Рецепт торта з яблуками і медом

Всі мої господарські депутати некоректний солодкий зуб, а для них не більше радості, ніж домашні пиріжки. Я намагаюся здивувати їх весь час, шукаючи нові рецепти, але більшість з них люблять мій підписний пиріг. В домашніх умовах ми назвали його щоденно, тому що я зроблю його кожен раз, я хочу щось солодке для чаю.

ДепозитФотогалерея

Це торт, який варений швидко і ніколи не отримує нудний. Редакція "Сайт" поділитися рецептом з вами Найсмачніший яблучний пирігй

Як приготувати торт з яблуками Інгредієнти
  • 500г яблук
  • 250г борошна
  • 150г вершкове масло
  • 3 ст. меду
  • 1 ст. цукру
  • 3 яйця
  • 1 пакет тесту для випічки
  • 1 мішок ванільного цукру
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. Спочатку готують яблука: нарізають їх на невеликі шматочки, обприскують лимонним соком, щоб вони не темніли, і залишають їх на деякий час.

ДепозитФотогалерея

2. Тепер робимо тісто. Ударуйте яйця з цукром до товстої білої піни, додайте ванільний цукор, сіль і розм'якшене масло. Візьміть все на однорідну масу. Додати розпушувач.
    Р

ДепозитФотогалерея
  3. Потім додайте мед, ретельно перемішайте і починаємо поступово додавати борошно. Змішайте тісто, не варто товщі, але не рідина. Тепер додайте яблука до тесту і перемішайте, щоб розподілити їх рівномірно.

ДепозитФотогалерея
  4. Поставте тісто в масляну форму. І тепер кладуть запечені в духовці до 200 градусів за 35-40 хвилин.

Ось торт. Зовні вона покрита хрусткою скоринкою, але всередині вона м'яка і повітряна. Коли ви берете його з печі, запах поширює по всьому будинку. До речі, торт не закручується надовго, хоча навряд чи доведеться встигнути закріпити. Обов'язково спробуйте приготування їжі!

Є тисячі рецептів для яблучного пирога, але серед них можна знайти по-справжньому особливим. Ось рецепт кукурудзяного яблучного пирога з Батьківщини короля Артура.

Цього року яблука деформуються в полум'я, що означає, що пиріжки можна випікати хоча б всю зиму. Ми пропонуємо Вам рецепт роялих тортів з яблуками, які припадуть до кожного.

Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися своїми друзями!