13
Вправи для благополуччя
Для тисяч років традиційна китайська медицина знімає біль, покращує функціонування внутрішніх органів, знімає стрес і всі її наслідки, впливаючи на біологічно активні точки на організм людини.
ДепозитФотогалерея
Комплекс кінезіологічних вправ «Три інсульти» працюють на ряді таких точок, щоб зміцнити здоров’я, зробити вас більш енергійними і допомогти в резистентних захворюваннях, які приходять до нас з настанням холодного сезону.
Кінезіологія – це галузь медицини, що знаходиться на стику остеопатії, ручної терапії, акупунктури, гомеопатії, традиційної та альтернативної медицини.
ДепозитФотогалерея
Основним принципом лікування в кінезіології є тринність здоров’я. Лікар-кінезіолог зобов’язує балансувати три складові здоров’я пацієнта.
Якщо ви виконуєте ці прості кінезіологічні вправи як п'ятихвилинна вправа, потік енергії в вашому тілі не буде формувати закладеність, їх потік стане вільним, зміцнюючи імунітет, відновлюючи вашу силу і підвищуючи стійкість.
Фізичний комплекс "Три удари" Стимулювання цих Біоактивні точкиУ вас є три удари: хворість, депресія і почуття погано. Вправи досить прості, але вони варто робити.
Точка запуску K-27 Це двадцять нерівномірна пара точок на меридіані нирок. Ці точки є сполучними точками, і вони запускають весь організм, надаючи йому щітку відсутньої енергії.
6576291р.
ДепозитФотогалерея
Навчальний центр Початок і кінець центральних і контрольних меридіанів.
ДепозитФотогалерея
Лумбар секція Землі Є багато точок вздовж хребта, так що це вправа виконується з цілою пальмою.
ДепозитФотогалерея
Стимулювати цей момент кожен раз, коли ви відчуваєте себе погано, і ви побачите, як ваш стан і ставлення до стресових ситуацій в цілому зміниться. Зовсім не можна змінити своє життя!
Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я і довголіття, прагнути підвищити своє життя на якісно новий рівень, дізнатися про інші біологічно активні точки, які мають спеціальну потужність: хост травлення є точкою Генгісахана, поміщиком часу є точка Тузу-сан-лі, контроль розуму - точка Конфуцій.
ДепозитФотогалерея
Комплекс кінезіологічних вправ «Три інсульти» працюють на ряді таких точок, щоб зміцнити здоров’я, зробити вас більш енергійними і допомогти в резистентних захворюваннях, які приходять до нас з настанням холодного сезону.
Кінезіологія – це галузь медицини, що знаходиться на стику остеопатії, ручної терапії, акупунктури, гомеопатії, традиційної та альтернативної медицини.
ДепозитФотогалерея
Основним принципом лікування в кінезіології є тринність здоров’я. Лікар-кінезіолог зобов’язує балансувати три складові здоров’я пацієнта.
- Структурний: хребта, внутрішні органи, зв'язки, м'язи. Для цього використовуються методи впливу остеопатії та масажу на різні ручні терапії.
- хімічна: обмін речовин, видалення токсинів, баланс мікроелементів. Тут важливо точно перевірити реакцію м'язів до препаратів, визначити можливі побічні ефекти і відразу видалити їх. Зазвичай при необхідності кінезіологи призначають гомеопатію або алопатичні засоби.
- Чоловічий.: енергія, емоція. Баланс досягається за рахунок впливу акупунктурних точок та енергоносіїв.
Якщо ви виконуєте ці прості кінезіологічні вправи як п'ятихвилинна вправа, потік енергії в вашому тілі не буде формувати закладеність, їх потік стане вільним, зміцнюючи імунітет, відновлюючи вашу силу і підвищуючи стійкість.
Фізичний комплекс "Три удари" Стимулювання цих Біоактивні точкиУ вас є три удари: хворість, депресія і почуття погано. Вправи досить прості, але вони варто робити.
Точка запуску K-27 Це двадцять нерівномірна пара точок на меридіані нирок. Ці точки є сполучними точками, і вони запускають весь організм, надаючи йому щітку відсутньої енергії.
6576291р.
ДепозитФотогалерея
- Як знайти точки? Помістіть пальці однієї руки (великий і індексний з середнім) на комірбон. Перемістити їх в центр до тих пір, поки ви не знайдете купу. Відхилити близько 2,5 см вниз і злегка до бічних сторін. Анонімно, більшість людей мають ну, де падають пальці.
- Поставте одну руку на велю. пальці з'єднуються між собою. Ця рука не рухається.
- Вдихаючи через ніс і видихаючи через рот, масажуйте точки K-27 з пальцями.
- Зміна руки.
- Виконайте вправу протягом 30 секунд.
Навчальний центр Початок і кінець центральних і контрольних меридіанів.
ДепозитФотогалерея
- Як знайти точки? Помістіть пальці однієї руки (великий і індексний разом з серединкою) на натуральних лавках під ніс (липка губа) і під нижньою губою (на підборіддя).
- Пальці другої руки залишаються на пуху і не рухаються.
- Вдихаючи через ніс і видихаючи через рот, масажують точки мовного центру пальцями.
- Зміна руки.
Лумбар секція Землі Є багато точок вздовж хребта, так що це вправа виконується з цілою пальмою.
ДепозитФотогалерея
- Як знайти точки? Помістіть долоню однієї руки (всі пальці разом) на попереку (пальма розташована над природними порожнистими порожнями на нижній частині спини). Інтенсивно але обережно потріть цю область перед з'являється тепла.
- Пальці другої руки залишаються на пуху і не рухаються.
- Вдихаючи через ніс, і видихаючи через рот, втирайте хвостик з цілою пальмою.
- Зміна руки.
Стимулювати цей момент кожен раз, коли ви відчуваєте себе погано, і ви побачите, як ваш стан і ставлення до стресових ситуацій в цілому зміниться. Зовсім не можна змінити своє життя!
Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я і довголіття, прагнути підвищити своє життя на якісно новий рівень, дізнатися про інші біологічно активні точки, які мають спеціальну потужність: хост травлення є точкою Генгісахана, поміщиком часу є точка Тузу-сан-лі, контроль розуму - точка Конфуцій.