Ви відчуваєте розчарування після перегляду гарної книги? Кожна книга закоханих повинна бути досвідчена.
Пристосування фільмів часто не вдається до очікувань, оскільки режисер не проконсультує з читачами. Він створив, що він уявляв себе. Він є звичайною особою, яка реалізується через кіно
суб'єктивне бачення та розуміння написаний письменником.
Спеціально для вас, ми зробили вибір фільмів, які все ще перевищили всі очікування і перевершили книгу. Це випадки, де читачі та директори на однаковій довжині хвилі. Представляємо Вам.
Найкращі останні два роки.
ДепозитФотогалерея книг
- "Американські Боги" Серія базується на книзі однойменної назви Neil Gaiman. Фільм поєднує в собі елементи американської культури, фантазії та різних галузях давньої та сучасної міфології.
ДепозитФотогалерея
Shadow Moon втратив все в цьому житті. Але в момент відчайу він зустрівся з Середою, Девілом, Богом або просто чоловіком занадто таємничий для відкриття нового світу до нього.
ДепозитФотогалерея
- "Бурнінг" Южний корейський трилер, знятий у 2018 році на основі історії Харукі Муракамі «Бурн Шеді». Центр уваги - любовний трикутник, в якому почуття три все ще нереальні, але дуже гідні люди з великим потенціалом знаходяться на передній стадії.
ДепозитФотогалерея
Розуміння особистих проблем, герої не дозволяють собі розбухати на них і вийти з суспільства. Вони заповнюють свої зв’язки з психологічними, соціальними та політичними перегонами, які запобігають їх ізольованим від світу.
ДепозитФотогалерея
- «Це». Чоловіча драма «Америка» заснована на першій частині роману однойменного режисера Стівена Короля. На екрані додано тільки атмосфера і натяг.
ДепозитФотогалерея
Головний шкарпеток - це істота, що проходить у вигляді клоу. Тероризує дітей по годівлі своїм страхам і ненависним.
ДепозитФотогалерея
- "Street Cat Named Bob" «вул. Кішка ім'я Боба» - персональна історія Джеймса Лукена, вуличного музиканта, знайомого з твариною, врятувала його від наркозалежності.
ДепозитФотогалерея
«Я думаю, що це прийшла до цієї маленької істоти. Він прийшов і попросив мене за допомогу, і він запитав про допомогу більше, ніж мій тіло просить себе. Я прокинувся щодня. Він обов'язково дав мені правильний напрямок, який я буду слідувати за іншим життям.
ДепозитФотогалерея
- Фантастичні бенкети та де знайти Огляд книги J.K. Rowling Fantastic Beasts та їх Habitats. Він повинен бути доповненням до серії Гаррі Поттера, але в результаті він став незалежним оповіданням.
ДепозитФотогалерея
Це глибоке занурення в світ магії Хогварця і вивчення його чарівних істот. У центрі сюжету подій, які відбувалися 65 років до початку головної саги про Гаррі. Історія минулого не менш захоплююча, ніж історія сучасності.
ДепозитФотогалерея
- «Препарат для першого гравця». Підготовка до гравця Один від Ernest Kline від Стівена Spielberg. Режисер зображував барвистий світ підлітків майбутнього.
3610Р. 4200Р.
ДепозитФотогалерея
Символи занурюються в віртуальну реальність комп'ютерної гри. Мета роботи полягає в тому, щоб побачити Великоднє яйце, виграти великі гроші і отримати контроль над іграшками, яка контролює людей.
Зйомка фільму про майбутнє, Spielberg сплачувала дану блискучу плівку і заповнила картину з посиланнями на фільми Back to Future, Terminator 2: День журі, A Nightmare на вулиці Elm та інші.
ДепозитФотогалерея
Перегляд адаптацій книг Це може бути цікавим як читання їх. Підберіть фільм на свій смак і запустіть перегляд.
Якщо ви хочете поєднувати приємні мови з кіно, то наша наступна колекція просто для вас. Або ж, можливо, ви переглядаєте фільми тільки за рекомендаціями органів влади, а потім зловіть вибір кращих фільмів, за словами Тарантіно.