Як зшити карлику з старого светра

Я прийшов до ідеї створення такого стильного гнома для декору будинку. Діти, безумовно, будуть любити цю дивовижну іграшка!

Крім того, вона менше 100 днів до Нового Року і Різдва, тому не приступаємо до приготування, повільно зникає, але акуратно, зараз.

Я довго думав, як і що робити. Різдвяний дощДо того, як мій коханець друг дав мені дивовижну ідею з старим светром. Цей старий светр, який ви не хочете носити, і це патологічно викинути, знаходиться в будинку кожної господині.

ДепозитФотогалерея

«Чому не зробити це стильним ремеслам!» – Я сказав, подякуючи другу за пораду, встановивши до роботи. Найприємнішим є те, що це не займе багато часу для створення такого декору, тоді як процес і результат захопить вас подовженням.

Редакція "Сайт" Я приготував 12 натхненних феєріяЩо можна легко зробити своїми руками. А сам процес виготовлення можна подивитися на нижній частині статті за прикладами робіт. Доброго дня!

Дварф своїми руками
  1. Для зшивання карлики потрібно: рукав від старого светра, шматочок хутра, синтепон і матеріал для шапки, наприклад, трикотаж (також виконаний з светра). Весь процес займає мене близько півгодини. Ви можете пришити на швейній машинці або вручну.

Як зшити карлику з старого светра (Романія)

ДепозитФотогалерея

Не велика ідея для Різдво подарунок! Як зшити карлику з старого светра

Щоб зрозуміти, Як зробити такий карликовийПодивіться на цю маленьку майстерню. Як зшити карлику з старого светра

Не тільки старий светр може бути підходящий для виготовлення гномових ковпачок, але і яскравих теплих шкарпеток. Як зшити карлику з старого светра

«Карликовий невеликий, але віддалений! Посмішки грайливо, розумний, добрий і красивий! – сказав мій молодий дочка Ліза, коли ми разом зробили ці гноми. Як зшити карлику з старого светра

Ще один доступний майстер-клас про те, як зробити чарівну різдвяну карлику. Як зшити карлику з старого светра

Я люблю ці ідеї! Як зшити карлику з старого светра

Чи знаєте ви, що в Скандинавії такі загиблі називають Нисе? Ніссе життя в гамлетах і допомагає фермерам з щоденною діяльністю. Повернувшись, поцікавтеся довірою, повагою і кашу, приправляючи великою кількістю вершкового масла, для кожного Різдва. Як зшити карлику з старого светра

І будуть красиві прикраси не тільки напередодні зимових свят, але і восени. Як зшити карлику з старого светра

Норвезька кажуть, що це гноми Nisse "відповідна" за грудень канікул, і все тому, що один раз вдовгий час їх великий-grandfather вирішив трохи весело і покласти дві монети в чаші голодної дівчини. Він полюбив цей лепросі настільки, що наступного року він вирішив повторити його, і він брав участь і пішов. Його вдячні нащадки тепер також вказують на людей, які повинні різати ялинку, гойдалки на її вершині до неперевершених людей, нарешті, привернути увагу до краси.

Кілька цікавих ідей! Як зшити карлику з старого светра

І так, щоб такі чарівні гноми не тільки прикрашають будинок, але і приніс удачу, вони повинні бути зроблені своїми руками, і не купили в магазині. Вони просто повинні інвестувати душу, ваші почуття і настрій, ваші новорічні мрії. Тексти пісень, а це означає: В іншому випадку, вони просто не будуть магічними! 386162

Щоб зрозуміти, як зробити таку карлику своїми руками, подивіться це відео.

про:blank

Порада Для тих, хто захоплений ідеєю репутації старих светрів, я пропоную дізнатися 11 ідей про те, як перетворити старий светр в надмодну нове. Дорогі друзі!

Як ви гламурнийБажаєте мати одну вдома? Обов'язково спробуйте зробити такий ремесла.

Я впевнений, що ваші діти будуть щасливі брати участь в цьому процесі! І не забудьте поділитися цією чудовою ідеєю для творчості з друзями в соцмережах!