Як розвивати материнський інстинкт

Вважається, що всі жінки мають материнський інстинкт. Важко народжуватися з ним. Спочатку вони грають з ляльками, після чого вони торкаються на увазі інших дітей. Вирощування, агукая з власним, і майже до старого віку вони захищені і ненависті.

Але що про тих, хто відправляє своїх дітей до дитячих будинків? Виняток до правила, людей з психічними розладами. Що думають про них люди. Або просто називають нелюдом. Тому не можна любити мама подарувалай

Але як пояснити психологію жінок, які народжують дітей, живуть з ними, але залишаються байдужими до них? І вони не відчувають помирання, які люблять описати у книгах.

На прийомі психолога Катерини Мурашової, сказав: «Я не точно «люблю» в сенсі «Я не люблю їх».» Якщо я бачив їх з-за кордону або мав шанс говорити і грати, я, ймовірно, навіть як вони. І ось, коли кожен день... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо я міг, я даю їм комусь. Як кошеня.

Жінка була досить привабливою. Я ніколи не відчував недоліків. Вона одружилася після школи. У мене було два дітей. Мій чоловік наполягає. У першу чергу вона подобалася неординарним ураженням чоловіка, його чарівність і страх втратити її. А потім я хотів грати в сім'ю.

ДепозитФотогалерея

Вона була нудною, вона попросила чоловіка сидіти з дітьми, і вона пішла на гулянку в парку. Вона зустрілася з новим чоловіком. Кавказька національність, досить насичена, смарт, але одружений.

З її першим чоловіком жінка розлучилася, почала жити в квартирі, купленому дружцем. Але вона ніколи не заміжала його, бо незважаючи на всі обіцянки її сім'ї, він ніколи не залишив її для неї. Але чекаючи цього дивного моменту, вона подарувала двом дітям. І так він перетворився Матусяй

33980Р

ДепозитФотогалерея

Дуже цікаво, коли психолог запитав, чому вона подумала своє життя нудно і чи зацікавила вона чимось іншим, ніж діти, вона дав дуже несподівану відповідь:

«Я не маю інтересів, які Ну, є чоловіки, якщо тільки. Вони зачаровують мене. Вони зачаровують мене. Не на довгий, дійсно. Тепер є один, художник. У мене є. Але він говорить, чотири діти занадто багато. Якщо у вас є два хлопці, я нічого не робив. Ну, я отримую. Немає інших інтересів. й

Р

ДепозитФотогалерея Причини відсутності материнського інстинкту
  1. Травма дитиний Якщо дівчина не любила в дитинстві, нехтувала її, не приділяв уваги, то вона навряд чи, зростає, вона зможе показати любов для своїх дітей. Вона не мала прикладу, щоб показати свою щасливу сім'ю.

ДепозитФотогалерея
  2. Поорально розвинений інстинкт самозбереження Це призводить до ослаблення материнського інстинкту. Коли ми породжуємо дітей, ми думаємо про розмноження, і коли подбаємо про них, ми подбаємо про її збереження. Якщо людина не піклується про те, що він живий чи ні, то чим більше він буде байдужим до родичів навколо нього.

ДепозитФотогалерея

3. І нарешті психологічнийй Дитина невелика людина. Якщо після пологів досить вигодовувати груди, покласти на місце вчасно, і так далі, то після деякого часу з ним доводиться спілкуватися як індивід і дати час його розвитку. І якщо жінка не зацікавлена в будь-якому, вона не зацікавлена в собі, якщо жінка не любить всіх, можливо, вона не знає, як любити в принципі, то як вона може любити цю маленьку людину? Ось така жінка нездатна з відносин і прийшла до зустрічі з психологом Катериною Мурашовою.

ДепозитФотогалерея

Що ви думаєте, що розвиток материнського інстинкту залежить?