17
Як прийняти свій вік
Коли я був 20, я думав, що фраза «завдяки роки життя тільки початок» придумав, щоб приховати декрипіт половину людства, щоб засолодити гірку таблетку старіння, і якось яскравим до кінця.
674163
ДепозитФотогалерея
Але тут я сорока-одні роки, і я досі не розумію, що п'ятий декап'ятий тиждень тут, з мене і зараз. Не можна сховати сіре волосся на слоні, і я все одно в моєму серці, двадцять років, і я знаю, що життя не закінчується на 40 років.
р.
ДепозитФотогалерея
Я зробив багато речей, ще більше не встиг, я часто відчуваю вранці, що печінка існує, досить груба душа, але я не можу позбутися від почуття, що я був на перехресті тисяч доріг, і мій голова обертається з можливості вибрати будь-який з них.
р.
ДепозитФотогалерея
Порівняно з хвилюванням, ви відчуваєте себе прямо перед початком, коли школа стоїть за вами, а майбутнє ще не існує. Потім ви входите в інститут, опануйте професію, заробляйте авторитет і гроші, досвід перших гірких розчарувань, але ви залишите те ж саме.
ДепозитФотогалерея
Як правило, до тих пір, поки ви йдете в будь-який ярмарок. Не зважаючи на це, ви стежте за прапорцями на горизонті. Але зараз ви сорок і горизонт ясно. Це момент, життя просто початок.
Життя після 40 років На 40 років життя починається.І за жодних обставин не варто починати. Ви не можете помилитися, що майже кожен робить. Не можна просто тримати життя.
На двадцять років ви готові до виконання, але ви боїтеся багато речей, і на 40 ви маєте досвід і можливості. "Сайт" Дізнайтеся, як охопити свій вік і скористатися ним на шляху до нового життя.
Обмін п'ятого десятиріччя - не проблема. Проблема - ваші думки і ідеї про вік. У віці слід приймати як неминучий факт і не намагатися оцінити його.
ДепозитФотос I'm 41, я не знаю, що майбутнє тримає для мене, але я натхненний перспективою створення нових викликів. А тепер я знаю багато і я не боїться.
Редакція "Сайт" Я хочу поділитися з вами сюжетом Олени Цеккіні, який довів, що у віці 40 років життя тільки починається, коли ви хочете.
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Знайди про десять найкрасивіших 65+ жінок світу милих. Дзвоните до цих дам старих жінок, просто не включайте мову.
674163
ДепозитФотогалерея
Але тут я сорока-одні роки, і я досі не розумію, що п'ятий декап'ятий тиждень тут, з мене і зараз. Не можна сховати сіре волосся на слоні, і я все одно в моєму серці, двадцять років, і я знаю, що життя не закінчується на 40 років.
р.
ДепозитФотогалерея
Я зробив багато речей, ще більше не встиг, я часто відчуваю вранці, що печінка існує, досить груба душа, але я не можу позбутися від почуття, що я був на перехресті тисяч доріг, і мій голова обертається з можливості вибрати будь-який з них.
р.
ДепозитФотогалерея
Порівняно з хвилюванням, ви відчуваєте себе прямо перед початком, коли школа стоїть за вами, а майбутнє ще не існує. Потім ви входите в інститут, опануйте професію, заробляйте авторитет і гроші, досвід перших гірких розчарувань, але ви залишите те ж саме.
ДепозитФотогалерея
Як правило, до тих пір, поки ви йдете в будь-який ярмарок. Не зважаючи на це, ви стежте за прапорцями на горизонті. Але зараз ви сорок і горизонт ясно. Це момент, життя просто початок.
Життя після 40 років На 40 років життя починається.І за жодних обставин не варто починати. Ви не можете помилитися, що майже кожен робить. Не можна просто тримати життя.
На двадцять років ви готові до виконання, але ви боїтеся багато речей, і на 40 ви маєте досвід і можливості. "Сайт" Дізнайтеся, як охопити свій вік і скористатися ним на шляху до нового життя.
- Почати все, зараз час.
