Рецепт млинців гарбуза на молоці

гарбуз - улюблений рослинний осінній. Я готовий їсти його в будь-який час! Але мої діти не люблять цей смачний і корисний овоч: і ні у вигляді каша, ні у вигляді супу. Але є так багато вітамінів і мікроелементів, які ви втомилися від списку.

Ще недавно я Кума Ірина запропонувала мені відмінний рецепт млинців, в тісто яких, крім звичайних інгредієнтів, пюре з гарбуза входить. Точно. гарбузОсобливо в поєднанні з ніжним запеченим начинкою, підкорили всю сім'ю з неперевершеним смаком.

Я просто закінчити смаження їх, як пластина стає майже порожнім. Моя садка кладе млинці, поки вони ще спекотні. Це гарбуз в них! Але це не зупиняє дітей, навіть чоловік, який рідко хваліє, - сказав він смачним.

ДепозитФотогалерея

Як зробити млинці з молоком і сьогодні редакція "Сайт" Я приготував для вас дивовижний млинцій Ці млинці можна сміливо подавати будь-кому, хто не їсть гарбуза.

Млинці дуже ситні і помірно солодкі. Смачний і корисний осінній десерт!

р.

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 250 мл молока
  • 2 яйця
  • 100г гарбуз
  • 160г борошна
  • 20г вершкове масло
  • 400г сир
  • 0,5 ст.л. цукрового піску
  • сіль
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Почнемо з приготуванням гарбузового пюре, який необхідний для тесту. Для цього очистіть і наріжте невеликими шматочками гарбуза, розташуйте її в духовці нагріту до 180 градусів за півгодини, потім зробіть пюре блендером.

2. У зручному контейнері змішують молоко з яйцями, гарбузове пюре, борошно і щіпка солі до отримання однорідної маси.

3. Щоб приготувати начинку, подрібнити сир через сито, а потім перемішати його з цукровою пудрою.

4. Покладіть каструлю товстим дном на плиту і нагрівайте. За допомогою силіконової щітки змащувати її рослинним маслом і залити невеликою порцією тесту, рівномірно розподіляючи каструлю по всій поверхні. Змішайте млинці з одного боку до появи золотистого кордону, потім переверніть. Поставте іншу сторону, поки колір червоний. Покладіть готові млинці на тарілку.

5. Покладіть одну столову ложку начинки на поверхню млинця, рівномірно розподіляючи її по всій млинці. Роликовий млинець з рулеткою. До цього до кожного млинця.

6. Зріжте трубчасто змащені млинці навпіл, потім помістіть їх в масляну форму випічки.

7. На вершині млинців можна викласти невеликі шматочки вершкового масла, а також посипати їх зверху цукром за смаком.

8. Випікати млинці в духовці нагріти до 180 градусів за 15 хвилин. Це, млинці готові. Бон привіт!

Я також пропоную вам рецепт дуже ніжний і смачний гарбузовий касерол. Цей сир-пumpkin десерт сподобається як дорослим, так і дітям. І виглядає так спокусливий, що можна сміливо взяти на себе стадію на святковому столі.

Млинці, виготовлені з гарбуз-привідДуже смачні, ніжні і ароматні. Ви можете подавати їх, як будь-який млинець, зі сметаною, медом або будь-яким варенням.

Млинці з гарбузом "Аутумн" стануть відмінними ідеями для смачного і здорового сніданку! Поділитися з друзями цей чудовий рецепт, вони будуть вдячні вам за це.