Як багато дітей повинні бути в сім'ї?

Еммануель Віторган і дружини Ірина Молодік є прикладом відчайдушних батьків. У молодших років вони вирішили мати дитину.

До цього року вони мали дочку, Етел Віторган. Для 78-річного актора вона стала третьою дитиною. І на 56-річному Млодику - перший. Пара стверджує, що послуги сурогатності, як зараз модні, не вдаються, але справляється з усіма труднощіми самі. Як кажуть, "Послати"

р.

На другий день Еммануель Віторган здивує громадськість ще більше, кажучи, що він планує стати батьком на четвертий раз. Ці слова почули всю країну, бо говорили Бориса Кочевникова в програмі «Фата чоловіка», героя якої був актор.

«Етель – чудова, така чудова дівчина. Не кричущий, не кричущий. Крім того, ми готуємо до появи брата. Ми повинні бути друзями і допомогти один одному, сказав актор.

Розширення зовнішнього вигляду пари Етеля не рекламувала. Еммануель, разом з Ириною, часто приймали світські події, не даючи їх зовнішній вигляд. Таким чином, поява дитини, як якщо ніде виникло сюрприз і інтерес.

У суспільстві засуджено таке пізнє батьківство. Все про вік. Все, що має дитину, так пізно, означає, що він один до віку більшості або зробив його тягар для дорослих дітей. Наприклад, для Максима Віторгана також відомий актор, який зараз разом з Ксенією Собчаком підняв молодий син.

Але деякі люди і одна дитина вирішуються зі складністю. Після всього, піднявши його досить складною матерією. Поставте в неї всю душу, особливо. З цієї точки зору ми можемо тільки захопити людей, які готові подарувати життя і себе іншим, незалежно від того, як вони старі.

44.48 р.

Для кращого підтвердження слів рідного друга, співачки Фелікс Царікаті: Я хотів би подумати, що для Еммануел Гедеонович народження іншої дитини не буде великим подією, адже він вже має великі походи. Я був неправильним. Дуже дякую! Я думав, що я буду щасливим. І Ірина, здається мені, не повністю розуміє, що сталося в житті.

Р

«Еммануель Гідонович просто мухує з щастям. Він любить цю дитину божевільно. Яра завжди поспішає йти додому від гостей. Вони мають няньку, яка допомагає їм виглядати після малюка. Він і медсестра називають кожні двадцять хвилин. й

Ви вважаєте, що батькові почуття можна виявити в будь-якому віці? Еммануель Віторган стверджує, що вік не є перешкодою для батьківського щастя: Я повинен сказати, що для мене прибуття цієї дитини відкрився весь новий світ. Ви не можете вірити, але це було в турботі про Етел, що я, нарешті, здавалося, повністю зрозуміти, що це було як батько.

Після того, як я працював дуже важко, я міг зробити три фільми на рік, і місяць він був до двадцяти виступів, я був фізично не в змозі витрачати багато часу з дітьми.

Дружина Еммануїл Witorgan Ваш чоловік є щасливим. І стверджує, що Еммануель Віторган - батько капіталізований.

У нас з’явилася історія. А слова Віторгана – це те, що людина, яка думає про першу дитину або навіть про четвертий спадкоємц, який, за принципом, думає про батьківство та підходи до цього питання свідомо, повинна почути.