Які шрами жінки в материнства

Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Але іноді виникають моменти втоми і розпаду, особливо в матері двох або більше дітей. Не існує сил або бажання зробити все, здається, що ви можете реалізувати себе по-різному. Одного разу американський Меган Мортон відчував смертельну втому від її 3 дітей.

ДепозитФотогалерея

Але після того, як вона з'ясувала, як боротися з нею. Редакція "Сайт" Вона розповість вам, як подолати втому від материнства.

Дуже складно, коли є маленька дитина і дитина. Всім потрібна увага. Але робити це так, щоб старші діти не мають перемир'я і ревнощів, а малюк має відчуття неподобного. Зливає все морально, фізично. Схоже, що це сталося в Мегані, коли вона приніс її новонародженого будинку з лікарні, де на них чекають 2 сина.

р.

ДепозитФотогалерея

Хтось завжди потребує перекусу, хтось завжди повинен змінити підгузки, дати інший носок, покласти кубики льоду в воді, купити одяг, протирати snot, hug, розповісти історію, поцілунок. Коли я думав, що день ніколи не закінчиться, і постійний стан потреби, ви дійсно можете зробити свою роботу і мати негативний вплив.

ДепозитФотогалерея

«Я колись був час. Про себе. Тепер буде приємно робити трохи нігті. Моя лата не підходить для мене. Я не знаю. Не можна брати душ без аудиторії. Меган Мортон.

Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Єдине, що допомогло Мегану впоратися з наступною депресією, стала втіленням, що материнськість є її обов'язковим, привілеєм і відзнакою. «Мом означає, що мій організм болить, і мій серце сповнене любові», – каже Меган. Вона мала прийняти те, що вона не могла говорити з чоловіком на тижні і пережила на каву і те, що діти не закінчували. Але найголовніше вона зрозуміла, що зрілі короткочасний.

ДепозитФотогалерея

"Я впевнений, що прийде день, коли ніхто не буде мені. Ми з радістю проведемо в життя. І я сидю тільки в деяких годуючих будинку або в невеликій квартирі і дивитися мій тіло л. І тоді мені не буде. Мапа Я не буду тягаром. Звісно, вони відвідають мене, але руки більше не будуть їх вдома. Я пам'ятаю тих років, коли я був необхідний, і він був виснажений, але недовгове.

«Чи не буде маленького взуття для очищення бруду від. Ви не повинні носити ремені для сидіння в машині. Я прочитаю історію сну для себе. І я не збираюсь, щоб зробити все більше проривів. Наповнювачі можуть бути не тільки рюкзаки, а й рюкзаки. Тексти пісень, а це означає: І я впевнений, що мій серце буде так, щоб почути ці крихітні голоси, які закликають мене.

«І тепер я знаходжу ці мирні годівлі в 4 м.кв. в нашій маленькій затишній дитячій красиві. Одного разу я отримую себе. Але сьогодні я даю себе іншим, я втомився, я всі брудні, але я так любив, і так я повинен знову піти. Хтось потребує мене. й

ДепозитФотогалерея

Діти швидко ростуть. Багато мами повинні жертвувати красу, амбіції і власних потреб, особливо якщо ніхто не може допомогти з вихованням. Як мати дійсно винагороду. У цьому світі ви отримуєте людей, які дійсно потрібні вам і які люблять вас з чистою любов'ю.

Ми повинні зупинити мрії про те, як буде легше один день. Оскільки правда, так, це може бути простіше, але це ніколи не буде краще, ніж сьогодні. Крім того, материнство не завжди невибагливий зовнішній вигляд, втома і побутові хори.

Розкажіть нам у коментарях, якщо ви відчуєте депресію під час материнства. Поділіться статтю з друзями на соцмережах.

Фото за попереднім записом.