Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як використовувати коробку під плитою

Кожен, хто має або мав будинок газ-стевеВін знає, що нижній ящик вбудований в нього. Я використовую для його використання як сковорідка для зберігання. Це зручно.

«Чому ще потрібно, якщо це не було?» - сказав він. І до цього я повністю погоджуюсь.

Ми оточує так багато речей, які стали настільки знайомими, що ми навіть не думаємо про їх істинне призначення. Тільки зараз, щоденні об'єкти також мають свої секрети і приховані функції!

ДепозитФотогалерея

Але перейдемо в коробку під духовкою, бо це про нього і буде обговорюватися в цій статті. Виявляється, що 99% людей не використовують його для цілей призначення. Але моя старша сестра є тим, хто допомагає підтримувати спокій і гармонію в сім'ї.

Гарячі страви на столі

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Як дізнатися, чому вам потрібно. Печиво-боксй Життєвий хак, який обов'язково буде корисний Вам більше ніж раз!

ДепозитФотогалерея

Нижня секція кухонної плити з ящиком призначена для підтримки оптимальної температури подачі вже готових страв. Що таке харчування може залишатися теплою в цьому ящику для тривалого періоду часу. Він називається «пожежною коробкою».

Ви можете помітити, що після використання духовки, елементи, які ви зберігаєте в нижній ящик, залишаються теплою протягом часу. Це тому, що відсік поглинає тепло. У більшості випадків ці коробки мають контролер вологості, який дозволяє постійно нагрівати їжу не висихати.

ДепозитФотогалерея

Цей факт був шокуючий для моєї сестри, яка, як і всі інші, використовується коробка як тільки інший полку. Але в ньому варена їжа не горить, не охолоджує і не втрачає свій смак.

У зв'язку з тим, що коробка під духовкою, вона використовує тепло від неї, коли вона працює, і може застосовуватися. кухарй

ДепозитФотогалерея

Після того, як у нас є ряд таких страв, які просто потребують нагрітої пластини. І поціновувачі приготування не оцінять, якщо раптом ви «плювати» в холодній пластині свіжого омлету. І для тих, хто ще не знав, страви нагріваються спеціально так, щоб пишні омлети не падають.

А потім є гарячі салати ... Також потрібно посуд з температурою вище кімнатної температури.

Найпростіший спосіб. нагрів пластин перед подачею Затримайте їх в духовці на 80-90 градусів за кілька хвилин (або в ящику під духовкою).

ДепозитФотогалерея

Уявіть це: ви зробили суп, ви і ваші діти ate it, але ваш чоловік ще не приїжджає додому з роботи. Замість того, щоб залишити горщик на плиті або покласти його в холодильник, а потім нагрівати суп, можна просто розмістити горщик на цій полиці і суп залишить тепло!

ДепозитФотогалерея

Або ваш син не хоче відірватися від комп'ютерної гри, і обід вже на пластині. Не пропустіть на нього. Дозвольте йому відтворити ці викопані 15-20 хвилин, і ви кладете пластину їжі в цій коробці під плитою. Так ви і температура страви збережуть нерви і дитину.

Крім того, цей відсік відмінно підійде для обігріву хліба, особливо в тих випадках, коли хліб встигли трохи закріпити.

ДепозитФотогалерея

Найдивовижніше, що всі інструкції для пластин говорять про те, що ця коробка для, але ніхто не використовує її для його призначеного призначення!

На жаль, ми не змогли знайти підтвердження цієї теорії в посібниках, які варять У кожному з них позначається «відступна коробка», а в кожному з ручних посібників він мовчить, для чого він зазвичай необхідний.

12090 р.

ДепозитФотогалерея

Хочу привернути увагу до того, що ламки, папір та інші об'єкти, що не можуть зберігатися в цій коробці.

Також я раджу розглянути 10 суб'єктів, справжню функцію якого ви не знаєте. Це те, що відбувається, коли виробник думає кожну деталь.

Чи подобається вам статтю? Щоб дізнатися більше про це!