18
Як зберегти сім'ю разом
Коли він сказав: «Всі щасливі сім’ї нещастяні, кожна нещаслива сім’я незадоволена власним способом?» Спостереження за кількома друзями, які вдалося зберегти сімейний човен, що знаходиться на відстані 40 років, я помітив, що всі ці пари дотримуються певних правил поведінки.
ДепозитФотогалерея
За словами психологів, шлюб ніколи не опинився самостійно. Натяжність, яка виникає в сім'ї, найчастіше відмовляється від небажання вносити зміни на ранній стадії, доводячи їх до точки кипіння.
ДепозитФотогалерея
"Сайт" Ми запрошуємо Вас ознайомитися з 13 правил розумного пігізму, що дозволяє уникнути конфліктів і підтримувати сімейну гармонію. Можливо, це їх дотримання, що робить всі щасливі сім'ї так схожими.
ДепозитФотогалерея
Прийміть ближчий погляд на ці правила, спочатку вони можуть здатися дивним і навіть поразковим до вас, але на звуковому відображенні ви розумієте, що більш ефективний спосіб збереження миру і миру. Згода Я не можу знайти його.
Психологія сімейного життя
Якщо ви любите астрології і вірте, що люди під керівництвом зірок, гороскоп сумісності з знаками зодіаку в любові буде дуже корисним для вас. Дізнайтеся про 15 кращих зодіаків, які зроблять ідеальною сім'єю.
Займаючи дитину, батьки сниться, що він виріс розумним, організованим, незалежним, цілеспрямованим. "Сайт" Він розповість про прості та логічні засади виховання в єврейських сім’ях, які, на жаль, ще не вкорінені в нашій країні.
ДепозитФотогалерея
За словами психологів, шлюб ніколи не опинився самостійно. Натяжність, яка виникає в сім'ї, найчастіше відмовляється від небажання вносити зміни на ранній стадії, доводячи їх до точки кипіння.
ДепозитФотогалерея
"Сайт" Ми запрошуємо Вас ознайомитися з 13 правил розумного пігізму, що дозволяє уникнути конфліктів і підтримувати сімейну гармонію. Можливо, це їх дотримання, що робить всі щасливі сім'ї так схожими.
ДепозитФотогалерея
Прийміть ближчий погляд на ці правила, спочатку вони можуть здатися дивним і навіть поразковим до вас, але на звуковому відображенні ви розумієте, що більш ефективний спосіб збереження миру і миру. Згода Я не можу знайти його.
Психологія сімейного життя
- Сім'я не є місцем для обговорення
Ви можете бути досить впевненими, що Pelevin є мільйон разів охолоджувачем, ніж Sandra Brown, і є дуже веселими, ніж кошенята. Але якщо ваша половина пристрасно наполягає на протилежному, згодні! Після того, як коти є останніми причинами поділу майна, і часті спори про неоднорідні трифлі еродові основи сімейного життя, як кислота. Ви хочете це? Гвинтові оправи! Ви абсолютно право, дарування!
ДепозитФотогалерея - Я не доглядаю, якщо хтось не закручує капелюшку на зубній пасти.
Спори не тільки анотація, але і мають щось, щоб зробити з реальністю. Де поїхати на відпочинок, що купити на вечерю, де поставити підлогову лампу. Зовсім досить, але з суворим дотриманням правила No1, битви навколо серйозних питань також втрачають свою інтенсивність. Коли ви не в звичку про що-небудь, ви набагато більше готові до компромісу.
Тим не менш, ви дійсно маєте однакові цілі: нормальний відпочинок, хороша їжа і жити в комфортабельній квартирі. Якщо цілі все ще виявляються трохи різними, то уявляйте великі ваги, на одну миску, яка стоїть на підлозі в кутку «право», а з іншого - миру і миру в сім'ї.
Зробіть свій вибір. У щасливих сім'ях я бачив, що перша чашка має пальці на ній, але вони все ще не можуть тягнути стрілу до своєї сторони. Неважливо, що знову не закривав баночку з варенням, і хто не поставив трубу шампуню на місці. Максимально можна сказати, "Окай".
ДепозитФотогалерея - Ви не хочете робити? Посмішка!
«Що я перетягував на цей день народження, я буду сидіти там похмурі і самотні – це не так мені іншого часу». В результаті ви втратите три параметри одночасно. Перш за все, ви все ще робите, що ви не хочете зробити. По-друге, ви забороте себе насолоджуватися процесом і результатом. По-третє, замість того, щоб вам було вдячно, вони подразнюються.
Після того, як вона буде думати, перш ніж запитати вас, щоб зробити щось. Ви знаєте, скільки це може поліпшити ваше ставлення.
ДепозитФотогалерея - Чи не соромтесь похвалитися, навіть якщо ви не знаєте.
Чи зробив він смачним супом? Або це щось, що не перетворюється на суп? Дізнайтеся, чому б ви хотіли знати про порівняння супів? Скажіть, "Ви так добре." Скажіть, "Ви знаєте, що не поганий взагалі." Ви зробили свою щасливу - вона відчула невелику швидкість симпатії для вас. Все було б перемістити губи. В цілому, можливість недбалого, але переконливо похвалитися є важливою майстерністю у багатьох професій. І ось такий чудовий тренажер для цілодобових вправ!
р.
ДепозитФотогалерея - Додайте менше, додайте частіше.
