22
Як зробити варення винограду
Всім відомо, що ви можете зробити соки і вино з винограду, але багато не розуміють, що ви можете приготувати дуже смачні, здорові і ніжні варення з ягід сонця.
ДепозитФотогалерея
Виноградне варення має відмінну харчову цінність завдяки високому вмісту глюкози в ягодах. І виноградний сироп Дуже добре для приготування бісквітних тортів.
р.
Особлива хитрість не перетворює виноград в кашу, але зберегти всі ягоди цілими, прозорими, з насінням бурштину. "Сайт" Він розповість про те, що потрібно зробити.
Грейп Jam інгредієнти
Підготовка
Тепер ви знаєте, Як приготувати варення з виноградуй На довгому зимовому вечорі ця ароматна і ароматна делікація нагадуватиме вас сонячного літа.
Прозорі і неприпустимо смачні варення з яблук ідеально підходять для млинців, тости, його можна додати в кашу, сир. Я вже можу уявити заливні млинці з цим бурштиновим дивом.
Для людей з діабетом заборонено варення. Через величезну кількість цукру... Але сьогодні видання. "Сайт" допоможе вирішити цю проблему і поділитися рецептом для домашнього варення без цукру.
ДепозитФотогалерея
Виноградне варення має відмінну харчову цінність завдяки високому вмісту глюкози в ягодах. І виноградний сироп Дуже добре для приготування бісквітних тортів.
р.
Особлива хитрість не перетворює виноград в кашу, але зберегти всі ягоди цілими, прозорими, з насінням бурштину. "Сайт" Він розповість про те, що потрібно зробити.
Грейп Jam інгредієнти
- 1 кг винограду
- 1 кг цукру
- 1 середній лимон
- 1 ст. л.
Підготовка
- Залийте цукор в сковороду і залийте склянкою води. Варити на повільному вогні.
- В той же час вимити і відокремити ягоди винограду від гілочок.
- Настоянка 2-3 рази кожна ягода з зубочисткою, щоб при приготуванні винограду не лопався.
- Очистити лимон і вичавити сік з лимона.
- У вареному цукровому сиропі додайте лимонний сік, шкірку і підготовлений виноград.
- Перемішайте виноград з сиропом і доведіть до кипіння. Потім згорніть вогонь і дайте їй охолонути. Це робиться для збереження ягід цілим.
- Охолоджений і запалений джем повертається в вогонь, довести до кипіння і кип'ятити на слабкому вогні протягом 15 хвилин, періодично знімаючи піну.
- В той час як варення варення, миття і стерилізації банок. Для цього достатньо тримати їх в мікрохвильовці протягом 2-3 хвилин на потужності 800 Вт.
- Покладіть гарячий джем на банки і накрийте окропом.
- Бон привіт!
Тепер ви знаєте, Як приготувати варення з виноградуй На довгому зимовому вечорі ця ароматна і ароматна делікація нагадуватиме вас сонячного літа.
Прозорі і неприпустимо смачні варення з яблук ідеально підходять для млинців, тости, його можна додати в кашу, сир. Я вже можу уявити заливні млинці з цим бурштиновим дивом.
Для людей з діабетом заборонено варення. Через величезну кількість цукру... Але сьогодні видання. "Сайт" допоможе вирішити цю проблему і поділитися рецептом для домашнього варення без цукру.