24
Рецепт курячої стружки
Ми всі знаємо, як корисний морква для тіла, особливо для дітей, і кожен з батьків знає, наскільки важко змусити дитину їсти хоча б шматок цього овоча. Моя молодша сестра завжди сказала, що морква були непристойними і відмовилися їсти їх в будь-який спосіб. Але мій мама з'ясував, як зробити її.
ДепозитФотогалерея
Спосіб досить простий: вона зробила морквяні чіпси. І хто відмовляється від смачних і хрусткових чіпів? І новинна кімната. "Сайт" Вона поділиться своїм рецептом з вами сьогодні. Ми розповімо, Як зробити корисні домашні чіпсий
Як зробити Chips Інгредієнти
Підготовка
Цей хрусткий і смачний снек можна пообідати. Діти дуже люблять, і я люблю мене. морква-чипс Переглядайте улюблене шоу. Так намагатися варити, ви не пошкодуєте!
Морква корисно в будь-якій формі. Ми пишемо перед тим, чому ви повинні почати пити морквяний сік прямо зараз.
Гостям пропонують смачні страви з моркви. Останнім часом ми поділилися рецептом паличок моркви з сиром, які варяться в духовці.
Ви любите рецепт чіпа? Тоді будь ласка, зв'яжіться з нами
ДепозитФотогалерея
Спосіб досить простий: вона зробила морквяні чіпси. І хто відмовляється від смачних і хрусткових чіпів? І новинна кімната. "Сайт" Вона поділиться своїм рецептом з вами сьогодні. Ми розповімо, Як зробити корисні домашні чіпсий
Як зробити Chips Інгредієнти
- 2-3 свіжої моркви
- 200г кукурудзяного
- зелений
- рослинно-масляний
- сіль і перець
Підготовка
- В цілому кількість моркви залежить від їх розміру, як правило, беремо 3 великі моркви. Вони роблять гідну пластину чіпів. Так нехай приготувати. Вимити, очистити і відрізати моркву кругами товщиною 1 сантиметра або менше.
ДепозитФотогалерея - Тепер кожен шматок кукурудзи і посипати чорним перцем. Також можна змішати волоський горіх з перцем і спеціями, які вам подобається, а потім кинути моркву в цій суміші. До вас. 1 999 р.
ДепозитФотогалерея - Потім покладають моркву на тарпаулін, покриту пергаментним папером. Обприскувати скибочки рослинною олією і відправити в духовку нагріту до 200 градусів за 40-45 хвилин, варити до тих пір, поки вони стають ламкими. Під час приготування чіпси необхідно перевертати так, щоб вони добре запечені з двох сторін. Після посипання чіпсів сіллю і дрібно нарізаними зеленню.
ДепозитФотогалерея
Цей хрусткий і смачний снек можна пообідати. Діти дуже люблять, і я люблю мене. морква-чипс Переглядайте улюблене шоу. Так намагатися варити, ви не пошкодуєте!
Морква корисно в будь-якій формі. Ми пишемо перед тим, чому ви повинні почати пити морквяний сік прямо зараз.
Гостям пропонують смачні страви з моркви. Останнім часом ми поділилися рецептом паличок моркви з сиром, які варяться в духовці.
Ви любите рецепт чіпа? Тоді будь ласка, зв'яжіться з нами