27
Профілактика захворювань сечового міхура
Я розмовлявся з другом шахти і вона сказала мені, що вона не могла піти в ванну кімнату на роботі. Вона працює в великому офісі, де туалет поділений декількома кабінами. Так вона настільки некомфортна, що вона часто закінчується весь день. І ви розумієте, що є багато людей, які страждають від цього.
Пам'ятайте, що ви повинні були вмирати в очах, це сталося всім. Я відразу згадав, що мій розповідь про те, що він закінчував більше трьох годин, тому що я був ембаррасований, щоб запитати водія, щоб зупинити автобус. Всім запам'ятовує цю ситуацію в житті.
Так що я говорю про те, що редакція сьогодні. "Сайт" Він розповість вам, чому ви не можете перенести його під будь-яким приводом, і він спробує розібратися, де ми отримали цю погану звичку.
ДепозитФотогалерея Спочатку з'ясуйте, куди ростуть ноги. Повернутися до свого дитинства за хвилину і пам'ятати, скільки разів ви чули такі фрази з батьків і вчителів: «Що ж ти вже дорослий!» «Так, як ви можете, ви просто пішли!», «Чи не скажеш, що ти хочеш піти в туалет раніше?», «Дуже потрібно, бути пацієнтом». Це де зло зносостійкий до останнього приходу.
Десь в підсвідомому ми маємо це, що хоче піти в туалет, і особливо нездатність перенести, це щось соромно. Плюс, всі брудні туалети, відсутність дверей – все це формує неправильне ставлення до природних процесів. Ми з радістю від щирого серця.
ДепозитФотогалерея
Ведуться в туалет на час, важливо для здоров'я. Не сором'язлива, це про те, щоб піклуватися про себе і вашого тіла. Ось що потрібно розуміти. Важливо розповісти про вашу дитину, щоб зберегти його багато проблем в майбутньому.
Ми вже сказали, що це шкідливо, зараз це час, щоб дізнатися чому.
Захворювання сечового міхура
Здавалося б, що таке просту маленьку звичку, і які наслідки вона може дрочити. Так далі, перед тим, як ви влаштували його, пам'ятайте цей невеликий список і подумайте про те, чи варто це. Пам'ятайте, що здоров'я завжди важливі.
Ми часто завдаємо шкоди нашим тілам, незважаючи на це. Ми нещодавно писали про 15 звичок, які знищують наші нирки.
нирки повинні бути обережні! Ми вже говорили про те, як кістка авокадо може врятувати вас від каменів нирок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Чи корисна стаття? Поділитися з друзями
Пам'ятайте, що ви повинні були вмирати в очах, це сталося всім. Я відразу згадав, що мій розповідь про те, що він закінчував більше трьох годин, тому що я був ембаррасований, щоб запитати водія, щоб зупинити автобус. Всім запам'ятовує цю ситуацію в житті.
Так що я говорю про те, що редакція сьогодні. "Сайт" Він розповість вам, чому ви не можете перенести його під будь-яким приводом, і він спробує розібратися, де ми отримали цю погану звичку.
ДепозитФотогалерея Спочатку з'ясуйте, куди ростуть ноги. Повернутися до свого дитинства за хвилину і пам'ятати, скільки разів ви чули такі фрази з батьків і вчителів: «Що ж ти вже дорослий!» «Так, як ви можете, ви просто пішли!», «Чи не скажеш, що ти хочеш піти в туалет раніше?», «Дуже потрібно, бути пацієнтом». Це де зло зносостійкий до останнього приходу.
Десь в підсвідомому ми маємо це, що хоче піти в туалет, і особливо нездатність перенести, це щось соромно. Плюс, всі брудні туалети, відсутність дверей – все це формує неправильне ставлення до природних процесів. Ми з радістю від щирого серця.
ДепозитФотогалерея
Ведуться в туалет на час, важливо для здоров'я. Не сором'язлива, це про те, щоб піклуватися про себе і вашого тіла. Ось що потрібно розуміти. Важливо розповісти про вашу дитину, щоб зберегти його багато проблем в майбутньому.
Ми вже сказали, що це шкідливо, зараз це час, щоб дізнатися чому.
Захворювання сечового міхура
- Інфекції
Урина потрібна для видалення речовин з організму, що організм більше не потребує. Отже, в сечовому міхурі накопичується не тільки рідина, але цілий набір всіх видів відходів: кислоти і аміаку, які здатні знищити ніжні тканини сечового міхура. Щоразу ви йдете в туалет, ваше тіло позбавляє від бактерій, які збираються в сечовипускання. Якщо ви не їдете в туалет протягом тривалого часу, то накопичуються бактерії і ризик виникнення лову інфекції підвищується. Наприклад, цистит може початися. Якщо ви часто страждають від цього неприємного запаху, то час подумати про те, чи ви йдете в туалет на час.
ДепозитФотогалерея - Злий сечовий міхур
Зазвичай сечовий міхур не більше 150-200 мл рідини. Коли він заповнюється, рецептори активуються, що надсилають сигнали до мозку, який час його піти. Якщо ви не знаєте, то рідина буде додана, а сечовий міхур простягається. Це викликає втрату пружності стін і Уїна.
ДепозитФотогалерея - Камінні камені
Ті, які постраждали від каменів нирок, розуміють, як болючий і неприємний. Є люди, які схильні до появи каменів, часто це спадкова проблема, але одна з основних причин - збереження сечі в організмі протягом тривалого часу. У нирках утворюються невеликі кристали, які потім стають камінням і викликають багато неприємностей. 4266960
ДепозитФотогалерея - Рефлюкс гальковий
Ще однією серйозною проблемою, яка може виникнути з того, що ви закінчите тривалий час. Ця хвороба розвивається, коли сеча повинна залишити тіло повертається до сечовипускання і нирок. Це може викликати набагато більш серйозні інфекції.
ДепозитФотогалерея
Здавалося б, що таке просту маленьку звичку, і які наслідки вона може дрочити. Так далі, перед тим, як ви влаштували його, пам'ятайте цей невеликий список і подумайте про те, чи варто це. Пам'ятайте, що здоров'я завжди важливі.
Ми часто завдаємо шкоди нашим тілам, незважаючи на це. Ми нещодавно писали про 15 звичок, які знищують наші нирки.
нирки повинні бути обережні! Ми вже говорили про те, як кістка авокадо може врятувати вас від каменів нирок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Чи корисна стаття? Поділитися з друзями