Рецепт маринованих курячих шлуночок

Останнім часом на зборах з друзями почалася розмова про улюблені страви. Ви знаєте, що вся сім'я любить і дивиться вперед, коли ви готуєте їх. І є також рецепти, які допомагають в будь-якій ситуації (непередбаче прибуття гостей, коли потрібно готувати швидко, смачно і недорого).

У мене є кілька моїх улюблених помади, і один з них мариновані курячі шлункий

Багато вірять, що курячі шлунки (коси) важко приготувати щось смачно. І це в вагу – не пишіть їх.

ДепозитФотогалерея

Застосування цього продукту має дуже позитивний вплив на організм людини. При цьому їх калорійність шлунків досить невеликий (в діапазоні 130-170 ккал на 100 г), тому вони відносяться до категорії дієтай

Цей рецепт поділився моїм рідним. "Ви знаєте, - сказала мені, "на 35 років шлюбу, ніколи не було часу, коли цей закусок не підійшов до серра!" І вона була правою.

Маринований в соєвому соусі шлуночки Вони гострі і неймовірно смачні, і навіть школяр може впоратися з процесом приготування.

Як смачно варити курячі шлунки Так сьогодні видання "Сайт" Запропонуйте, як зробити мариновані курячі шлуночки. Рецепт, який допоможе в будь-якій ситуації!

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 700-800г курячі шлунки
  • 2 цибулини
  • 5 зубчики часнику
  • 50г оцет
  • 50г соєвий соус
  • 0,5 ч.л. цукру
  • 0,5 ч.л. солі
  • чорний перець (земний) за смаком
  • 5-6 гілочок кропу

Підготовка
  1. Спочатку потрібно відварити шлуночки в солоній воді до готовності (близько години і половини). Нехай шлуночки прохолодно. Рецепт маринованих курячих шлуночок

ДепозитФотогалерея

Заморожені шлуночки з тонкою соломкою. Рецепт маринованих курячих шлуночок , доб. 5

Очистити цибулю і порізати півкільцями. Покладіть цибулю в сотейник і залийте оцтом. Додайте цибулю замочити в оцті півгодини, періодично перемішайте. Рецепт маринованих курячих шлуночок

Покласти часник через прес або дрібно нарізати. Свіжий кропу мити і подрібнити, теж. Рецепт маринованих курячих шлуночок

У зручному контейнері з'єднують шлуночки, мариновані цибулю і часник з зеленню. Залийте його соєвим соусом і спеціями за смаком. Стирайте все разом. Рецепт маринованих курячих шлуночок

Відправте до холодильника на ніч, щоб шлуночки засолити. Рецепт маринованих курячих шлуночок

Так, закуска готова. Бодибилдерши! Рецепт маринованих курячих шлуночок

Справжня господиня не має питання про те, що варити з курячих шлунків, адже це недорогі і універсальні відключення. На їх основі готують багато страв.

Я пропоную вам ще один хороший рецепт з оксами, а саме: як приготувати курячі шлунки з грибами. Один з улюблених страв з дитинства!

Рецепт маринованих курячих шлуночок р.

ДепозитФотогалерея

Обов'язково спробуйте зробити ці курячі шлуночки, маринованій Дуже смачні. І вони містять мінімальну кількість жиру, тому ви можете їсти і не турбуватися про вашу фігуру.

І не забудьте поділитися цим рецептом з друзями, їх чоловік оцінить цю закуску!