10
Як зробити рибний торт
У мене було довгий зв'язок з матір'ю. До тих пір, поки я спробував рибного пирога на мій друг і навчився його приготувати.
Мій чоловік був так радий, що вона відразу ж назвав мене найкращою господинею і заплести всі її минулі гріхи.
Навіть ті, хто не любить рибу, оцінять смак, що дає торту як начинку. У поєднанні з випічкою, цей білковий продукт сприймається дуже по-різному.
ДепозитФото рибний пиріжок Інгредієнти для тестування
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Це досить. риби-мейкЦе те, що кожен окремий господиня може приготувати. І якщо не кожен будинок має саго, це зерно можна замінити рисом. Рибний пиріг з рисом Це буде приємно. Бон привіт!
Якщо вам подобається риба, ви можете використовувати наші інші рецепти: капелін або суші торт.
Мій чоловік був так радий, що вона відразу ж назвав мене найкращою господинею і заплести всі її минулі гріхи.
Навіть ті, хто не любить рибу, оцінять смак, що дає торту як начинку. У поєднанні з випічкою, цей білковий продукт сприймається дуже по-різному.
ДепозитФото рибний пиріжок Інгредієнти для тестування
- 2 ст.л. молока
- 1 пакет сухих дріжджів
- 4 ст. борошна
- 2 яйця
- 2 ст. цукру
- 180г вершкове масло
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. солі
Наповнення інгредієнтів
- 600 г щуки (можна замінити морською рибою)
- 200 г зернових культур (можна замінити звичайним рисом)
- 3 голови цибулі
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Змийте дріжджі в теплому молоці. Додайте столову ложку цукру. І залиште суміш на 10 хвилин. р.
ДепозитФотогалерея - Збийте яйця другим ложкою цукру. Потім додайте їх до розбавлених дріжджів.
ДепозитФотогалерея - Запитайте на борошно. Додаємо до неї рідку масу, попередньо розтоплене масло, рослинне масло і сіль. Змішайте тісто і поставте його в сторону 30 хвилин, щоб відповідати.
ДепозитФотогалерея - Після півгодини вимийте тісто і знову поставте в сторону.
ДепозитФотогалерея - Підготовка начинки. Зріжте цибулю з напіврингами і обсмажте її в рослинній олії до золотистого.
ДепозитФотогалерея - Зварити крупу. Потім змішайте його з зубчастими цибулями.
ДепозитФотогалерея - Нарізати рибу філе на невеликі шматочки. 8296866
ДепозитФотогалерея - Розділіть тісто двома. Кожен рулон в той же розмір шар.
ДепозитФотогалерея - Поставте перший шар на масляно-змащений піддон. Зверху тіста укладають рівномірний шар вареної крупи. Потім шматочки філе. Надіслати їх і переповнювати. І покрийте його другим шаром тесту. З'єднайте краю пирога.
ДепозитФотогалерея - Випікайте 30-40 хвилин при 180 °C в попередньо розігрітій духовці.
ДепозитФотогалерея
Це досить. риби-мейкЦе те, що кожен окремий господиня може приготувати. І якщо не кожен будинок має саго, це зерно можна замінити рисом. Рибний пиріг з рисом Це буде приємно. Бон привіт!
Якщо вам подобається риба, ви можете використовувати наші інші рецепти: капелін або суші торт.