Добрих років часто говорять фраза: «Це занадто пізно, нічого не може змінити». Але це правда? Якщо ви аналізуєте діяльність десятків тисяч людей, ви знайдете, що деякі з них досягали вражаючих успіхів до віку сороки. Є багато прикладів цих слів. Генрі Форд, наприклад, придумав Ford Motor Company у віці 40 років. Він побудував Ford Model T у віці 45 років.
Жан Рено отримав свою зоряну роль у фільмі «Леон» тільки у віці 46 років, а Крістіан Діор зміг досягти успіху тільки у віці 42 років.
ДепозитФотогалерея - Стоп намагається жити до очікувань
Стоп намагається жити на очікуваннях когось. Одна з найбільших свобод не хвилюватися про те, що кожен інший думає про вас. Будьте собі, візьміть всі ваші "Я хочу", "Я можу" і "Я знаю", вивчіть фільтрувати будь-яку інформацію, отриману у вашій адресі, і ваше життя обов'язково відіграє з іншими, більш яскравими кольорами.
Як Юди Гарланд колись сказав: «Не завжди оригінальна версія себе, а не копія когось іншого». Відповідайте цю консультацію.
Р
ДепозитФотогалерея - Прийміть себе, як ви.
Вивчайте чарівну формулу щастя: ви любите, як ви, або ви ніколи не будете любити знову за будь-яких обставин. Життя дуже коротке, щоб дочекатися небайдужого, щоб прокидати.
ДепозитФотогалерея - У вас сто друзів.
Ситуація з друзями після 40 років змінюється досить багато. Багато дружби, які здавалося вічною в юнацькій молоді, розпадаються. Але виникають нові дружби, засновані на поширених переконаннях, інтересах і досвіду минулих років. Вони мають набагато менше емоцій, ніж у своїй молоді, але це те, що робить їх сильнішими.
Україна
ДепозитФотогалерея - Не завадити молоді, ви не зловите.
Не намагайтеся отримати молодший і не заперечувати свій вік. Поцілунок, 35-річна Veronica Castro в популярному один раз серії «Wild Rose» виглядає monstrous в ролі молодої дівчини. Вік не є пророком. Ви не можете бути вражені від 40. Стоп порівнювати себе молодшим людям і бути ревнощими з них. Не контрастувати молоді і зрілість. Подумайте про те, що ви можете зробити зараз, не те, що ви не робили.
ДепозитФотогалерея - Позбутися від негативності і тих, хто його створює.
Не відхиляйтеся від негативних людей. У 40-х роках дуже мало часу на відходи людей, які відсмоктують щастя від вас. - Аналізуйте стосунки з дітьми
Що ви знаєте про життя дитини? Чи вірить він з усіма секретами та страхами? Або, виходячи з кар'єри, ви розбили посилання між вами і коханою людиною? На 40 не дуже пізно бути хорошим батьком.
р.
ДепозитФотогалерея - Зберігайте позитивне ставлення і посміхатися частіше.
Тоді ніхто не подбає до свого віку. Багато акторів допускають, що одна з секретів своєї краси не пластична хірургія, але самолюбна і позитивна емоція. - Скажіть так, щоб ваші роки.
Кім Каттралл колись сказав: «Моя 40-ті роса швидко і безболісно». Я отримав їх і сказав їм: "Ком у!" І це хороша рольова модель. Не пропустіть своє життя, тому що ніхто не може взяти вашу молодь. Не один, але ви можете зробити, щоб зупинити мислення, дивитись, відкрити, любов і бути щасливим.
ДепозитФотогалерея
Обмін п'ятого десятиріччя - не проблема. Проблема - ваші думки і ідеї про вік. У віці слід приймати як неминучий факт і не намагатися оцінити його.
ДепозитФотос I'm 41, я не знаю, що майбутнє тримає для мене, але я натхненний перспективою створення нових викликів. А тепер я знаю багато і я не боїться.
Редакція "Сайт" Я хочу поділитися з вами сюжетом Олени Цеккіні, який довів, що у віці 40 років життя тільки починається, коли ви хочете.
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Знайди про десять найкрасивіших 65+ жінок світу милих. Дзвоните до цих дам старих жінок, просто не включайте мову.