Яблуневий рецепт порошку від лаваша

Уявіть, що у вас є несподівані гості на вашому дверцятві і вам потрібно обов'язково подавати щось для чаю, не турбуючись з тісто, а крім того, це смачно і недорого. У мене є рішення і ви будете любити його!

Моя друг Ірина, господиня з досвідом, розповіла воістину золото шемалеЩо можна приготувати дуже швидко і просто, при цьому виявиться, щоб бути смачним насолоді!

Соковита, з дрібним тістом, солодкою начинкою і апетитною хрусткою скоринкою, безумовно, підкорить всі ваші будинки і гості.

ДепозитФотогалерея

Так, сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як зробити яблуневий струдель Лаваш. Зварює швидко, але їсти ще швидше!

ДепозитФотогалерея

Apple strudel від lavash Інгредієнти
  • 1 лист вірменського лаваша
  • 2-3 великі яблука (краще кисло-солодкі)
  • 100г горіхів
  • 2 ст. цукру
  • Кориця
  • 50г вершкове масло

Яблуневий рецепт порошку від лаваша р.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Вимити яблука і нарізати на невеликі шматочки з пластинами в чверті або навпіл. Подрібнити горіхи блендером або дрібно нарізати. Яблуневий рецепт порошку від лаваша р.

2. У сковороді натерти вершкове масло, додати яблука, цукор, горіхи і корицю. Яблуневий рецепт порошку від лаваша

3. Приготувати начинку на невеликому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Яблуневий рецепт порошку від лаваша

4. Спред на пергаментному папері (допомогти загорнути шпильку в рулоні) тонкий лаваш. Змастити її рясно маслом, а потім рівномірно розподілити начинку. Яблуневий рецепт порошку від лаваша

5. Обгорніть краю лаваша і розкачати її рулеткою, вершковим маслом зверху. Яблуневий рецепт порошку від лаваша

6. Випікати пасту в духовці 15-25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Яблуневий рецепт порошку від лаваша р.

7. Саме так, яблуняна муфта лаваша готова. До речі, можна посипати його цукровою пудрою зверху - вона буде ще більш смачною! Зріжте його гострим ножем з зубцями хліба, так як лаваш зверху тонкий і крихкий. Бон привіт!

Також я пропоную, щоб дізнатися 29 рецептів для тих, хто занадто ледачий, щоб приготувати тільки для себе. Довірте мені, ви не можете це зробити простіше!

9202095

ДепозитФотогалерея

Лази яблучний струдель Від лаваша в смаку не відрізняється від звичайного шпателя. Підготовлений пастель яблук швидко, але виходить неймовірно смачним, обов'язково спробуйте!

І не забудьте розповісти друзям в соцмережах про цей рецепт, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.