Найкраща річ про те, що вона сама в змозі контролювати себе, ваші дії та ваш час. У кращих парах ця свобода збереглася. Спробуйте запитати і вимагати якомога простіше. Навіть прохання пропустити сіль або подавати чашку з фуршету краще мінімізувати. І для того, щоб не стати жертвою вимогливого тиску, спробуйте очікувані запити. Таким чином, ви відчуєте не як похилого хлопчика, але як майстер ситуації.
ДепозитФотогалерея - Не пропустіть!
Кричуща емоційна реакція на страх і агресію. Не варто показувати свого партнера в будь-якому випадку. В іншому випадку вона відчуває їх і скопіює їх. Ми всі знаємо, що сильні стосунки будуються на повагі, довірі та хорошому сексі. Ну, кричущий, безумовно, зіпсує перший і другий, не роблячи третього краще.
ДепозитФотогалерея - Щиро дякую!
Незалежно від того, як поганий настрій, незалежно від того, що відбувається у вашій роботі, у вашій країні і у Вашому телебаченні, не варто застосовувати до неї. Ви можете бути похмурими, сердитися і сердитися, але дуже важливо зробити це ясно, що у вас є поганий настрій, але вона не має нічого робити з ним, навпаки - вона є променем світла, можна сказати, в темному царстві.
Коли ви думаєте, що ви щасливі, і ви посміхнетеся, одна людина, яку ви обдурите, навіть якщо тільки трохи більше часу. Сама.
Ми так зробили, що наші слова та вирази обличчя не тільки відображають наші почуття, але й частково контролюють їх. А щоб бути гарантованим щастям принаймні один другий день щось, ви можете жити з ним.
ДепозитФотогалерея - Не нехтуйте обрядами, навіть якщо вони здаються безглуздими.
Валентина 14 лютого мімоса на 8 березня запитайте руку і серце на коліні. Так, звичайно, це безглуздий, безглуздий і не поважний освіченим сучасним людям. Можливо, саме тому сьогодні існує безліч розлучення серед освічених людей? Важливість ритуалу до нашої свідомості величезна, проте ми ігноруємо цей факт.
, Україна
ДепозитФотогалерея - Не скажеш, що ви не скажете в очах.
Про нашу дружину і чоловіка ми часто ембаримося, щоб розповісти про наші дружини і чоловіка. Ми розглянуті: вони можуть думати, що ми можемо, що ми маємо номер два в сім'ї дует, що ми занадто приступні і не бачити недоліки наших дружин. Таким чином, присяжаючи у чоловіків і нагнічення у дружин є спільне місце в розмовах. І це поведінка, як правило, неправильно. По-перше, це гравюрування може бути передано їй своїм людям. По-друге, відвертаючи її в інших очах людей, ви опускаєте її у власній. І по-третє, Ваші акції в очах співрозмовників також падають: ви перетворите в рогатий, який контактував з невірною особою і не знаєте, як встановити своє сімейне життя.
Так, обов'язково, серйозний. сімейні проблеми Ви можете поговорити з близькими друзями. Але тільки з дуже близькими. І дуже ретельно вибираючи умови.
ДепозитФотогалерея - Будьте уважні до неї при наявності незнайомців.
Це доповнення до правила 9. Ні, не потрібно захопити її поцілунками і захопити різні частини тіла в публіці, але посміхатися на неї, кажучи компліменти, відкрито демонструючи свою радість від своєї компанії дуже правильну поведінку. - Про нас
Так, жінки розвивалися інтуїції, розуміють почуття і бажання співрозмовника краще, ніж чоловіки, навіть якщо він не відкрито говорити про них. Але вони розуміють це ще краще, коли вони пояснюють докладно, що ви хочете. Вони говорять жінок таємничі. Помилки Ми просто відкриті валізи, у порівнянні з похмурими грудями, зафіксовані в сто замках! Скринька, яка, після року сумної тиші, раптово заповнюється і відсувається від нас, бо довгий час вони не можуть нести її все.
ДепозитФотогалерея - Зберігати вуха і очі від своїх секретів.
Конфіденційність тільки працює в обох напрямках. Якщо ви сумуєте, що хтось захоплює ваш стільниковий телефон і захоплюючи вашу електронну пошту, покажіть виняткову повагу для своєї пошти, її телефону і її гаманець. Я шкода, мед, я не можу відповісти на це повідомлення, тому що я не хочу знати пароль. Я шкодую, це неприпустимо мені: це ваш особистий простір. Ви не будете працювати прямо, але ці речі є переконливими.
р.
ДепозитФотогалерея - Вимкніть і закрийте.
Ви не любили когось більше, ніж її. Ви ніколи не відчували себе так добре з ким-небудь. Ви ніколи не відчуєте нічого подібного. Це найкраще, що коли-небудь сталося. Щось таке. Впевнений, що вона є у вашій захопленій адорації, більш серене буде пускати риболовлі, на ділових поїздках і на корпоративних вечірках.
Якщо ви любите астрології і вірте, що люди під керівництвом зірок, гороскоп сумісності з знаками зодіаку в любові буде дуже корисним для вас. Дізнайтеся про 15 кращих зодіаків, які зроблять ідеальною сім'єю.
Займаючи дитину, батьки сниться, що він виріс розумним, організованим, незалежним, цілеспрямованим. "Сайт" Він розповість про прості та логічні засади виховання в єврейських сім’ях, які, на жаль, ще не вкорінені в нашій країні.