43
Рецепт млинців гарбуза на молоці
гарбуз - улюблений рослинний осінній. Я готовий їсти його в будь-який час! Але мої діти не люблять цей смачний і корисний овоч: і ні у вигляді каша, ні у вигляді супу. Але є так багато вітамінів і мікроелементів, які ви втомилися від списку.
Ще недавно я Кума Ірина запропонувала мені відмінний рецепт млинців, в тісто яких, крім звичайних інгредієнтів, пюре з гарбуза входить. Точно. гарбузОсобливо в поєднанні з ніжним запеченим начинкою, підкорили всю сім'ю з неперевершеним смаком.
Я просто закінчити смаження їх, як пластина стає майже порожнім. Моя садка кладе млинці, поки вони ще спекотні. Це гарбуз в них! Але це не зупиняє дітей, навіть чоловік, який рідко хваліє, - сказав він смачним.
ДепозитФотогалерея
Як зробити млинці з молоком і сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас дивовижний млинцій Ці млинці можна сміливо подавати будь-кому, хто не їсть гарбуза.
Млинці дуже ситні і помірно солодкі. Смачний і корисний осінній десерт!
р.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
Підготовка
Я також пропоную вам рецепт дуже ніжний і смачний гарбузовий касерол. Цей сир-пumpkin десерт сподобається як дорослим, так і дітям. І виглядає так спокусливий, що можна сміливо взяти на себе стадію на святковому столі.
Млинці, виготовлені з гарбуз-привідДуже смачні, ніжні і ароматні. Ви можете подавати їх, як будь-який млинець, зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Млинці з гарбузом "Аутумн" стануть відмінними ідеями для смачного і здорового сніданку! Поділитися з друзями цей чудовий рецепт, вони будуть вдячні вам за це.
Ще недавно я Кума Ірина запропонувала мені відмінний рецепт млинців, в тісто яких, крім звичайних інгредієнтів, пюре з гарбуза входить. Точно. гарбузОсобливо в поєднанні з ніжним запеченим начинкою, підкорили всю сім'ю з неперевершеним смаком.
Я просто закінчити смаження їх, як пластина стає майже порожнім. Моя садка кладе млинці, поки вони ще спекотні. Це гарбуз в них! Але це не зупиняє дітей, навіть чоловік, який рідко хваліє, - сказав він смачним.
ДепозитФотогалерея
Як зробити млинці з молоком і сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас дивовижний млинцій Ці млинці можна сміливо подавати будь-кому, хто не їсть гарбуза.
Млинці дуже ситні і помірно солодкі. Смачний і корисний осінній десерт!
р.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 250 мл молока
- 2 яйця
- 100г гарбуз
- 160г борошна
- 20г вершкове масло
- 400г сир
- 0,5 ст.л. цукрового піску
- сіль
- рослинно-масляний
Підготовка
- Почнемо з приготуванням гарбузового пюре, який необхідний для тесту. Для цього очистіть і наріжте невеликими шматочками гарбуза, розташуйте її в духовці нагріту до 180 градусів за півгодини, потім зробіть пюре блендером.
- У зручному контейнері змішують молоко з яйцями, гарбузове пюре, борошно і щіпка солі до отримання однорідної маси.
- Щоб приготувати начинку, подрібнити сир через сито, а потім перемішати його з цукровою пудрою.
- Покладіть каструлю товстим дном на плиту і нагрівайте. За допомогою силіконової щітки змащувати її рослинним маслом і залити невеликою порцією тесту, рівномірно розподіляючи каструлю по всій поверхні. Змішайте млинці з одного боку до появи золотистого кордону, потім переверніть. Поставте іншу сторону, поки колір червоний. Покладіть готові млинці на тарілку.
- Покладіть одну столову ложку начинки на поверхню млинця, рівномірно розподіляючи її по всій млинці. Роликовий млинець з рулеткою. До цього до кожного млинця.
- Зріжте трубчасто змащені млинці навпіл, потім помістіть їх в масляну форму випічки.
- На вершині млинців можна викласти невеликі шматочки вершкового масла, а також посипати їх зверху цукром за смаком.
- Випікати млинці в духовці нагріти до 180 градусів за 15 хвилин. Це, млинці готові. Бон привіт!
Я також пропоную вам рецепт дуже ніжний і смачний гарбузовий касерол. Цей сир-пumpkin десерт сподобається як дорослим, так і дітям. І виглядає так спокусливий, що можна сміливо взяти на себе стадію на святковому столі.
Млинці, виготовлені з гарбуз-привідДуже смачні, ніжні і ароматні. Ви можете подавати їх, як будь-який млинець, зі сметаною, медом або будь-яким варенням.
Млинці з гарбузом "Аутумн" стануть відмінними ідеями для смачного і здорового сніданку! Поділитися з друзями цей чудовий рецепт, вони будуть вдячні вам за це.