Як зробити вазу гарбуза

Тут, іноді ви подивитеся на квітковий композиції або в якомусь декорі від прохолодного інтер'єру салону і ви розумієте, як красиво це таке, як я хочу, щоб бути в домашніх умовах! І хто зробив це своїми руками. Я не можу це зробити.

Так я думав, теж, враховуючи дорогі глянцеві журнали фотографії з дивовижною гарбузнаповнений квітами. Який дивовижний осінній декор для будинку!

Але виходить, що найскладніше у створенні таких композицій полягає в його створенні. Ну, трохи знати і зрозуміти, як це робиться крок за кроком.

Р

ДепозитФотогалерея

І ви знаєте, що я зробив це, що означає ви занадто! Я скажу вам всі секрети, щоб полегшити вас.

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами пара хитрощів від вмілих декораторів і розповість вам, як, практично на хвилі чарівної палички, перетворять простий гарбуз з саду в сад. Вазий

Так, якщо вам подобається не тільки квіти, але і рукоділля, очікується багато компліментів від батьків і гостей!

ДепозитФотогалерея

Вам потрібно склад гарбуза.
  • гарбуз
  • флористика
  • Фіолетовий
  • торкні стрічки (або тонкий кицька)
  • свінгери
  • Квіти (або що ви заповнюєте гарбуз)
  • зеленню

ДепозитФотогалерея

Прогрес роботи
  1. Спочатку потрібно приготувати гарбуз. За допомогою ножа ретельно відрізаємо верхівки від неї, поки не відкинувши саму вершину, вона ще може стати в нагоді для декору.

ДепозитФотогалерея

З столовою ложкою почистити пульпу від гарбуза. Для видалення зайвої вологи всередині гарбуза можна замочити її паперовими серветками. До речі, це пульпа можна використовувати для приготування страв.

ДепозитФотогалерея

Тепер беремо невеликий шматок оазису для живих квітів (флоризна губка) і відрізаємо так, щоб вона займає внутрішню порожнину гарбуза. р.

ДепозитФотогалерея

Оазис слід замочити в воді, для цього, просто опустити його в ємність води, а потім він поступово змивається в воду, як рідина поглинає. Як тільки миється внизу, це означає, що він повністю замочений в воді і може бути досягнуто.

ДепозитФотогалерея

Далі потрібно обернути оазисом плівкою. Для фіксації плівки можна використовувати стрічку або тонку стрічку. Цей крок необхідно для того, щоб флористична губка не поглинала сік гарбуза, а квітковий склад зберігається якомога довше. Поставте підготовлений оазис в гарбуз.

ДепозитФотогалерея

І тепер найприємніші і творчі - розміщення квітів в гарбузі. Все залежить від того, які матеріали ви маєте. Це може бути просто букет з монохромних квітів, наприклад, композиція з маленьких помаранчевих або бежевих троянд буде виглядати красиво, а композиція з різнокольорових осінньих квітів і натуральних матеріалів у вигляді ягід, каштанів, жолудів і падають листя кленів.

р.

ДепозитФотогалерея

Якщо ви хочете використовувати зелень в складі, краще почати з неї. А потім додайте квіти, утворюючи композицію.

Крім того, можна використовувати як великі квіти (вони необхідно додавати в першу чергу) і невеликі (такі квіти різнобарвних відтінків стануть красивими акцентами, їх слід вставляти в композицію після зелені і великих квітів).

ДепозитФотогалерея

Спробуйте експонувати квітковий матеріал на різних висотах - це додасть композиції грайливості! Ну, після того, як всі зелені і квіти влаштовані, можна покласти верх гарбуза зверху композиції, але це вже на волі. Все залежить від вашої фантазії!

ДепозитФотогалерея

Щоб надихнути приклади таких робіт, перевірте ці 23 чудових ідей композицій гарбуза з квітами. Учора, після роботи я зробив так само, як і в No 14, і тепер я насолоджуюсь затишною атмосферою на кухні.

ДепозитФотогалерея

А. гарбуз стане незамінним атрибутом тематичного оформлення на Хеллоуїн. Доповнюється різьбленим гарбузом «Яскрава лампа», свічками та жовтими листями, зібраними в парку.

Але хочу звернути увагу на те, що гарбуз Про це триває тиждень. Якщо ви робите пісню для подарунка, поставте її в холодильник на ніч, щоб він був свіжим.

Не забудьте поділитися цією чудовою ідеєю з друзями!