1512
Незвичайні картини тисяч слів
Кожна картина в цій історії новин складається з більш ніж 200 000 слів різної довжини, висоти і кольору. Прихильник іспанського художника Юан Осборн вибирає з текстів, віршів та книг, які він асоціює з зображенням. Кожна картина ретельно зібрана на нетбуку за допомогою програми, написаної художником.
1318397
Він говорить, що люди дивляться, щоб почути, що я створив картини, використовуючи тільки netbooks і моє програмне забезпечення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я відчував себе безкоштовно і не маю комерційного призначення. Портрет Кирила Вільяма.
р.
Ця ілюстрація складається з фрази «Не всі, ніколи, ніколи, ніколи не дадуть!» цитати від вистави художника в «Губерській школі» 29 жовтня 1941 р.
Наприклад, це текстовий портрет Ката Середньотона та князя Вільяма.
Це відтворення складається з слів, які приймають з повідомлень про їх залучення.
Габаритний зображення
Слова є потужними, вони звертаються до розуму людини і роблять свої картини особливим у порівнянні з звичайним відтворенням. Ви можете прочитати між лініями, які є унікальними. Я вже пофарбував так багато картин і вдосконалив процес так багато, що я можу зібрати багато в короткий час - кілька днів для одного шматка.
Текстовий портрет Президента Барака Обама складається з слів, написаних з більш ніж 100 виступів.
Тепер дизайнер планує створити грандіозну картину, що складається з мільйона слів. «Я найбільша робота менше половини мільйона слів, але я хочу зібрати більше половини мільйонів слів». Єдина проблема, де друкувати ілюстрацію цього розміру. й
Митець створив ілюстрацію бітців з слів, що беруться з їх 290 пісень.
Р
Текстовий портрет Христа.
Текстильний портрет Карла Дарвіна складається з слів, найбільш часто використовуваних у своїй книзі Походження видів.
Текстильний портрет John Lennon складається з слів, прийнятих з пісні Уявіть.
Текстовий портрет Курта Кобаїна, зібраний з текстів гурту Nirvana.
Відоме відтворення людини, що стоїть перед колонкою танків на площі Тяньаньмень.
, Україна
Ця репродукція складається з слова «Фрідом» в більш ніж 50 різних мовах.
Відтворення Вана Гога «Зірка ніч. й
Він складається з слів дизайнера: «Я часто думаю, що ніч більш яскравим і яскравим, ніж день. й
Текстовий портрет Пабло Пікассо, який складається з назв своїх картин.
Хуан Осборн на комп'ютері.
1318397
Він говорить, що люди дивляться, щоб почути, що я створив картини, використовуючи тільки netbooks і моє програмне забезпечення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я відчував себе безкоштовно і не маю комерційного призначення. Портрет Кирила Вільяма.
р.
Ця ілюстрація складається з фрази «Не всі, ніколи, ніколи, ніколи не дадуть!» цитати від вистави художника в «Губерській школі» 29 жовтня 1941 р.
Наприклад, це текстовий портрет Ката Середньотона та князя Вільяма.
Це відтворення складається з слів, які приймають з повідомлень про їх залучення.
Габаритний зображення
Слова є потужними, вони звертаються до розуму людини і роблять свої картини особливим у порівнянні з звичайним відтворенням. Ви можете прочитати між лініями, які є унікальними. Я вже пофарбував так багато картин і вдосконалив процес так багато, що я можу зібрати багато в короткий час - кілька днів для одного шматка.
Текстовий портрет Президента Барака Обама складається з слів, написаних з більш ніж 100 виступів.
Тепер дизайнер планує створити грандіозну картину, що складається з мільйона слів. «Я найбільша робота менше половини мільйона слів, але я хочу зібрати більше половини мільйонів слів». Єдина проблема, де друкувати ілюстрацію цього розміру. й
Митець створив ілюстрацію бітців з слів, що беруться з їх 290 пісень.
Р
Текстовий портрет Христа.
Текстильний портрет Карла Дарвіна складається з слів, найбільш часто використовуваних у своїй книзі Походження видів.
Текстильний портрет John Lennon складається з слів, прийнятих з пісні Уявіть.
Текстовий портрет Курта Кобаїна, зібраний з текстів гурту Nirvana.
Відоме відтворення людини, що стоїть перед колонкою танків на площі Тяньаньмень.
, Україна
Ця репродукція складається з слова «Фрідом» в більш ніж 50 різних мовах.
Відтворення Вана Гога «Зірка ніч. й
Він складається з слів дизайнера: «Я часто думаю, що ніч більш яскравим і яскравим, ніж день. й
Текстовий портрет Пабло Пікассо, який складається з назв своїх картин.
Хуан Осборн на комп'ютері.