сайт" Всі батьки заохочуються читати мудрість. Марія Монтессорій Кожна з них – продукт багаторічної роботи та освітньої мудрості у найбільшій формі.
Марія Монтессорі Поради батькам
У Сполучених Штатах система Монтессорі дуже популярна, а диплом Монтессорі вважається перевагою при подачі на роботу.
Здавалося б, не існує такого культу дітей, як єврейські люди в будь-якій іншій культурі. Ми пропонуємо зрозуміти секрет юдаїки та чому єврейські діти більш успішними, ніж інші.
Деякі бабуся прагнуть провести весь вільний час з онуками, інші люблять їх на відстані, і все ще інші повністю відмовляються від страшного слова «грандма». Редакція "Сайт" Я дізнався, як чарівний французька бабуся Brigitte Macron підніме своїх онуків. У неї є сім з них.
Виходить, що вона була першою жінкою в історії Італії для вивчення медицини, а одним з перших власників ступеня доктора наук, вона була номінована на Нобелівську премію миру тричі: в 1949, 1950 і 1951 роках.
Сьогодні, школи та групи, які працюють за методом Мар'я Монтессорі, існують практично у всіх країнах світу. ЮНЕСКО назвав її серед людей, які визначили спосіб педагогічного мислення XX століття.
Існує кілька ключових особливостей методу Монтессорі.
- Дитина дізнається про свою діяльність.
- Дитина надається свобода думки.
- Діти різного віку беруть участь у групах.
- Діти вибирають для цього самостійно або в групі.
- Діти витрачають стільки часу, скільки вони хочуть.
- Дитина оцінює свою роботу.
- Ніяких сил своєї дитини.
Марія Монтессорі назвав її системою «система саморозвитку дитини в підготовчому середовищі». Вона вважає, що для повного зростання достатньо створити середовище, де освітній матеріал буде обраний не дорослим, а самим малюком. Після того, як робота крихт, обраних ним, ніколи не шин, але тільки додає енергію.
На території шкіл Монтессорі є багато відомих людей. Серед них є засновники Google Сергій Брін і Ларна Сторінка, Джефф Безос (засновниця Amazon), Джиммі Уельс (засновниця Вікіпедії).
Окремо варто відзначити британські князі Вільяма та Гаррі, а також Габріла Гарсія Маркеца, автор роману «Одно сотні років щастя», лауреат Нобелівської премії в літературі.
"Сайт" Всі батьки заохочуються читати мудрість. Марія Монтессорій Кожна з них – продукт багаторічної роботи та освітньої мудрості у найбільшій формі.
Марія Монтессорі Поради батькам
- Ось слова, які розкривають внутрішню потребу дитини: «Що робити це самому».
ДепозитФотогалерея - Діти завжди навчаються з навколишнього середовища, тому батьки мають найкращу модель.
ДепозитФотогалерея - Якщо дитина часто заохочується, він отримує впевненість у собі.
ДепозитФотогалерея - Діти, які виростають впевнено навчаються довіряти іншим.
- Діти, які часто критикують, навчаються судити інших.
- Батьки, які скуштують дитину.
- Не кажучи вже про те, що ваша дитина перед ним або без нього.
- Завжди поважати дитину, навіть якщо вони роблять помилки. Що робити. З одного дня ваша дитина навчиться виправити їх.
ДепозитФотогалерея - Якщо дитина часто відчуває сором'язливість (особливо якщо звинувачення приходять від батьків), вони дізнаються про те, щоб відчути себе винним.
- Завжди уважно послухайте дитину. Відповісти йому, коли він просить вас питання або коментарі.
ДепозитФотогалерея - Якщо дитина розуміє, що їх думки і ідеї завжди (або принаймні часто) приймаються, вони завжди будуть відчувати себе добре.
- Завжди допоможи дітям, коли вони просять. Тільки тоді навчаться отримати те, що вони потрібні.
р.
ДепозитФотогалерея
У Сполучених Штатах система Монтессорі дуже популярна, а диплом Монтессорі вважається перевагою при подачі на роботу.
Здавалося б, не існує такого культу дітей, як єврейські люди в будь-якій іншій культурі. Ми пропонуємо зрозуміти секрет юдаїки та чому єврейські діти більш успішними, ніж інші.
Деякі бабуся прагнуть провести весь вільний час з онуками, інші люблять їх на відстані, і все ще інші повністю відмовляються від страшного слова «грандма». Редакція "Сайт" Я дізнався, як чарівний французька бабуся Brigitte Macron підніме своїх онуків. У неї є сім з них.