Кращі книги адаптації

Ви відчуваєте розчарування після перегляду гарної книги? Кожна книга закоханих повинна бути досвідчена.

Пристосування фільмів часто не вдається до очікувань, оскільки режисер не проконсультує з читачами. Він створив, що він уявляв себе. Він є звичайною особою, яка реалізується через кіно суб'єктивне бачення та розуміння написаний письменником.

Спеціально для вас, ми зробили вибір фільмів, які все ще перевищили всі очікування і перевершили книгу. Це випадки, де читачі та директори на однаковій довжині хвилі. Представляємо Вам. Найкращі останні два роки.

ДепозитФотогалерея книг
  1. "Американські Боги" Серія базується на книзі однойменної назви Neil Gaiman. Фільм поєднує в собі елементи американської культури, фантазії та різних галузях давньої та сучасної міфології.

ДепозитФотогалерея

Shadow Moon втратив все в цьому житті. Але в момент відчайу він зустрівся з Середою, Девілом, Богом або просто чоловіком занадто таємничий для відкриття нового світу до нього.

ДепозитФотогалерея

2. "Бурнінг" Южний корейський трилер, знятий у 2018 році на основі історії Харукі Муракамі «Бурн Шеді». Центр уваги - любовний трикутник, в якому почуття три все ще нереальні, але дуже гідні люди з великим потенціалом знаходяться на передній стадії.

ДепозитФотогалерея

Розуміння особистих проблем, герої не дозволяють собі розбухати на них і вийти з суспільства. Вони заповнюють свої зв’язки з психологічними, соціальними та політичними перегонами, які запобігають їх ізольованим від світу.

ДепозитФотогалерея

3. «Це». Чоловіча драма «Америка» заснована на першій частині роману однойменного режисера Стівена Короля. На екрані додано тільки атмосфера і натяг.

ДепозитФотогалерея

Головний шкарпеток - це істота, що проходить у вигляді клоу. Тероризує дітей по годівлі своїм страхам і ненависним.

ДепозитФотогалерея

4. "Street Cat Named Bob" «вул. Кішка ім'я Боба» - персональна історія Джеймса Лукена, вуличного музиканта, знайомого з твариною, врятувала його від наркозалежності.

ДепозитФотогалерея

«Я думаю, що це прийшла до цієї маленької істоти. Він прийшов і попросив мене за допомогу, і він запитав про допомогу більше, ніж мій тіло просить себе. Я прокинувся щодня. Він обов'язково дав мені правильний напрямок, який я буду слідувати за іншим життям.

ДепозитФотогалерея

5. Фантастичні бенкети та де знайти Огляд книги J.K. Rowling Fantastic Beasts та їх Habitats. Він повинен бути доповненням до серії Гаррі Поттера, але в результаті він став незалежним оповіданням.

ДепозитФотогалерея

Це глибоке занурення в світ магії Хогварця і вивчення його чарівних істот. У центрі сюжету подій, які відбувалися 65 років до початку головної саги про Гаррі. Історія минулого не менш захоплююча, ніж історія сучасності.

ДепозитФотогалерея

6. «Препарат для першого гравця». Підготовка до гравця Один від Ernest Kline від Стівена Spielberg. Режисер зображував барвистий світ підлітків майбутнього.

3610Р. 4200Р.

ДепозитФотогалерея

Символи занурюються в віртуальну реальність комп'ютерної гри. Мета роботи полягає в тому, щоб побачити Великоднє яйце, виграти великі гроші і отримати контроль над іграшками, яка контролює людей.

Зйомка фільму про майбутнє, Spielberg сплачувала дану блискучу плівку і заповнила картину з посиланнями на фільми Back to Future, Terminator 2: День журі, A Nightmare на вулиці Elm та інші.

ДепозитФотогалерея

Перегляд адаптацій книг Це може бути цікавим як читання їх. Підберіть фільм на свій смак і запустіть перегляд.

Якщо ви хочете поєднувати приємні мови з кіно, то наша наступна колекція просто для вас. Або ж, можливо, ви переглядаєте фільми тільки за рекомендаціями органів влади, а потім зловіть вибір кращих фільмів, за словами Тарантіно.